Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Vajinismus Tedavisi
uğ...
Yelda hanımla çok zor bir süreçten geçerken tanıştım. Benim hayata ve yaşadığım o zor anlara bakışımı değiştirdi. Sizi sıkılmadan dinliyor. Her konu da ayrıntılı ve örnekli açıklama yaparak yol gösterici oluyor. İşini çok iyi yapan bir.hekim ve çok iyi bir insan.
m....y
Annem kendisini araştırarak buldu. Anksiyete bozukluğu ve depresyon için başvurdum. Seanslara devam ediyorum. Çok memnunum. İyi bir dinleyici, sadece ilaç verip göndermiyor. Hastasının ne yaşadığını çok derinden inceliyor, dinliyor ve yönlendiriyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Tüm sorularımı sorabiliyorum. Şu an her şey olumlu ilerliyor.
dg...a
Yaklaşık 6 yıldır panik bozukluk ve yaygın anksiyete bozukluğu için tedavi oluyorum. Ankara’dan Eskişehir’e taşınmamla, yaklaşık 1,5 yıl önce Yelda Hanım ile tanıştım. O zamanlar henüz 4 yıldır ilaç kullanıyordum. İlk randevuda hemen etkisini gösterecek önerilerde bulundu. Psikoterapi bana hiçbir şekilde önerilmemişti. Yelda Hanım ilk randevunun sonunda ihtiyacım olduğunu söyledi ve gerçekten hayatımda eksik olan tedavi yöntemini buldum. Her şeyi mantık çerçevesinde açıklaması benim gibi panik bozukluğu olup doktorlara güvenmekte zorlananlar için gerçekten çok rahatlatıcı oluyor. Gözünüzün içine bakarak dinliyor sizi ve şifa bulmanıza yardımcı olmaya çalıştığını hissediyorsunuz
ze....
O kadar naif bir doktor ki bana o kadar iyi geldiki anlatamam yönlendirmeleri tedavi yöntemi herşeyden önemlisi onun tanında kendimi çık iyi hissediyorum
mu...
Yelda hocam alanında çok donanımlı ve deneyimli bir doktor. Kendisinin tedavi ve tedavi sürecine yaklaşımı, danışan/danışman yaklaşımı çok iyi. Panik bozukluktan dolayı gidiyorum ve önemli bir yol katettik. Çok zor süreçleri sayesinde atlattım. İyi ki varsınız.
Merhabalar.. Bu gün ilk kez yollarımız kesişti Yelda hocamla. Kendisi bambaşka biri, onunla konuşurken kendinizi o kadar iyi hissediyorsunuz ki adeta sizin hissettiklerinizi sanki yaşamışçasına hissediyor can kulağıyla samimiyetle dinliyor ve sonrasında sorduğu sorular, gözümün içine bakarak "şöyle mi hissettin, yaşadığın böyle birşey miydi" sorularıyla adeta yaşadığım şeyi ben söylemeden bilmesi, o an anlaşıldığını hissetmek beni o kadar iyi hissettirdi ki anlatamam. Resmen seans bittiğinde sarılmak istedim. Sizi çok sevdim Yelda hocam umarım hep böyle ilerleriz. Herkese gönülden tavsiye ederim, sizin gibi değerli terapistlerin sayısı artsın inşallah. Sevgiler...
tu...
Doktoruma iki yıl önce gitmiştim ve o znmlar yeni işten çıkmıştım ve iş yerim bana çok mobbing uygulamıştı çok bunalmıştım ve anksiyete bozukluğum vardı. Daha doğrusu bn lisede ilaç kullanmıştım anksiyete için ama yanlış ilaç kullanmıştım ve maalesef ki bilinçsizce kendimce bırakmıştım ilacı Yelda hanıma ilk gittiğimde ciddi anlamda anksiyetem vardı ve bu zamana kadar gittiğim doktorlar sanki bni umursamiyorlardı sorunumu tam olarak dinlemiyorlardi insanın cidden kendini anlayan bir doktora ihtiyaç duyuyor ve bn doktorum sayesinde anksiyetimi yendim şimdi deprefsifim onunla uğraşıyorum bunuda atlacağıma inanıyorum. Beni bu zamana kadar çok iyi anladı suandada sürecimin iyi gittiğini söyledi doktorum kendisinden çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim
si....
Dr hanimla tanışmam ölüm döşeğinde oldu.
Yanlış tedavi sonrası Dr ve ilaç korkum ve aileme muhtaç olduğum içinde fiziksel ruhsal şiddet görmüş ciddi anksiyetem vardi.Yuruyemiyor,yiyemiyor,hayattan vazgeçmiş,baş dönmeleri,fenalik,baygınlık hisleri,uyku düzeni bitmiş,korkmaktan korkan biriydim.Dr umu ilk gördüğüm andan itibaren beni duyuyor,dinliyor,anliyordu.Kimsem olmadığı için 7aylık hastane yatış sürecinde tüm hekimlerle tedavimi yürüttü.2 yildir ilaç tedavisi, EMDR ve terapilerle devam ediyoruz.ilk gün tuttuğu elimi söz verdiği gibi hiç bırakmadi,her akşam beni yürüttü,ilgilendi,konustu.Ben artık yürüyor,yiyebiliyor,oğluma anne, eşime eş oldum Dr hanımın tabiriyle hayata karıştım.Bildiğiniz bütün hekim tanımlarını unutun mesleki ilmi,başarısı, azmi, empati yeteneği, güler yüzlü yaklaşımından cok memnun kaldim.Dr um önce mükemmel bir insan,dost, yoldaş nereniz yaralıysa oraya merhem...Rabbim tüm ihtiyacı olanların yolunun Dr umla kesiştirsin umut olsun şifa olsun
Yelda Hanım çok iyiydi. Ben çok memnunum. Kendisiyle 3 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra hastalığım daha iyiye gitti hatta neredeyse iyileştim. Yelda Hanım gayet kibar, anlayışlı, işini bilen, gerçekten bir uzman.
d.....
Yelda hoca insana o kadar güven veriyor ki insan iyileşmek için artıyla başlıyor. 1 yıla yakındır kendisiyle beraberim. Ağır bir depresyonla başladım, şimdi yeniden başka sıkıntıyla yüzleşiyorum bununla beraber kaygı bozukluğu başladı. Sürecim gayet güzeldi. Yaşayıp olayda sarsıldım. İkinci tedaviyle iyileşeceğimi düşünüyorum. Aşırı derecede üzüntü, aşırı derecede kramp, aşırı derecede mutsuzdum ve ağlama krizlerim vardı, artık minimuma indi. Daha da düzeleceğiz inanıyorum. Yelda hoca çok tatlı, naif, danışanını dinleyen, insana güven veren bir doktor. Kendisiyle görüşme sağlamaktan mutlu oluyorum ve anlaşıldığımı hissediyorum.
Yelda Yenilmez Bilgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yelda Yenilmez Bilgin, Psikiyatri. Size Yelda Yenilmez Bilgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Vajinismus Tedavisi, Farmakoterapi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi.
Yelda Yenilmez Bilgin adresi nerede?Yelda Yenilmez Bilgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Ayşen Sk. Dorya Rezidance No:28 Kat:5 Daire:44 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yelda Yenilmez Bilgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yelda Yenilmez Bilgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yelda Yenilmez Bilgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yelda Yenilmez Bilgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yelda Yenilmez Bilgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yelda Yenilmez Bilgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yelda Yenilmez Bilgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Yelda Yenilmez Bilgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yelda Yenilmez Bilgin hangi sigortaları kabul ediyor?Yelda Yenilmez Bilgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Eskişehir Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Eskişehir Majör Depresif Bozukluk
Eskişehir Konversiyon Bozukluğu
Eskişehir Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Eskişehir Öfke Kontrol Bozukluğu
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler