Mizacımıza uygun bir hayat yaratmanın önemini derinden anlıyorum. Hassasiyet, düşünceler ve duygularla çalışmayı, danışanlarımın işlevsel ve tatmin edici bir hayat sürmelerini desteklemeyi seviyorum.
Herkese sevgiler.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Vali Konağı Caddesi No:38 İpek Apt. Kat:6 Daire:6 Nişantaşı/ İstanbul, İstanbul
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
Şema Terapi
z...
Sınav dönemim için Yeşim Hanım'a başvurdum. Ailem ve ben kendisini hastanede çalıştığı dönemden de biliyorduk. Yaklaşık 1,5 yıldır süren bir terapi deneyimim oldu. Terapiye başladıktan sonra derslerim daha iyi olmaya başladı çünkü kaygı seviyem çok yüksekti ve bu durum derslerimi etkiliyordu. İstediğim okulu kazanabildim. Bunda Yeşim Hanım‘ın da bende ki etkisi büyüktür. Kendisine buradan sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum.
s...
Evlilik ve genel olarak insanlarla ilişkilerimde karşı tarafın beni yoran yıpratan düşüren davranışlarına maruz kalmam ve yaşadıklarımdan dolayı girdiğim depresyon nedeniyle Yeşim Hanım ile terapi sürecim başladı. Kendisinden çok memnun kaldığım için hastaneden ayrılıp bireysel çalışmaya başladığında da hizmet aldım. Problemlerimi Yeşim Hanım sayesinde güle oynaya hallettim. Ve şu an onun sayesinde daha kaliteli bir hayatım var. Bazen tek başınıza bazı şeyleri göremiyorsunuz. Yeşim Hanım konusunda çok çok iyi bir uzman. İyi ki yolum onunla kesişmiş. Her zaman gerektikçe kendisinden danışmanlık hizmeti almaya devam ederim. Kesinlikle problem yaşayanlara öneririm.
f.....
Tanıdığım aracı ile ulaştım. Kendisinden memnun kaldım. Kendisiyle duygular konusunu çalışıyoruz. Güçlük çektiğim için ilaç kullanıyorum. Görüşmeler sonrası kendi hayatımı işlevsel şekilde yürütebildiğimi odaklanabildiğimi gözlemledim. İnsanlarla olan ilişkilerim daha iyileşti. İnsanları daha az kafaya takar oldum. İlaçlarımı ve beni kontrol etti. Yeşim Hanım çok takip eden bir yapısı var ve bana çok iyi ışık tuttuğunu söyleyebilirim.
se...u
Yeşim hanımı internette görüp randevu almaya karar verdim. İtiraf edeyim ilk randevuya gidip gitmemek arasında kaldım gittim ve iyikide gitmişim babamı yeni kaybetmiştim panık atak ve bazı başka sorunmlarım vardı. Farkettım ki başkalarının karşısında maske takmak zorundasınız en yakınlarınızla bile bazı şeyleri konuşamıyorsunuz ama yeşim hanımla öyle değil ne varsa anlatıyorsunuz sizi eleştıren yada garip bi tavır yok aksine çözüm önerileri sunuyor haftada iki kere ikişer saat randevularımız var ve hiç sıkılmadan konuştuğum nadir insan seans surelerını genelde 10 yada 15 dk aşıyoruz birinin karşısında sıkılmadan olduğunuz gibi herşeyi anlatıp konuşabilmek gerçekten güzel bi duyguymuş ben tavsiye ederim
m...
Yeşim Hanım'a hastaneden başvurdum. Hassas Kişilik Yapısı (Highly Sensitive Person), Narsistik eğilimi olan kişilerle iletişim, Davranış Bozukluğu olan kişilerle iletişim, Bu konularda çalışıyoruz ağırlıklı olarak. Beni samimiyetle dinlediğini ve duygularımı anlayabildiğini gördüm. Kendisiyle gerçekleştirmiş olduğumuz tüm seanslarda öncesinde ve sonrasında kendimi oldukça iyi ve güvende hissediyorum. Tavsiye ederim.
c ...k
Yeşim Hanım ile yolum tesadüfen kesişti, hakkında neredeyse hiçbir şey bilmeden başladım terapi sürecine ve ne şanslıyım ki kendisi ile tanışmış oldum, terapi sürecinde bana o eşlik etti. Yeşim Hanım ilk seansta, yöntem olarak şema terapi uyguladığını anlattı ve şema terapinin ne olduğunu, sürecin nasıl ilerleyeceğini detaylı bir şekilde açıkladı. İlk defa terapiye başladığım için oldukça kaygılıydım ancak süreç ilerledikçe Yeşim Hanım'ın güven veren yaklaşımı ile rahatladım ve kendimi daha çok açabildim. Zamanla günlük yaşantımda, ilişkilerimde terapinin olumlu etkilerine şahit oldukça daha önce başlamadığım için pişmanlık duydum. Bir buçuk seneye yakın bir süre haftada bir kez görüştük kendisiyle, bendeki ilerlemeyi gördükçe seansları iki haftada bire düşürdük. Daha sonra benden kaynaklanan özel sebeplerle ben terapi sürecimi sonlandırmak zorunda kaldım. İleride yine ihtiyaç duyduğumda yardım istemek için ilk başvuracağım kişi kendisi olacaktır muhakkak.
a....k
Kendisinden ilişkiler üzerine seans almaya başladım. Yeşim hanımın en sıkıntılı olduğum zamanlarda bile bana her zaman doğru desteği sağladığını ifade edebilirim. Benim için her zaman bir psikolog danışan ilişkisinin üzerinde bir yaklaşım sağladı, bir psikolog olarak sınırlarını çok iyi korudu, her ne kadar özel hayatımı paylaşsam da beni her zaman yargılamadan dinledi, bunun için de kendisine çok teşekkür ediyorum, bunun dışında çok güvenilir bir uzman olduğunu söyleyebilirim, hala da daha seyrek olmak üzere kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor.
u...
Başka bir doktorun yönlendirmesiyle Yeşim Hanım'a ulaştım. Ben, metanfetamin (madde bağımlılığı) ile mücadele ediyordum. O dönemde hastanede yatmıştım ve doktorum, görüşme sırasında bir psikolog tavsiyesinde bulunarak Yeşim Hanım'ı önerdi. Ardından Yeşim Hanım ile görüşmeye başladım. Bu süreçte zaman zaman krizler yaşıyordum ve kriz anlarında annem ve babam hemen kendisine ulaşıyordu. Yeşim Hanım, 7/24 telefonum açık olduğunda bana yardımcı oluyor, beni sakinleştiriyor ve seanslarımız haftada iki kez şeklinde devam ediyordu. Daha sonra haftada bir kez olarak değiştik. Bağımlılık nedeniyle özellikle o dönemde bir kız arkadaşım vardı ve kız arkadaşıma karşı takıntılı bir bağımlılık sorunu yaşıyordum. Yeşim Hanım, bu konuda bana gerçekten çok yardımcı oldu. Beni güzel şeylere yönlendirdi, içimde saklı kalan yetenekleri keşfetmeme yardımcı oldu. Sesimin güzel olduğunu söyleyip radyo programı yapmam için teşvik etti. Ayrıca kitap okumayı sevdiğim için beni kitap kulüplerine yönlendirdi ve bazı kitaplar önerdi, bu da bana çok fayda sağladı. Kendisiyle sürekli iletişim halindeydim. Hiçbir mesajımı yanıtsız bırakmadı ve hiçbir aramamda bana aksi dönüş sağlamadı. Kriz anlarında hemen telkinlerde bulunuyordu. Şu anda seanslarımız sona erdi, bir yıldır devam etmiyorum. Ancak Yeşim Hanım'ın hayatımdaki yeri çok özel ve hala başarılarımda onunla paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Ona, "Siz olmasanız başaramazdım" diyorum. Kendisi benim için bir kurtarıcıdır ve bağımlılıkla mücadele eden herkese onu öneriyorum.
Yeşim Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim Karakuş, Psikoloji. Size Yeşim Karakuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji, Psikodinamik Psikoterapi.
Yeşim Karakuş adresi nerede?Yeşim Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vali Konağı Caddesi No:38 İpek Apt. Kat:6 Daire:6 Nişantaşı/ İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeşim Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yeşim Karakuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeşim Karakuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yeşim Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeşim Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeşim Karakuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yeşim Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu