Ortodonti Randevusu
Invisalign Tedavisi
Yeğin Pak muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gece Plağı Tedavisi
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Yeğin Pak muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lokal Anestezi
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Yeğin Pak muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Yeğin Pak muayenehanesi
Yeğin Hocam ile referans aracılığıyla tanıştık ve hızlıca randevulaştık.
Güler yüzü ile ilk dakikadan diş hekimleriyle ilgili olan ön yargımı kırmıştı.
Önce diş taşlarımı detaylı bir şekilde temizledi ve bunu yaparken beni bazı konularda bilgilendirdi.
Sonra bana şeffaf plak tedavisi önerdi ve ölçülerimi alıp siparişi verdi. Süreç o kadar hızlı ve kolay ilerledi ki sanki çok uzun zamandır tanıdığım bir hekim kontrollerimi yapmıştı. Bundan sonra her şikayetimde kendisiyle iletişeceğime geçeceğim.
Plak tedavisi başlayınca da muhakkak bu yazıyı güncelleyeceğim.
t....k
Ortodonti tedavisi için başvurdum. Daha önce hastasıydık. Şeffaf plak tedavisi görüyorum. Sona yaklaştık. Çok memnunuz kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her konuda destek oluyor. İyi bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Kendisinden gayet memnunum. Yeğin Hanım güler yüzlü birisi. Tedavim güzel devam etti. Herhangi bir acı, sızı hissetmedim. Tedavim güzel geçti ve çok hızlı sonuçlandı. Plak tedavisi uygulandı. Yaklaşık 7 ay içerisinde sonuçlandı. Gittiğim zaman orada bekletme yaşamadım. Kendisi ilgili bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Ben çok memnun kaldım. Tertemiz bir muayenehanesi var. Yeğin Hanım çok ilgili ve alakalı bir diş hekimi. Ortodonti tedavimi yaptırdım ve dişlerimi düzelttim. İnvisalign tekniğini kullandı. Çok başarılı oldu ve kısa sürede netice aldım. Tedavim tamamlandı ve tedaviden çok memnunum. Özellikle tedavi sürecinde birkaç defa beni arayıp nasıl gittiğini, sıkıntı olup olmadığını sordu.
c....)
Çok memnun kaldık. Tedavimiz olumlu sonuçlandı. Oğluma tel tedavisi uygulandı. Çok da güzel sonuç verdi. Kendisinin yaklaşımı çok iyiydi. Çok anlayışlı, çok esnekti.
Dişlerim ilk kez bu kadar güzel ve detaylı temizlendi. Aşırı memnun kaldım..
Kızımın dişleri eğriydi ve köpek dişleri fazla dışarı çıkıktı. Diş teli yerine, modern şeffaf plak uygulama yöntemi kullanılarak başarıya ulaşıldı. Zahmetli ve uzun bir süreç ama başarılı olmasaydı, sadece dış fırçalama alışkanlığı kazandırması bile herşeyi hak ediyor (Çünkü bu şeffaf plak yönteminde, günde en az 3 defa plakları çıkarıp fırçalamak ve fırçalanmak gerekiyor)
ca...n
Oglumun uzun zamandır kontrolü yapılmıyan dişleri tek tek incelendi gereklı tedavi titizlikle uygulandı
Dr.Yeğin Hanıma oğlumun dişlerindeki şekil bozukluğu için başvurduk, teşhisini ve önerdiği ortodonti tedavisini detaylarıla bize anlattı. Tedaviye başladıktan kısa süre sonra çok güzel sonuçlar aldık. Şu anda oğlumum dişleri son derece güzel ve sağlıklı, çok teşekkürler.
Yeğin Hoca ile ilk tanışmamızdı. Kendisi çok ilgili ve sevecen bir hekim. Kızım ortodonti tedavisini şiddetle reddediyordu ama Yeğin Hoca’nın güzel yaklaşımı ve detaylı anlatımıyla hemen ikna oldu. İki çocuğumun da diş taşlarını kendiliğinden temizledi. Kendisiyle tedavi sürecimize devam etmek için sabırsızlanıyoruz.
Yeğin Pak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeğin Pak, Ortodonti. Size Yeğin Pak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Invisalign Tedavisi, Randevu, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Ortodonti Randevusu, Ortodontik Tedavi.
Yeğin Pak adresi nerede?Yeğin Pak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selanik caddesi Tankut İş Merkezi 82/13 Kızılay Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeğin Pak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeğin Pak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yeğin Pak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeğin Pak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yeğin Pak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeğin Pak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yeğin Pak hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Yeğin Pak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yeğin Pak hangi sigortaları kabul ediyor?Yeğin Pak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler