20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Yavuz Yüksel Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
fa...3
Yavuz bey gerek usta bir cerrah olmasından gerekse saygın davranışlarıyla insana güven veriyor. Annemin iltihaplı tüm dişlerini acısız çektikten sonra implant uyguladı ve şuan kendi dişinden farksız. 2 ayda alışılır anca denmesine rağmen bizim 2 ayı bulmadı alışma süremiz ve eklemek isterim ki maddiyata önem vermeyen kolaylık sağlamak için elinden geleni yapan bir doktordur yavuz bey kesinlikle tavsiye ediyorum.
zs...l
Yavuz bey alanında yetkin ve oldukça başarılı bir diş hekimi.Çene cerrahı olması insanda güven duygusu yaratıyor. 20 küsür yıldır gittiğim ve çok güvendiğim diş hekimim rahmetli olunca müthiş bir boşluğa düştüm. Çok fazla araştırdım .
En son diş hekimi Yavuz Yüksel de karar kıldım. Kızımın ortodontik tedavisinde
eksik dişinin implantını yaptı.Kızımın 20 lik yaş dişlerini çene cerrahı olarak ustaca ve kolayca çekti.
Muayenehane son derece temiz. Hastası ile olan iletişimi oldukça profesyonel ve samimi.İnsanın diş konusunda kafasında hiçbir soru işareti bırakmıyor. Bence kesinlikle doğru adres .
ba...o
Eski gittiğim dişçide korkudan bayılıyordum fakat Yavuz Bey bu korkumu aşmama yardımcı olan çok değerli bir doktor. Bundan önceleri dişçiye gitmeden günlerce ağlayan ben artık kafamda hiçbir kaygı ve korku olmadan gidiyorum bu muayenehaneye. Tedavi sırasında sık sık nasıl hissettiğimi soran ve ona göre hareket eden kibar ve iyi kalpli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ve Tıp Bayramını kutluyorum.
ip...n
Yavuz beye problemli olan yirmi yaş dişlerim için gittim, kendisi bana hiç bir sıkıntı vermeden o kadar profesyonel bir şekilde tüm problemlerimi çözdü ki, çok çok memnun kaldım.. Kendim de bir hekim olarak tüm hastalara kendisini kesinlikle öneririm. Hem mesleki birikimi, hem beyefendi kişiliği ve etikliği ile Eskişehir için çok değerli bir insan...
Yavuz Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Yüksel, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Yavuz Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Cerrahisi, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Çene Implantasyonu, Küçük Cerrahiler, Kanal Tedavisi, X-Ray, Diş X-Ray, 20'lik Diş Çekimi.
Yavuz Yüksel adresi nerede?Yavuz Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah.İsmet İnönü 1 Cd. Sakinler Apt. 31/2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yavuz Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.