Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ampütasyon
Artroskopi
Artroskopik Cerrahi
Yıldıray Genç Muayenehanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Omuz Artroskopisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
em...r
Ayak baş parmaklarımda ileri derecede hallux valgus şikayetim vardı.Opr.Dr.Yıldıray Genç’e başvurdum.13 Şubat 2024’te opere oldum.Çok başarılı bir operasyon oldu.Mükemmel bir sonuç aldım
ne...t
Ağrısız acısız geçen on numara beş yıldız bir sinir sıkışması ameliyatı.Teşekkür ediyorum sıze,iyi ki sizle ameliyata girmişim
şü...u
Sevgili Hocamızın hekimliğini ve insanlığını burada kısaca anlatmak zordur açıkçası , ortopedi ve travmatoloji dalına dahil olan bir problem yaşarsanız gözünüz kapalı sihirli ellerine ve insanlığına teslim olup , ivedi iyileşmenin konforunu yaşarsınız, sağ ayağımda oluşan iki yıldır
günlük yaşantımı çok zorlayan tarsall tünel ( sinir sıkışması) ve topuk dikeni rahatsızlığım da , ameliyatımı o sihirli elleriyle yapmış ve beklediğimizden çok daha kısa sürede iyileşmemi sağlamıstır , kendisine gittiğinizde yaşadığınız problem her ne ise , ameliyat olmanızı söylüyorsa emin olun tıbben başka bir çaresi yoktur ve ameliyat gereklidir çünkü kendisi çok büyük empati ve vicdan sahibidir, bu vesileyle kendisine şifa bulmamıza olan emek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler , iyiki varsınız canımız hocamız.
gö...n
Annem yıllardır diz ağrıları yaşıyordu. Yıldıray Bey bundan 2 yıl önce annemin dizine yaptığı iğnelerle bir süre bu ağrıların kesilmesini sağladı. Bir süre sonra ağrılar tekrar başlayıp, annemin kısa yürüyüş bile yapmasına izin vermeyecek aşamaya geldiğinde, diz protezi ameliyatına karar verdik. Bu durumda yine tanıyıp, uzmanlığına güvendiğim Yıldıray Bey’e danıştım. Kendisi çok yoğun olmasına rağmen hemen bize randevu verip, ameliyatı kendisinin yapabileceğini söyledi. Annem bu ameliyatı olmaya gerçekten çok korkuyordu ama neyseki doktorumuz Yıldıray Bey muhteşem enerjisi ve samimiyetiyle bizi rahatlattı. Ameliyat sonrasında ciddi bir ağrı veya olumsuzluk yaşamadık. Hastanede kaldığımız dönemde bizzat kendisi ilgilenip annemi yürüttü, hatta merdiven bile inip çıktık :) Bu ameliyattan sonra çok ağrılar çekeceğimizi ve yürümenin zor olacağını düşünüyorduk ama öyle olmadı. Güzel bir operasyon ve sürekli kontrollerle çok kolay atlattık. Şimdi 2 ay geçti ve iyiki bu ameliyatı Yıldıray Bey’e yaptırdık diyoruz. Uzun süredir yaşam kalitesini düşüren bu ağrılardan ve ameliyat korkumuzdan onun sayesinde kurtulduk. Ben kendisini ailemden biri gibi görüyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Hatta hastanede kaldığımız sürede bizi ziyaret gelen iki akrabamı hemen kendisine yönlendirdim. Sizde bu alanda doktor arıyorsanız hiç tereddüt etmeden kapısını çalabilirsiniz.
Kendisine çok çok teşekkür ederim.
si...
Ben sibel tek 52 yasindayim insanin basina ne gelcegi belli olmaz derler evet ani haberle 5 ay once hayatimin en uzun bi surecini kizimla hastanede onu beklerken gecti bi insani ameliyata ozendiren doktor hic gordunuzmu inanin bu ortamda baska bisey dilenmezdi sanirim bir gun koridorda oyle ic gecirmisim ki nasil bu doktor a gelen hastalari tez zamnda iyilestiriyor geliyor gidiyorlar rabbim banda nasip et diyen biride yoktur sanirim hayat tesaduflerle dolu inanin 4 qy icinde dr yildiray beye sag ayak sag kol ameliyat oldum bu isin korku yerine sinemaya tiyatroya gider gibi neseli gecirmek herkeze nasip olmaz hocam ellerinize yureginize saglik buyukler derdi bu dunyaya herkezin gelis sebebi varmis diye anladim ki siz sifa vermeye gelmisisniz basarilarinizin devamini diliyorum iyiki varsiniz tek ailesi
i̇...n
Selamın aleyküm değerli dostum arkadaşım ve doktorum biz orta okulda beraberdik benim dizimde kıkırdakta sorun vardı prp yaptık 2 seans 2 senedir dizim de ağrı yok ve annemin kaburgası kırılmıştı çok güzel bir ameliyat yaparak sağlığına kavuşturdu güleryüzlü dostuma teşekkür ederiz
st...u
Geçen yaz, fibula kemiğimi paramparça ettim desem yeridir...
Kendisi izinde olduğu için istemeden başka bir hastaneye gittim, tabi hemen alçı, ve 2 gün sonraya ameliyat dediler...
Bense kıymetli abim, değerli hocamdan başka herkesin yorumuna kendimi kapattım...
İzinden geldiği güne randevu alıp, çantamı hazırlayıp, soluğu yanında aldım...
İçeri girdiğimde ilk söylediğim, “abi sana güvenim sonsuz, ameliyat dersen, çantamla geldim, hemen bu akşam bitirelim” oldu, böyle bir güven, böyle bir teslimiyet...
O ise alçımı çıkardı, benden söz istedi...
Ayağımın üstüne basmadan, yememi ve asla yemememi söylediği şeylere dikkat ederek...
Devirdaim banyolarımı aksatmayarak...
Kontrollü yüklenmeler...
Düzenli kontrollerle...
Sağolsun, herkesin ameliyatsız asla düzelmez dediği ayağımı, alçısız düzeltti...
Yaptığı bu uygulama sayesinde, fizik tedavi süreci geçirmede sağlığıma kavuştum...
Şimdi eskisinden dağa sağlamım...
Hocam, seviyoruz sizi...
ha...m
10 yıl ağrısını çektiğim kalcamdaki kireçlenme sancilarini acilarini dindiren bana yeniden canıma can katan yıldıray genç hocama çok şey borçluyum 6.ayda beni eki sağlığıma kavuşturdu kalcamda purotez varmı yokmu allahima bilmiyorum allahım yolunuzu açık etsin yıldıray hocam halil özcan kastamonu
so...i
bundan 10 sene önce ablam dublex dairenin merdiven boşluğundan alt kata düşmüştü devlet hastanesi kesinlikle felç kalir tanisi koydu ama allah kendisinden razi olsun yildiray hocam ameliyat etti ablam sağlığına kavuştu 1buçuk ay öncede beni ameliyat etti ön çapraz bağ bende sağliğima kavuştum yildiray hocamin bir sözü vardir biz insanlari iyleştiremeyiz biz sadece iyleşebilmesi için tedavi ederiz gerisi önce allah sonra hastanin dirayetindedir bu sözü hiç unutmam saygilarimla mahmut kule
an...u
10 Mayıs 2016 tarihinde kalça protezi ameliyatımı büyük bir başarıyla gerçekleştiren Opr. Dr. Sayın Yıldıray Genç'e bu platform aracılığıyla da bir kere daha teşekkürü bir borç bilirim. Senelerce süren kararsızlığımı onun güler yüzü ve ilgisi sayesinde aştım. Şimdi, Allah kısmet ederse, beni tekrar ameliyat edecek, bu sefer sağ taraf :) Başarılarının artarak devam etmesi dileklerimle, tekrar tekrar teşekkürler!
Angeliki Dimitrioğlu
Yıldıray Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldıray Genç, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Yıldıray Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Omuz Artroskopisi, Artroskopi.
Yıldıray Genç adresi nerede?Yıldıray Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakki Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 K:6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldıray Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yıldıray Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yıldıray Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldıray Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yıldıray Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldıray Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yıldıray Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yıldıray Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Yıldıray Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları