Şema Terapi-İSST- Alp KARAOSMANOĞLU
Boşanma Terapisi-CİTEB
Aile Danışmanlığı-MEB
Kişilerarası İlişkiler Terapisi- ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ
Oyun Terapisi- BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Uygulayabildiğim testler; MMPI ve WİSC-R dır.
Yüksek Lisans stajımı ise NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde yapmış bulunmaktayım. Pandemi nedeni ile online seanslarla birlikte ofisimde yüz yüze seanslara da devam etmekteyim. .Sağlıklı günler dilerim.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Grup Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
f.....
Eşimin 11 yıldır kumar bağımlılığı var bir çok psikolog denedi eşim ama sonuç yine aynıydı artık başka yöntemler aramaya başlamıştık çünkü sadece konuşmayla çözülmüyordu sonra eşimle kişisel problemlerimizde başladı sonra iyi bi psikolog arayışına girdik ilk etapta Yeşim hanımı neurofeedback cihazı olduğu İçin tercih etmiştik bugün ikinci seansımızı aldık 1. Seanstan sonra bile eşimle o kadar yol kat ettikki hem de kısa bir süre de verdiği öneriler ile ikimizinde doğruyu görmesini sağladı bir saat nasıl geçiyor anlamıyorum eşim başka psikologlara gittiğinde sadece dinledikleri için aslında çokta istekli gitmemişti ama Yeşim hanım hem dinliyor hem öneri veriyor hem yol gösteriyor vs vs biz çok memnun kaldık hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir psikolog hemen bir sonraki seans gelsin istiyorum o kadar içimi rahatlatıyor ki ses tonu anlayışı vs vs
de....
Yeşim hanımla ilk terapimi kendime doğum günü hediyesi olarak ayarlamıştım ve o gün hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisi olduğunu anladım. Yaklaşımı, sakin ses tonu, güven verişi beni çok tatmin etti. Öyle li 4. Seansta daha huzurlu ve sakin gittiğimi öfke nöbetlerimin azaldığını fark ettik birlikte. Kendisini iyi ki tanımışım :)
m....k
Merhabalar,
Evliliğim için çok verimli bir süreç geçirdik. Yeşim Hanım, eşim ve bana evlilik hayatımızdaki sorunları görmemizi ve bu sorunların çözüm yollarını bulmamızı sağladı. Eğer evliliklerinizde yaşadığınız sorunlar varsa bu sorunlara evliliğinizi yıpratmadan nasıl yaklaşacağınızı bilmiyorsanız Yeşim Hanım'ın danışmanlığını öneririm.
Yeşim Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Uzun zamandır alkol problemim vardı ve daha önce bir sürü yol denedim bas edebilmek icin… Yeşim Hanımı tercih etmemin bir sebebi terapinin yanında bir cihazla çalışması ve daha hızlı yanıtlar alınıyor olmasıydı. Sürecim hala devam ediyor. Ben çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim.
Yeşim hanıma sosyal medya aracılığı ile ulaştım. Neurofeedback yöntemi ile önce beyin haritamı cıkartıp daha sonra problemli alanlarım ile çalıştık. Cok kısa sürede etkisini gördüğüm için çok mutluluyum. İyi ki kendisini tanıma fırsatım olmuş.
y....z
Ben Yeşim Hanım'dan seans almadan önce öfke kontrolü problemim vardı. Bunun yanında anlık anksiyete ve panik ataklarım tutuyordu. Kendisinden seans almaya ve düzenli gitmeye başladıktan sonra daha rahat bir şekilde hayatımı sürdürmeye başladım. Her zaman yüz yüze görüşebildiğim ve her anımda bana destek olan kişi, bundan dolayı çok memnunum.
Yeşim Hanımla çok verimli terapi seansları gerçekleştirdim. Çok güzel dinleyip çok güzel fikirler sunuyor. Kendisi sayesinde birçok davranışımın sebeplerini öğrenmiş oldum bu davranışları düzeltmem konusunda gerek çalışmalarla, gerek uygulamalı çözümlerle çok güzel destekledi. Kendimi çok daha iyi hissederek seanslarımızı sonlandırdık her şey için çok teşekkürler
c.....
Yeşim hanımla kısa bi süre önce kesişti yollarımız kendimi çok umutsuz hissettiğim bi anda desteğiyle söyledikleriyle benim toparlanmama yardımcı iletişimi gayet ve gerçekten sizi dinliyo kendisine teşekkür ederim
h....s
Görevini kesinlikle profesyonelce yapan biri. Hastalarına olan ılımlı , pozitif ve mütevazi yaklaşımı sayesinde birçok problemimden kurtulmayı başardım. Hala yüz yüze seanslara devam etmekteyim. İşini bu denli iyi yapan başka bir psikolog tanımadım.İyiki tanınışım sizi
İlk defa psikolojik bir destek almama bağlı olarak , gerçekten içimde biriktirdim duygu birikimlerini rahatça ortaya dökebildim. Yeşim hoca böyle bir güveni bana verdi. Yolun başındayız ama iler ki süreçlerde herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gitmek isteyip yorumlara bakıp karar vereceklere doğru yerdesiniz arama yapmanıza gerek kalmadı diyebilirim.
Yeşim Kara Elmas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim Kara Elmas, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Yeşim Kara Elmas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Yeşim Kara Elmas adresi nerede?Yeşim Kara Elmas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı mah. İsmail sivri sokak no:12 daire:7 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim Kara Elmas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yeşim Kara Elmas uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yeşim Kara Elmas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeşim Kara Elmas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yeşim Kara Elmas hangi dilleri konuşuyor?Yeşim Kara Elmas ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yeşim Kara Elmas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim Kara Elmas tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yeşim Kara Elmas hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Yeşim Kara Elmas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yeşim Kara Elmas hangi sigortaları kabul ediyor?Yeşim Kara Elmas tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar