Lisans eğitimim 2.5 yıl gibi kısa bir sürede
tamamlayarak psikolojik danışmanlık mesleğine başladım. Kısa sürede hatırı
sayılır danışmanlık hizmeti ve süpervizyon odağında yer alan birçok oturum/seans tamamladım.
Aynı zamanda hem özel vakıf hem de devlet okullarında okul psikolojik danışmanı/rehber
öğretmeni olarak stajlarımı tamamladım. Birçok kongre, sempozyum ve seminere katılım
sağladım. Ayrıca lisans eğitimim sırasında bir araştırma projesine dahil olarak yüz yüze veri
toplama, analiz etme, raporlaştırma konularında deneyim elde ederek 18. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi'nde "Lise Öğrencilerinde Yaşam Doyumu ve Durumluk Kaygının Yordayıcısı Olarak Mesleki Sonuç Beklentisi" başlıklı araştırma projesinin katılımcılarından biri olarak aktif katılım sağlayarak sunum gerçekleştirdim. İyi derecede ingilizce, akademik ingilizce, temel seviyede almanca ve başlangıç seviyesi fransızca eğitimi aldım.
tamamlayarak psikolojik danışmanlık mesleğine başladım. Kısa sürede hatırı
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Yiğit Yalçın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yiğit Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yiğit Yalçın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Yiğit Yalçın adresi nerede?Yiğit Yalçın adresini belirtmedi. Yiğit Yalçın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yiğit Yalçın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yiğit Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yiğit Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yiğit Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yiğit Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yiğit Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Yiğit Yalçın ile Almanca, Fransızca, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yiğit Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yiğit Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yiğit Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.