Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
ORFF Terapi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
p....p
Yeliz hanıma tavsiye üzerine gittik Çocuklarımızın davranış bozukluğu için. 4 seansta çok olumlu sonuçlar aldık. Çok anlayışlı ve bilgili birisi. Yardımlarınız için teşekkür ederiz.
tu...e
Yeliz Hanım'ın yaklaşık bir sene gibi bir sürede çalışmalarına katılma fırsatı yakaladım. İşini titizlikle yapar ve sever, danışanlarına değer verir ve iyi bir dinleyicidir. Kendisiyle olan görüşmelerde her zaman güven vermiştir ve hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Sürekli kendisini geliştiren, yeni tekniklere açık ve mesleğinin hakkını veren bir psikologdur. Kendisine en içten sevgilerimi sunarım.
Yeliz hanımla bir danışma merkezinde tanıştık. Ailemle ilgili sorunlar yaşıyordum. 5 seans görüşme yaptık. Varolan sorunlarıma daha farklı bakmamı ve onlarla başetmem konusunda bana çok desteği oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim.
em...e
Yeliz hanıma tavsiye üzerine gittim. O dönem yaşadığım uykusuzluk sorunu neredeyse bütün hayatımı etkiliyordu. Ben sadece uyku problemlemine odaklanmıştım. Ancak seanslar sırasında kullandığı tekniklerle bir çok noktada yaşadığım sorunlar ortaya çıktı. Kendimi tanımamı, sorunlarımı ve altta yatan nedenleri bulmamda bana destek olduğu için kendisine minnettarım. Bütün süreç boyunca oldukça sıcakkanlı, güler yüzlü ve anlayışlıydı. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
ha...l
Yeliz hanımı internetten araştırdım ve görüşmeye gittim. Eşimle boşanma sonrasında kızım bu süreçten olumsuz etkilendi ve destek aldık. Güzel yüzlü olması, ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldım. Benzer süreçleri yaşayan herkese tavsiye ederim.
ca...u
Yeliz hanımın grup çalışmasına dahil olmuştum. Başlarda grup çalışmasının çok fazla yararı olmaz diye düşünmüştüm ama psikodrama gercekten farklıymış. Sorunların düzelebileceğine ve mutlu olabileceğime dair inancım arttı. Umarım diğer insanlara bu hissi yaşatmaya devam edersiniz. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
yü...s
Yeliz hanımla tesadüfen karşılaştık. Hem bireysel hem de ilişki konusunda kendisinden destek aldım. Zor dönemlerimde iyi hissetmemi ve ilişkimizin daha sağlam olmasına destek oldu. Herkese tavsiye ederim.
'e....
Yeliz hanımla 9 ay önce tanıştık. Ben sorunlarımı çok rahat anlatamama rağmen beni olumlu karşılaması kendimi rahat hissetmemi sağladı. Yeliz hanım mesleki başarısı ve benimle kurduğu iletişim sayesinde artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Tüm tanıdıklarımada tavsiye ediyorum. Mutlaka yeliz hanımla tanışmanızı öneririm.
Yeliz hanımı internet üzerinden araştırarak gittim. Güleryüzlü, anlayışlı ve misafirperver oluşu beni oldukça mutlu etti. 2 seans gitmeme rağmen kısa zamanda kendimi daha iyi hissettiğimi farkettim. Kendimi farketmemi ve tanımamı sağladı. Herkese tavsiye ederim.
Yeliz hanıma tavsiye üzerine gittik. Kız arkadaşımla sorunlar yaşadığımız bir dönemde destek almak istedik ve bu vesileyle tanıştık. Bize sıcak, anlayışlı ve oldukça ilgili davrandı. İhtiyaç duyduğumuz heran yanımızda oldu. Gerçekten bu süreçte çok faydasını gördük. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Yeliz Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeliz Yılmaz, Psikoloji. Size Yeliz Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EMDR Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Yeliz Yılmaz adresi nerede?Yeliz Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeliz Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeliz Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yeliz Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Yeliz Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yeliz Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeliz Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeliz Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeliz Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Yeliz Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar