Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Çocuklarda Uyku Problemleri
Uzma Çelik Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Daha sonra Bodrum’da özel bir kolejde okul öncesi kısımda çalışma hayatına giriş yaptım.
*DATEM'den (Davranış Araştırmaları ve Terapiler Merkezi) Ebru Şalcıoğlu önderliğinde Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi,
*Psikoaktif Terapi ve Eğitim Merkezi'nden Hatice Topçu Ersoy önderliğinde Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi,
*Psikoloji İstanbul’dan Nilüfer Devecigil & Byron Norton önderliğinde Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitimi,
*En Psikoloji'den MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) ve
*Moxo Türkiye’den Moxo Dikkat Testi Eğitimi’ni
*Şema Terapi Enstitüsü'nden ISST Onaylı Şema Terapi eğitimini tamamlayarak uygulayıcı sertifika almaya hak kazandım.
Şu anda ise aktif olarak yetişkin ve çocuklara yönelik yüz yüze/online psikoterapi hizmeti vermekteyim. Farklı terapi ekollerinde eğitimlerim hala devam etmekte.
ş....k
Yeliz Hanım’la özgüven sorunu yaşadığım ve içime kapandığım bir dönemde arkadaşımın yönlendirmesiyle bu sürece başladık. Terapiye karşı ön yargılıydım ve nasıl ilerleyeceğiyle ilgili kaygılarım vardı ama şu anda iyi ki başlamışım diyorum. Kendisi benim birçok şeyin farkına varmamı sağladı ve kendimi sevmem ve önemsemem konusunda bana çok yardımcı oldu. Alanında uzman ve doğru yönlendirmeler yapıyor. Destek aldığımdan beri kendimle ve insanlarla olan ilişkim daha iyi bir noktaya geldi. Ben kesinlikle öneriyorum. Her şey için teşekkür ederim bir kez daha.
g.....
Yeliz hanımdan yaklaşık 6 aydır terapi hizmeti alıyorum. Kendimi çok kötü hissettiğim ve depresif bir dönemde destek almak için ulaştım kendisine. İşinde çok iyi, profesyonel birisi. Gerçekten dinlendiğim ve desteklendiğim bir ortamdaydım. Güler yüzlü ve içten birisi. İlk seanslardan itibaren duygusal olarak iyi hissetmeye başlamıştım. Şimdilerde çok daha iyiyim. Tavsiye ederim.
Yeliz Yılmaz Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeliz Yılmaz Türk, Psikoloji. Size Yeliz Yılmaz Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları.
Yeliz Yılmaz Türk adresi nerede?Yeliz Yılmaz Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskiçeşme Mahallesi, Cafer Paşa Caddesi No:45/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeliz Yılmaz Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeliz Yılmaz Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yeliz Yılmaz Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeliz Yılmaz Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yeliz Yılmaz Türk hangi dilleri konuşuyor?Yeliz Yılmaz Türk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yeliz Yılmaz Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeliz Yılmaz Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeliz Yılmaz Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeliz Yılmaz Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yeliz Yılmaz Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.