Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
ce...l
Bir çok kaygı ve endişe duyduğum konularda yetkin hocam çok destek oldu. Dısarıya çıkmakta zorlanıyordum. Ayrıca panik bozukluğum vardı.şuan çok daha iyi hissediyorum.Kendisi işinde çok eğitimli ve ilgili birisi. Düşüncelerim çok degişti ve hocamın verdiği calışmalarla öğrendiğim başa çıkma becerilerini her zaman kullanıyorum. Bilişsel terapisi ve yetkin hocamı tavsiye ederim.Kendisiyle halen görüşmelerimiz devam ediyor.
ha...a
Yetkin Beye tavsiye üzerine gittim .
Çok Dürüst Işinde Uzman Sadece İş Olarak Yapmıyor Insanlara Biseyler Katabilirim Çabasında. Korkularımı Ve Sorunlarımı Sizin Sayenizde Çözüme Kavusturabildim
Hasta
Benim İçin Zor Olan Bir Süreci Toparlayabilmem İçin Tamamen Bilimsel Yöntemler Uygulayarak Tedavi Oluyorum Kendisine Çok Teşekkür Ederim Alaninda Gerçekten Uzman Kesinlikle Tavsiye Ederim.
k.....
Anksiyete ve panik atak problemlerim nedeniyle kendisine danıştım.Her şey çok güzel gidiyor,ilaçlarımın yanı sıra psikoterapiye ihtiyacım olduğunu da anlamış oldum.Yetkin Bey çok ilgili ve gerçekten hayatımı düzene sokmamda ve sorunlarımla baş etmemde bana ilaç gibi geldi.Aktardıkları yalnızca seans ile sınırlı değil her anlamda hayatıma ve olumsuz düşücelerime kurtarıcı etkisi oldu.Kendisine teşekkür ederim.
k.....
Bana çok büyük katkıda bulundu psikolojik destek olarak herhangi bir zamanda ihtiyacım olduğunda tekrar ona gitmek isterim. Hayatıma bakış açımı düşünme açısından bir çok şeyde etkisi oldu. Kendisine araştırarak gittim ve çok memnun kaldım.
f.....
Bayağı yardımcı oluyor. Görüşmelerimizden sonra değişikler oldu hala daha devam ediyorum. Kendisine internetten araştırarak gittim ağır bir depresyon geçiyordum depresyon seviyemi düşürdü ondan dolayı memnun kaldım. Tedavi sürecim devam ediyor bayağı gelişme oldu birlikte kat ediyoruz.
i̇....
Yetkin Bey çok yardımcı oldu depresyon ve kaygılarım için gittim bilişsel davranış terapisi uyguladı. Hem depresyonda değilim hem de kaygılarım için belirli tetkikler yaparak azaldı, oldu. Hem de daha fazla kendimi sorgulayıp kendimden tatmin olduğum bir hal yarattı. Arkadaşımın referansı ile görüşme sağladım. Bir kere kendi alanı ile çok ilgili, kendi alanı dışında başka bir vaka geldiğinde o alandaki uzmana yönlendiriyor, beni çok memnun etti. Bir süre ödevlerim var o ödevlerde kendimde olumlu anlamda dönüşler görünce devam ettim. Bende ki bu dönüşümü gördükçe arkadaşları ve herkese tavsiye etmeye başladım kendim güveniyorum ve etrafıma da bu güvenimden yola çıkarak tavsiye ediyorum.
Yetkin Bey'e severek ve isteyerek gidiyorum bana çok iyi geldi. Verdiği ödevler vardı sorunumla alakalı, ödevleri yerine getirdiğimde sorunlar düzeliyor. Boş verdiğim zaman tekrar devam ediyor. Yetkin Bey ile görüşmelerimizden sonra kendimi daha iyi toparlıyorum bir yakınımdan numarasını aldım o tavsiye etti onun tavsiyesi üzerine gittim. Daha önce psikolog tecrübem olmadığından bu iyi bir tecrübe oldu.
Ben kendisinden memnunum eşim de, ben de görüşme sağladım. Eşim görüşüyor zaten konuyu anlaması dinlemesi çok güzeldi bazı kitaplar tavsiye etti memnun kaldım.
a....s
Lise yıllarında annemin mükemmeliyetçi davranışları ile antidepresan kullanmaya başladım. Düzensiz halde ilaçlar kullandım. Pek çok psikologla görüştüm en sonuncusu Yetkin Beydi. Şuan 24 yaşındayım. Kişilik gelişimimle ilgili önemli bilgiler edindim ve bilişsel terapiyle adeta bana hayatı yönetmeyi öğrendim. Artık bir problemim olduğunda daha problemin başında fark ediyorum ve önlem alıyorum. Daha doyumlu bir hayatım var. Kendisine teşekkür ederim.
Yetkin Kuşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yetkin Kuşan, Psikoloji, Pedagoji. Size Yetkin Kuşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, EMDR Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Sigarayı Bırakmak.
Yetkin Kuşan adresi nerede?Yetkin Kuşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulv Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yetkin Kuşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yetkin Kuşan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yetkin Kuşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yetkin Kuşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yetkin Kuşan hangi dilleri konuşuyor?Yetkin Kuşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yetkin Kuşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yetkin Kuşan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yetkin Kuşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Yetkin Kuşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar