2011 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İhtisasına başladı ve 2015 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı ünvanını aldı.
İhtisas yılları boyunca sayısız ameliyata girdi, çok sayıda kurs ve kongreye katıldı.
İnternational Council Of Opthamology sınavını başarıyla geçmiştir.
2015-2017 yılları arasında Rize Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı.
2022’den itibaren TY özel kliniğinde hastalarına hizmet vermeye başlamıştır.
Göz Hastalıkları Randevusu
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Tatari Apartmanı No:1 Kat:3 Daire:14, İstanbul
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Yıldız Acar Ebcim Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Makula ödemi
Yıldız Acar Ebcim Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Yıldız Acar Ebcim Muayenehanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Yıldız Acar Ebcim Muayenehanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
PRP
Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi
İmplantlarla Göz Kapağı Cerrahisi
Şalazyon Ameliyatı
me...ş
Annem yakın uzak gözlük kullanıyordu yıldız hoca iki gözüne aynı ameliyatta akıllı mercek taktı ameliyattan bir gün sonra bile telefonundaki yazıları gördü çok mutlu. Gözü iyileşir iyileşmez üst kapak estetiği de olmak istiyor
bu...z
Göz altı ve kapak ameliyatı oldum. Tüm süreçte Yıldız Hanım gerçekten çok rahatlattı. Çok iyi bir göz doktoru. Bu tarz ameliyatları göz doktorunda yaptırmak beni çok rahatlattı. Süreç çok iyi geçti. Sürecimin hemen her aşamasında sorduğum herşeye hızlıca yanıtlar aldım. Kesinlikle tavsiye ederim
fı...t
Anneme akıllı mercek taktırmak için yıldız hanıma başvurduk. Operasyon boyunca bizi bilgilendirerek yeterince rahatlamamızı sağladı. Uzun zamandır gözlerinde problem yaşayan annem sağlıklı bir sürecin ardından sağlığına kavuştu. Operasyon sonrası da ilgi alakasını eksik etmeden kontrolleri ile sürecin sağlıklı devam ettiğini bize anlatarak kendisine başvurmamızın ne kadar doğru olduğunu gösterdi.
ni...a
Op. Dr. Yıldız Acar Ebcim'e endoskopik temporal lift, kaş kaldırma ve midfacelift işlemleri için gittim ve sonuçlardan inanılmaz derecede memnun kaldım. İşlemler öncesinde beni çok detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tüm süreç boyunca kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Operasyon sonrası elde ettiğim sonuçlar doğal ve estetik açıdan çok başarılı oldu; yüzüm daha genç, enerjik ve canlı bir görünüm kazandı. İyileşme sürecim de beklediğimden çok daha hızlı ve konforlu geçti. Yıldız Hanım'ın hem bilgi birikimi hem de hastalarına karşı gösterdiği özen gerçekten takdire şayan. cerrahi alanda kendisini güvenle tercih edebileceğiniz, işinin ehli bir doktor. Kendisini ve ekibini gönülden tavsiye ediyorum
2. Uzun yıllardır kuru göz problemi olan biriyim ve bu sorunla ilgili neredeyse her şeyi denedim diyebilirim. Yıldız Hanım’ın kuru göz tedavisini bir arkadaşımın tavsiyesiyle duydum ve denemeye karar verdim. Kısa zamanda çok hızlı ilerleme kaydettim. Benim gibi kuru göz sıkıntısı çekenler için kesinlikle tavsiye ederim, kendinize bu eziyeti çektirmeyin
m,...c
1. Yaklaşık 2 sene önce pitoz ameliyatı olmuştum fakat göz kapaklarımda devam eden asimetri sorunu tam olarak çözülememişti. Tekrar ameliyat olmaya karar verdim ve Dr. Yıldız Acar Ebcim’e başvurdum. Ameliyat sonrası istediğim sonucu hemen yakaladım. Kendisi gerçekten çok tecrübeli ve işinde uzman bir hekim. Göz kapağı estetiği konusunda güvenle tavsiye ediyorum.
Üst kapak düşüklüğü için ameliyat oldum, artık gözlerim daha açık ve yüzüm çok daha enerjik görünüyor. Yıldız Hanım gerçekten harika bir doktor.
se...ş
Akıllı mercek ameliyatımı Yıldız Hanım yaptı ve sonuç mükemmel. Artık hem kitap okuyabiliyorum hem de uzağı çok net görebiliyorum.
d ...r
Endoskopik badem göz ameliyatından sonra gözlerim daha çekik ve dikkat çekici bir görünüme kavuştu
i.....
Korkarak girdiğim göz kapakçığı ameliyatından Hocamız sayesinde hiç bir sıkıntı yaşamadan çıktım. Ve sonuç mükemmel. En kısa zaman da eşimde aynı ameliyatı olacak. Hocam iyiki sizi tanımışız.
Yıldız Acar Ebcim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldız Acar Ebcim, Göz Hastalıkları. Size Yıldız Acar Ebcim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, PRP, Katarakt Ameliyatı, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Multifokal Göz İçi Lensleri, Göz Kapağı Germe, Göz Altı Dolgusu, Botulinum Toksini Enjeksiyonu.
Yıldız Acar Ebcim adresi nerede?Yıldız Acar Ebcim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Tatari Apartmanı No:1 Kat:3 Daire:14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldız Acar Ebcim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yıldız Acar Ebcim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yıldız Acar Ebcim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldız Acar Ebcim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yıldız Acar Ebcim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldız Acar Ebcim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yıldız Acar Ebcim hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Yıldız Acar Ebcim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldız Acar Ebcim hangi sigortaları kabul ediyor?Yıldız Acar Ebcim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları