Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27, Şehitkamil, Gaziantep
Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Şehitkamil/Gaziantep, Gaziantep
Diyetisyen Randevusu
Gebelik ve Beslenme
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Yeşim İşgüzar Beslenme,Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
KİTAP VE BİLİMSEL MAKALELER
1. Yeşim İŞGÜZAR, Gamze AKBULUT. Obezite İle İlgili Güncel İki Hormon: Nesfatin-1 ve Omentin-1. Two Current Hormones Related to Obesity : Nesfatin-1 and Omentin-1. 2018. Turkiye Klinikleri J Health Sci. Doi: 10.5336/healthsci.2018-59989
2. Yeşim İşgüzar, Neriman Aydın, Servet Özgür. The suitability of the food consumed by children in primary schools for satisfying their needs. Turk J Public Health 2014;12(3).
3. İşgüzar Y, Akbulut G. High-Fructose Consumption and Cancer. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 2016; 1(2): 35-40.
4. İşgüzar Y, Şanlıer N. Düşük Karbonhidratlı Diyetlerin Tip 2 Diabetes Mellitus Üzerine Metabolik Etkileri. Turkiye Klinikleri J Health Sci 2016;1(2):139-48.
5. Şanlıer N, Pehlivan M, Sabuncular G, Bakan S and İşgüzar Y. Determining the relationship between body mass index, healthy lifestyle behaviors and social appearance anxiety. ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION 2018, VOL. 57, NO. 2, 124–139. https://doi.org/10.1080/03670244.2017.1419343
6. Yeğen C, Aydın B.O. Postmodern Bir Kimlik Olarak Veganlık ve Bir Çevrimiçi Vegan Ağının Analizi. Dyt. Yeşim İşgüzar Orak / Özel Emek Hastanesi – Kişisel Görüşme / 08.03.2018.
7. Akbulut G. Bçlüm Yazarı Yeşim İŞgğzar. Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar- VI: Kemik-eklem Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi. Nobel Tıp Kitapevleri.
8. Yeşim İŞGÜZAR. İlköğretim okullarında çocukların tükettiği gıdaların ihtiyaçlarına Uygunluğu.Lab Publishing Yayınevi. 9. Tarım Bakanlığı Dergisi (TKDK). Kırmızı Biber ve Sağlığa Etkileri. Aralık 2017 Sayısı.
YAPTIĞI SUNUM VE SAĞLIKLI BESLENMEYE DAİR ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER
Turkcell Fitwell ile Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Önerileri
GNC ile sağlıklı yaşam sempozyumu
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Sağlıklı Beslenme Sempozyumu
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Mesleki Kariyer Zirvesi
TV PROGRAMLARI
Gülgün Feyman İle “Anlatacak Çok Şey Var” Programı (Business Channel turk tv)
İdil Çeliker ile bir başarı öyküsü (Business Channel turk tv)
Showmax Şehrin Nabzı Programı
o.....
2 ayda 14 kilo verdim. Cihazlarla birlikte Yeşim hanımın özenli danışmanlığı ile verinli bir diyet süreci geçirdim ve sıkılaştım
f....i
Daha önce birçok diyetisyene gitmeme rağmen Yeşim hocada olduğu gibi hızlı ve verimli kilo veremedim. Yeşim hoca guleryuzlu ve canayakın olduğu için çok seviyorum. Aynı zamanda disiplinli ve yeri geldiğinde motivasyon anlamında beni çok tatmin ediyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
ş.....
Emziren bir anneyim.Daha evvel de birlikte calismistik Yesim Hanim ile. Dogum sonrasi yine kendisinin yaninda aldim solugu. Her zaman profesyoneldir ve dogru bilgi verir. Neyi neden yapmaniz ya da yapmamaniz gerektiginu anlatir ve bana gore en onemlisi sizi sahiplenir. Benim danisanim sunu kullanamaz bunu alamaz gibi sizi farkli konularda dahi yanlis bir yontemden geri dogruya cevirir. Yeni basladik 1 ayda 6 kilo gitti devami daha da guzel gelecek eminim.
eb...z
Artık estetik görünümü bırakıp, sağlığım söz konusu olduğu için yeşim hanımın yanına gittim. her şey için çok tşk ederim sağlığım yüzde seksen iyileşti insülin direncim düştü kolestrolüm düştü.kilo verdim piskolojik olarakta moralim düzeldi. spor sağlıkta çok önemli herkes bunu biliyor yeşim hanım egzersize teşvik ediyor hayatınıza katkıda bulunuyor tavsiye ederim .
ba...k
Gaziantep gibi bir şehirde yaşarken zayıf kalmak mucize gibi bir şeyken beni yormadan zayıflatmayı başarmış bir Diyetisyendir efendim kendileri. 10 senedir Antep’te yaşayan birisi olarak tabii ki diyetisyen maceralarım oldu. (Antep’in yemeklerini bilmeyenler buna yorum yapmasın. ) Yeşim Hanımla tanıştıktan sonra, hayatımın diyetisyenini bulduğuma inanıyorsan İşini fazlasıyla ciddiye alan, disiplinli, samimi ve her şeyden önemlisi danışanlarına karşı saygılıdır Yeşim Hanım.Naçizane görüşüm; bu Kadın işinin hakkını veriyor. Bir besini size önerirken neden önerdiğini açıklayan, ‘Şunu yememeliyiz.’ derken neden yemememiz gerektiğini açıklayan, ezberden yapılan birçok uygulamanın aslında yararından çok zararı olduğunu kavratan bir Diyetisyen. Ayrıca; Yİ Sağlıklı Yaşam Merkezine adım attığınız anda özel bir muamele göreceğinizi hissediyorsunuz zaten.
Her zaman saygı ve sevgiyle anacağım Sevgili Diyetisyen Yeşim Hanımı.
t…...a
Ben Yeşim hanımı 8 yıl önce tanıdım çok tatlı samimi davranırdı tam 25 kg vermiştim sayesinde şimdi yine bana yardımcı oldu ve bu defa 12 kg verdim tabi 20 kg vermem gerekse onu da verdirir kilo takılması diye bir sorun yaşamadım hep tıkır tıkır hedef koyar mutlaka o hedefi görürsünüz son derece tecrübeli ve sürekli kendini yenileyen bir diyetisyen tekrar yardımına ihtiyaç duyarsam yine Yeşim hanım derim.
k.....
İstenmeyen kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir yaşam için her zaman ilk tercihim aynı zamanda ailemdeki her bir bireyin de ilk tercihi uzman diyetisyen Yeşim hanım oldu bundan sonrada oyle olacak. İyiki tanımışız kendisini . Uzman bilgisi , danışanlarına yaklaşımı ,enerjisi ,sohbeti, ilgisi her şeyiyle mükemmel bir diyetisyen olur kendisi. Sağlıklı bir yaşam için Yeşim hanım ile devam ettiğim için çok memnunum. Sizde hem kilolardan kurtulmak hemde sağlıklı bir yaşam tarzınızın olmasını istiyorsanız yeşim hanım çok iyi bir tercih olacaktır.
r....o
Kilo vermek amaçlı gittim harika çok ilgiliydi .çalışanlar Güleryüzlü ve çok temiz bir yer tavsiye ediyorum
ez...
Yeşim hanımın danışanı olmak ayrıcalık, aç kalmadan zayıflatıyor, ayrıca çok ilgili, çok sempatik oldukça tatlı :)
g....s
Yeşim hanım sayesinde hayata yeniden başladım.Guleryuzu ve samimiyeti sayesinde kilo verme sürecinde yalnız olmadığımı hissetim.Kendisine sonuna kadar guvendim.Disiplin,ilgi,bilgi ve sevgiyle işinde mükemmel bir uzman.Kilo verme sürecinde öyle motive ediyor ki başarısız olmak imkansız.verdigi listeleri uygulayip önerilerini dikkate aldım.kilolar uçtu gitti.mutlu günlere merhaba dedim.bence sihirli bir değneği var.iyi ki yollarımız kesişti.emekleri için çok teşekkür ederim.kesinlikle işinde bir numara.gonul rahatlığıyla tavsiye ederim.
Yeşim İşgüzar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim İşgüzar, Diyetisyen. Size Yeşim İşgüzar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Sporcu Beslenmesi, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Yeşim İşgüzar adresi nerede?Yeşim İşgüzar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Şehitkamil/Gaziantep Gaziantep
- Atatürk Mahallesi Cemil Sait Barlas Bulvarı No:27 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim İşgüzar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yeşim İşgüzar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yeşim İşgüzar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeşim İşgüzar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yeşim İşgüzar hangi dilleri konuşuyor?Yeşim İşgüzar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yeşim İşgüzar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim İşgüzar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yeşim İşgüzar hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Yeşim İşgüzar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler