Allerjik Deri Testleri
PRP
Seboreik dermatit
Yüz Dolgusu
Özel Medigüneş Hastanesi
Yeşim hanım girdiğimde kendimi çok rahat hissettim kendimi pozitfi enerji içinde buldum tedaviye başlamadan pozitif enerjisi ile rahatlatıyor tedaviye başlamadan önce neyin ne olduğunu sordu. Vucudumda dökülmeler olduğunu belirttim daha sonra ültiker olduğunu söyledi ve tedaviye başladı ilaç tedavisi olarak verdiği tedavi oldukçada başarılı oldu açıkçası daha sonra gittiğim kontrollerde de geçtiğini gördük verdiği ilacı bizzat tedavime fayda sağladığını gördüm
d.....
Doktorumuz çok iyi çok candan yaklaşıyor verdiği ilaçlarda tedavi olumlu yönde etkiliyor.Çok güler yüzlü tesadüfen tercih ettik. Bende el tırnaklarımda mantar vardı ilaçla tedavi oldum bir de boyumda et beni vardı bunları tedavi etti benler yok oldu.Doktorumdan memnunum çok iyi.
ö.....
Ben akne tedavisi için gitim gayette memnun kaldım yaklaşımından ve medikal bilgisinden memnun kaldım. Hastaya olan yaklaşımı da çok iyi güler yüzlü verdiği ilaçları kullndım tedavime yanıt verdi. Şu anda tedavim devam etmekte ama sorunlarım ortadan kalktı kontrole gidiyorum.
d.....
Ben çevremden referans alarak gittim. İlgilenmesinden beni yönlendirmesinden ve verdiği ilaçlardan memnun kaldım yüzümde çok fazla sivilcelerim ve sivilce izlerim vardı ayrıca saçlarım dökülüyordu kan tahlili yapıldı sonuçlarda benim kullanmam gereken ilacı verdi ve nasıl kullanmam grelktğini anlattı ve şuanda kullanıyorum gayet memnunum 1 ay sonra kontrolüm var.
Benim el baş parmaklarımda şekil bozuklukları vardı bunun için gittim 2-3 aylık bir ilça kullanım tedavisi ile geçebileceğini belirrti ve tedaviye başladık tedavim devam etmekte.İlgililer çok fazla sıra beklemedi gerekli şekilde yardımcı olunuldu.
Kendisi ile spontane bir şekilde kısa sürede tanıştm gerek hasta olarak muayene olduğumda gerekse medikal olarak görüştüğümde botoks ve somun dna yaptırdığım hiç bir ticari kaygı söz konusu değildi .Çok keyif olarak hastası oldum ben çok memnun kaldım hemcinsim olması ve mütevaziydi. Dinliyordu beni olabilcekleri söyledi bunun doğrultusunda ilerledi en önemliside güler yüzlü olmasıydı çok memnun kaldım sık sık görüşüyorum.
Memnunun gayet güleryüzlü ilgili iyi bir doktor akne tedavisi için gittim. İlaç ve krem tedavisi uygulandı tedavi sonucunda azalma oldu. Kısa süreli bir tedavi sürecim oldu ama gitiğim süreçtede memnun kaldım.
se....
Saç dökülmesi için prp tedavisi 2.seansını aldım . İlk seanstan etkilerini görmeye başladım çok başarılı bi tedavi hocamızın ellerine sağlık
Yeşim Yayla isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim Yayla, Dermatoloji. Size Yeşim Yayla tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Kriyoterapi, Randevu.
Yeşim Yayla adresi nerede?Yeşim Yayla şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi 629. Sokak No:27 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim Yayla isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeşim Yayla online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yeşim Yayla isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeşim Yayla, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yeşim Yayla hangi dilleri konuşuyor?Yeşim Yayla ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yeşim Yayla isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim Yayla bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeşim Yayla ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeşim Yayla hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yeşim Yayla hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar