Doç. Dr.
Yetkin Karasu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Keçiören 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Tümünü gösterHizmetler
Tüp Bebek
Vbac(Sezeryan Doğum)
İnfertilite ve Tüp Bebek
ay...
Tip 1 diyabet ve kanda pıhtılaşma ile 41 yaşında gebe olarak hocamın yanına gittim. 9 ay çok ilgili güler yüzlü güven veren muayenesi ve doğumun sorunsuz geçmesi şeker takibime verdiği özen doğum sonrası evine gittikten sonra bile arayarak hastane ile iletişim içinde şeker takibi yapmasıyla çok şükür hersey yolunda gitti.herseyden önce insanlığı güzel mesleki bilgisi güven veren bir doktor.
il...n
Hocamızla birkaç aydır gebelik takibini yaptık. Gerçekten ilgisi, yaklaşımı ve mütevazi oluşu bizi çok etkiledi. Eşimin ameliyatını da yapmıştı, çok memnun kaldık. İyi ki varsınız hocam.
de...
Merhaba Ankara da yaşayan ve mümkünse semt farketmeksizin çok iyi bir kadin doğum dr u arayan herkes için önerimdir canım Yetkin Hocam
Ben 40 yaşını aşkın bir anne adayı olarak söyleyebilirim ki sürecin her anında her kontrolümde her muayenemde canım Yetkin hocam büyük bir sabırla güler yüzle
samimiyetiyle alakasiyla ve tüm duygu durumumu paylaşarak aklımda hiç bir soru işareti bırakmaksizin riskli olduğunu düşündüğüm gebelik sürecimi en güvenli şekilde yönetmiş ve bize verdiği güvenle bu günlere gelmemize vesile olmuştur sonsuz kere minnettarım
Aynı şekilde süreç boyunca bize yardimci olan Gülay hanımın alakası güler yüzü desteği ve kritik isteklerimizi nazik bir şekilde elinden geldiğince yerine getirme çabası için de ayrıca minnettarım
Güvenli ve huzurlu bir gebelik süreci ve doğum isteyen her anneye gözüm kapalı tavsiye ederim
f....s
Yetkin hoca ile hamilelik haberini aldığımızda tanıştık.Ilk tanıştığımız günden beri ilgisi,tavırları ile ne kadar iyi bir karar verdiğimizi bize gösterdi.Butun sorularimiza sıkılmadan,bıkmadan cevap verdi.Hicbir detayı atlamadan muayenelerimizi gerçekleştirdi.İnsan psikolojisininden çok iyi anlayan bir hocamız gerçekten.İlk muayenimizden bebeğimizi kucağımıza aldığımız son güne kadar hep yanımızdaydi.Herkese canı gönülden tavsiye ederim.
t.....
Gebeliğimi öğrendikten sonra doktor arayışına geçtim yakın hastanelerde birkaç doktora gittim ama istediğimi bulamadım daha sonra Yetkin hocamı önerdiler ilk muayene eşimle keşke ilk başta Yetkin hocama gelseydik dedik.Yetkin hocam tüm gebelik sürecimi takip etti kafamızdaki soruları eksiksiz cevaplayarak bizlere doktordan daha fazlası oldu .her muyaneye severek heyecanla gittik .en yakın arkadaşlarımın gebeliklerine önerdim herkes çok memnun kaldı.doğumda suyum geldi fakat süreç sezeryan ilerkedi her anlamda beni herkesten çok destekledi.bir ameliyatın ve iyileşme sürecinin bu kadar kolay olacağını asla tahmin etmezdim.Çok hızlı bebeğime ve sağlığıma kavuştuğum yetkin hocamın ilgisiyle hızlıca iyileştiğim bir süreç oldu.Bin defa da doğum yapsam Yetkin hocama gelirdim.Ailemizin biricik doktoru .İyiki yollarımız kesişmiş iyiki varsınız .Hocamın başarılarının devamını dilerim sevgiler selamlar
el...z
Yetkin hoca hamilelik sürecinde sıcak davranışı mesleğini layık ile yerine getiren çok sempatik bir doktor. İyiki yetkin hoca ile karşılaşmışim. Normal doğumu dikiş olmadan çok kolay bir şekilde geçirdik sürecimizi. Sıcak yapısıyla sorularımıza bıkmadan cevap veren bir doktorumuz abi gibi candan yaklaşımları bizi çok mutlu etti ve hamilelik donemim ve doğumum sikintisz gecti
ş.....
Canim Yetkin Hocamla oğlumun gebelik oncesinde tanisma firsatimiz oldu. Hem oncesinde hem gebelik surecinde o kadar destek oldu ki inanin bir hekimden cok daha fazlasiydi. Ailecek kendisini cok seviyoruz ve bizim icin yeri çok ayrı. Allah her zaman isini gücünü rast getirsin inşallah.
ö....c
İlk gebeliğim ve doğumum için seçtiğim doktor kendisi. Bir arkadaşımız tavsiye etti ve iyi ki tanımışız. Son derece güven veren, rahatlatıcı ve insani yönü çok yüksek bir doktor. Çalıştığı hastaneyi sırf kendisi orada diye tercih ettim, memnun kaldık. Sizi seviyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz hocam.
Hasta
Canımız doktorumuz iyi ki yollarımız kesişmiş. İlgili, sevgi dolu, güler yüzlü, naif. Bir gebenin isteyeceği her özellik mevcut. Bıkmadan dinler cevap verir doğum yapalı 2 ay oldu özlüyoruz her gitmenize mutlaka uğruyoruz
ça...
Yetkin hocamla 2017 yılında A.E.H hastanesinde görev yaparken hamilelik sebebiyle ilk kontrolüme kendisine randevu almıştım İlk muayenemde karar verdim doktorum yetkin hocam dedim . Güler yüzlü, sempatik , güvenilir harika bir hekim ikinci hamileliğimde VM MedicalPark hastanesinde olduğu için o hastaneyi tercih etmiştim ki hala öyle VM Medical Park hastanesine yetkin hocam için gidiyorum. Her teşhisine her yorumuna sonuna kadar güveniyorum.Çok iyi kadın doğum uzmanı kendisini çok seviyoruz
Yetkin Karasu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yetkin Karasu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Yetkin Karasu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Yetkin Karasu adresi nerede?Yetkin Karasu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5 Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yetkin Karasu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yetkin Karasu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yetkin Karasu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yetkin Karasu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yetkin Karasu hangi dilleri konuşuyor?Yetkin Karasu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yetkin Karasu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yetkin Karasu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yetkin Karasu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yetkin Karasu hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Yetkin Karasu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yetkin Karasu hangi sigortaları kabul ediyor?Yetkin Karasu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yetkin Karasu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları