Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Polatlı Duatepe İlçe Devlet Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
ç....k
Yelda hocama oğlumun boğaz ve kulak ağrısıyla gittik. Gerçekten iyi bir şekilde ilgilenip gerekli ilaçları yazıp bilgilendirdi bizi. Artı olarak oğlumun iki kere ateşli havale geçirdiğini söylediğim zaman daha dikkatli bir şekilde ilaçlarını yazdı çünkü her ilacı kullanamıyor oğlum. Gerek üslup gerekse bilgisi çok güzel olan bir doktor umarım her zaman dokturumuz olur.
t...
Doktorumuza tesadüfen gittik. Kızım rahatsızlandı ve randevumuz bile yoktu, ama sağ olsun baktı ve geri çevirmedi. Planlı ve randevulu bir gidiş değildi, ama kendisinden çok memnun kaldık. Kızım alerjik bir çocuk, sürekli geniz akıntısı yaşar ve ateşlenir. Ateşlendiği zaman balgamı çok yoğundu. Sağ olsun kendisi çok ilgilendi, muayene etti ve gerekli ilaçları yazdı. Çok memnun kaldık. Kıymeti bilinmesi gereken bir doktor, başarıları daim olsun diyorum.
s...
Yelda Hocamız çok iyi bir çocuk doktoru. Onu hem severek hem de sayarak çok günler kızımı hasta olduğumda götürdüm. Çok güzel ilgileniyor, çevresine oldukça güleryüzlü. Kızımı hastaneye götürdüğümde doktorları ve hastaneyi sevmezdi, fakat Yelda Hocamızın sayesinde doktorları ve hastaneyi sevmeye başladı. Kızım böbrek hastası ve bu Yelda Hocamızın alanı olmadığı halde, kızım için elinden gelenin fazlasını yaptı. Ondan çok memnunuz, çok iyi bir hekim.
m...
Yelda Hocam'ı Rize'den tanıyorum. Çocuğumun Melas rahatsızlığı için başvurduk. Yelda Hocam çok iyi, her zaman oğlumla ilgilendi, güler yüzlü, nazik bir hocamızdı. Minnettarım kendisine. Kesinlikle tavsiye ederim.
c...
Benim oğlum büyük bir ameliyat geçirdi. Mideden bağırsağa geçen yolda et parçası bulunuyordu, ismini bilmiyorum. Doğduğunda hayati bir ameliyat geçirdi ve yoğun bakım sürecinde Yelda Hanım hep yanındaydı. O süreç ve sonrasında Yelda Hanım'ın hakkını ödemeyeceğim. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Yelda Kılıç, mesleğinde ve kişiliğiyle son derece muhteşem biridir. Doktordan ziyade çocuklar gibi kendi çocuğu gibi ilgileniyor. Ben bir yıl hastanede geçirdim sayılır ve Yelda Kılıç çok güzel ilgilendi, çok memnunum kendisinden. Benim bebeğim doğduğu gün yoğun bakıma alındı. Yaptığı tahlillerle trombosit düşüklüğü teşhisini koydu ve bir ay boyunca takip ederek tedavi etti. Tiroidlerde de sorun vardı. Tedavi esnasında onun teşhisini koyarak iki aylık tedavi sonrası normale döndürdü. Down sendromlu çocuğum benim ve çok çabuk hastalanıp enfeksiyon kapıyordu, her seferinde ona götürüyordum, tedavisinden çok memnun kalıyordum. Manevi desteği de çok iyiydi annelere. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yelda Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yelda Kılıç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Yelda Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Apgar Skoru, Fototerapi, Yenidoğan Işitme Taraması, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı.
Yelda Kılıç adresi nerede?Yelda Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karapınar, Eskişehir yolu üzeri Abdülaziz Cad. No:2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yelda Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yelda Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yelda Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yelda Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yelda Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Yelda Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yelda Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yelda Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yelda Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yelda Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yelda Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yelda Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Yelda Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla