Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
İnme Rehabilitasyonu
r.....
Yiğit Bey çok cana yakın, samimi, işinde uzman birisi. Bel fıtığından kaynaklı randevu aldım. 3 seans tedavi uygulandı ve devam edeceğim. Tedavimden memnunum.
f.....
Yiğit Bey çok iyi birisi. Ben memnunum. Yaptığı işlemlerde güzel. Yapılan şey iyi geliyor. Omuriliğimde kırık var, o kırık çökme yaptı, orada kamburluk oluşturdu. Kamburluğu düzeltmek için gidiyorum. 2 ay olmuştur ve devam ediyorum. Tedavimden memnunum.
g....)
Eşimin boyun ağrıları için 4-5 seans tedavi uyguladı. Kuru iğne ve diğer tedavi yöntemleriyle sonuç aldık, memnun ayrıldık. Gidecek olanlara tavsiye ederiz. Yiğit Bey günlük hayattan konuşup sizi rahatlatıyor. Egolu birisi değil, hatta güler yüzü ile danışanlarına aynı şekilde yaklaşımları var. Ortam gayet güzel. Rahatsızlığı olan danışanlara alternatif olarak tavsiye edebiliriz. Hem klinik hem de kişisel olarak önerebileceğim bir yer.
yu...u
Yiğit Bey’in insan kas omurga ve eklem sistemine hakimiyeti, yaptığı her müdahalede bilgilendirmesi, aldığı eğitimi yaptığı tekniklere yansıtması ve herşeyden önemlisi gündelik sohbetlerle danışanını rahatlatması son derece profesyonelceydi. Aldığım manuel terapi hizmetinden son derece memnun kaldım. Gitmek isteyip korkan, çekincesi olan herkese kesinlikle korkulacak bir durum olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyerek, bu deneyimi tavsiye ediyorum.
şe...z
Doğumdan kalma omuz sırt ağrılarıma o kadar iyi geldiniz ki karyopraktik hiç de korkulacak birşey değilmiş onu da deneyimledik. Bel ağrım da tekrarlamazsa 3 seansta harika bi iş çıkarmış oldunuz
ha...a
Yiğit bey alanında uzman, güleryüzlü, işini hakkıyla yapan bir beyefendi. Ayak bileğimde geçmeyen ağrı, bel fıtığım ve sırtımdaki kas gerginlikleri için kendisine başvurdum. Harika bir seanstı. İlk seanstan etkisini gördüm. Tedavimin sonunda oldukça rahatlayacağımdan eminim..
de...t
Yiğit hocamın bugün seansına gittim. Uzun yıllar farkında olduğum fakat sebebini bilemediğim sorunlarımı çözdü. Güler yüzü yaklaşımı ve hassasiyeti mükemmel. Cevabını alamadığım hicbirsey olmadı. Vücudumun duruşu bile ilk seansta değişti. Ağrılı bölgelerim ve tüm sorunlarımı giderdi. Önerileri ve çalışma sistemi çok profesyonel. Kesinlikle öneriyorum.
bi...n
Yiğit hocam ve degerli çalışma arkadaşları son derece güleryüzlü ve mesleğine hakim insanlar. Yıllardır çektiğim kroniklesmiş boyun ve sırt ağrısından 4 seans gibi kısa bir sürede büyük ölçüde kurtulmuş durumdayım. Başağrım yok denecek kadar azaldı. Kendilerine emeklerinden dolayı minnettarım, ilgilenen hastalara şiddetle tavsiye ederim.
d.....
Bel boyun fıtıgı ve skolyoz tedavisine başladık.Zor bir tedavi süreci Yigit hoca çok ilgili.Tedavisi harika.Bu tedavi de onunla yürümekten mutluyum.Herkese tavsiye ederim.
si...ı
Boyun fıtığı,sinir sıkışması
ve fibromiyalji ağrılarım için başvurdum kendisine.Tedavimime belirli aralıklarla devam ediyorum.Ağrılarımdan sonuç aldığım ve yaşam kalitemi arttırdığı için kendisine minnettarım.
Yiğit Tırnova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yiğit Tırnova, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Yiğit Tırnova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Spor Fizyoterapisi, Sporcu Rehabilitasyonu, Manuel Terapi, Medikal Masaj, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Randevu, Fizik Tedavi, Evde Fizyoterapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Yiğit Tırnova adresi nerede?Yiğit Tırnova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulvarı, Karaahmetoğlu İş Merkezi No:22 ofis no:614 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yiğit Tırnova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yiğit Tırnova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yiğit Tırnova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yiğit Tırnova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yiğit Tırnova hangi dilleri konuşuyor?Yiğit Tırnova ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yiğit Tırnova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yiğit Tırnova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yiğit Tırnova hakkında ne düşünüyor?Toplam 115 hasta / danışan, Yiğit Tırnova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler