Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Tuzla Özel Mercan Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göz Çevresi Kırışıklık Tedavisi
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Kapalı Glokom Cerrahisi
Katarakt Ameliyatı
Kornea enfeksiyonları
Tuzla Özel Mercan Hastanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Tuzla Özel Mercan Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Tuzla Özel Mercan Hastanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
Retina Ameliyatı
Trifokal Göz İçi Lensleri
Çocuk Göz Muayenesi
İmplantlarla Göz Kapağı Cerrahisi
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Tedavisi
i̇...m
Yener beye bugün göz numara güncellemesi için muayene oldum. Aşırı ilgili ve kibar bir doktor. Mercan hastanesi küçük bir hastane olmasına rağmen göz tansiyonuna kadar herşeye bakıldı. Çok memnun kaldım. Doktor beyin mükemmelliğinden dolayı da kendisi hakkında yorum yapma ihtiyacı hissettim.
es...
9 aylık kızımı goturdum goz damarları tıkanık dedı 1 yaş a kadar masaj uygula dedı eger hala gozu sulanması gecmezse ameliyat olması gerektiğini soledı cok memnun kaldım gercekten tesekkur ederim yener beye
y.....
Ben çok memnun kaldım. Çok iyi bir doktor .Oğlumla çok ilgilendi .Kendisinden memnun kaldım.Oğlumun yüksek derecede astigmatı var ,kontrol amaçlı gittik.Normalde ölçüm yapıp standart göz muayenesinin dışında daha iyi sonuç alınabilmesi için damla damlatıldı.Bizimle uğraşıldı.
Oğlumun gözünde sorun olduğunu Yener hocayla fark ettik. Hem göz tembelliği var hem de göz derecesinde ilerleme var bir gözünde.Göz bandı ve gözlük kullanmaya başladık.Şu an tembellik bitmek üzere.Fark edildiği anda %40 görürken şu an %90 görüyor.Göz bandını şu anlık kullanmaya devam ediyor, ilerleme var. Kalan %10 için devam ediyoruz .Gözlük kullanmaya devam edeceğiz.
i̇....
Öneririm, çok iyi bir doktor. Teşhisleri çok doğru .Yazmış olduğu gözlük tüm sorunumu giderdi ve hızlıca muayene işlemlerimi yaptı. Düzgün ve iyi bir insan kendisi.Yakını göremezken şu an çok net görüyorum.Yaklaşımını ve tavrını çok beğendim. Kesinlikle kendisiyle ilgili referans vereceğim.
Çok memnun kaldık doktorumuzdan .Tavsiye üzerine gittik ,2 günde şikayetimiz geçti. Yenidoğan kızımda 2 aylıkken göz çapaklanması oldu. Daha önce genel 1 aylık kontrolünde göz doktoruna farklı bir deneyimimizde gittik, damla verdi ama geçmedi.Yener Bey'e gittik, damla vermeden biraz anne sütüyle dezenfekte edeceğimizi ve zamanla geçeceğini, kalıcı olmadığını ve sezeryanlı doğumda normalde olabileceğini söyledi. 2 günde geçti.
Uzun yıllardır astigmat nedeniyle görme problemi yaşıyordum. Başka bir doktorla görüşüp aldığım lenslerle de göremeyince bir de Yener beye muayene oldum.Kendisi gayet ilgili ve size zaman ayırdığını hissettiren bir doktor. Yine çözüm bulamayacağımızı düşünerek gittiğim hastaneden kendime uygun lenslerimle görerek mutlu ayrıldım.
re...p
Yener hocanın hastalarla iletişimi çok güzel. Gözümde kızarıklık ve kanlanma şikayetleriyle gittim. İlk başta bilgisiyle size güveni hissettiriyor. Uyguladığı tedavi yöntemi çok iyi ilerledi. Tedavi süreci kendisinin ön gördüğü şekilde oldu bir daha nüksetmedi. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hasta ilişkileri gayet iyi.Benim yakından görme problemim vardı, bununla alakalı sıkıntı yaşamıştım. Muayenemi oldum.Yener Bey bana gözlük yazdı.Gözlüğü de çok uzun süre kullanmayacağımı söyledi.Bilgi verdi.Gayet düzgün bir insan kendisi.Başka hastalara da tavsiye ederim kendisini.
Çok iyi bir doktor. Uzun süredir üveit rahatsızlığım vardı. Gözle ilgili ciddi bir rahatsızlık. Kalıcı görme bozukluğuna kadar gidebiliyor. Doğru müdahale yaptılar.Bir ay oldu iyileştim.Kendisi çok iyi bir doktor.Her konuda çok dikkatli. Uyarıları defalarca kez yapıyor.Her gidişimde bunu gözlemliyorum.İlaç kullanım saatleri ,mutlaka yapılması gerekenler konusunda mutlaka uyarıyor.Tecrübeli bir doktorumuz.Muayenemizi beklerken oradaki hastalarla da konuşma fırsatımız oluyor.Hepsi çok memnun aynı şekilde.
Yener Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yener Çelik, Göz Hastalıkları. Size Yener Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Göz Anjiyosu (FFA), Göz Kapağı Cerrahisi, Göz Tansiyonu Ameliyatı, Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Şaşılık Tedavisi, Fakik Göz İçi Lens.
Yener Çelik adresi nerede?Yener Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yayla Mah. Ali İhsan Paşa Cd. No 52 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yener Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yener Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yener Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yener Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yener Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yener Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yener Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yener Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Yener Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yener Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Yener Çelik, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yener Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları