so...r
Bi kaç gündür devam eden şiddetli ağrılarım için gittiğim hastanede farklı doktorların gözünden kaçan her şeyi cımbızla çeker gibi buldu. Her detayı müthiş bir sabırla dinledi nihayetinde ağrılarım bitti, çokta iyi hissediyorum. İşini bu derece özenle yapması ve hastasına yaklaşımı takdir edilesi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki Yavuz beye denk geldim bugün.
Migren tedavisi için Yavuz hocama gittim.hastalığımla ilgili çok aydınlatıcı bilgiler verdi.Verdiği ilaçlar sayesinde sağlığıma kavuştum.
Doktorluğunun yanında müthiş bir insan.allah yavuz hocam gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.
ya....
Hayatımın zor sayılabilecek bir döneminde Yar.doç Dr Yavuz yücel hocam ile karşılaştığım için çok şanslıyım. Hayatıma yeni bir kapı açılmasına vesile oldu. Ve onun sayesinde kim olduğumu ve neler yapabileceğimi, kendimi keşfettim. Güvenle kendimize emanet edebilceceğiniz birisi mütevazı, kişiliği insancıl yaklaşımı, samimiyeti ve kendini "insanlara " adamasi da onu farklı kılan bir yönü yardıma ihtiyacı, olan herkese tavsiye ederim ...
Uzm. Dr. Yavuz Yücel
Çok teşekkürler Yavuz bey, işimizi yapmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tekrar geçmiş olsun.
şe....
Sayın doktorum, 5 senedir ara ara size geliyorum. Hem prensipli, kararlı, hem de bir o kadar duygusal insansınız. Mesleğinizi ve branşınızı çok sevdiğiniz halinizden belli. Ancak doçent olmak için kendinizi bu kadar üzmenizi ve soyutlamanızı anlamıyorum. Bence özel hastanede daha mutlu olursunuz. Saygılar ve hürmetlerimle........
Yavuz Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Yücel, Nöroloji.
Yavuz Yücel adresi nerede?Yavuz Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Yavuz Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar