Uzmanlık eğitimi sırasında ve sonrasında çeşitli eğitimler, seminerler ve kongrelere katıldım. Uzmanlığımı ''Farklı Voltajlarla Anodize Edilmiş Dayanak Vidalarının Geri Çıkarma Torklarının Değerlendirilmesi: İn Vitro Çalışma'' isimli tezimi sunarak tamamladım.
Uygulamalarımda estetik çalışmalar ön planda olup gülüş tasarımı, zirkonyum ve e-max kaplama, laminate veneerler, inley ve onley ile ilgilenmekteyim. Estetik uygulamalar harici implant üstü sabit ve hareketli protezler, hibrit protezler, total ve bölümlü hareketli protezler diğer çalışma alanlarımdandır. Ayrıca temporomandibular eklem rahatsızlıklarının tedavisi için splint ve botoks uygulamaları yapmaktayım.
Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım No:4/D İç Kapı No:5, Başakşehir, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Diş Konağı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kontrol Randevusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
Diş Konağı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yıldız Hanım'ın eli oldukça haifif hiçbir şey hissetmedim. Bütün hastalara, hasta adaylarına Yıldız Hoca'yı tavsiye ederim. 2 tane implant tedavim yapıldıktan sonra ölçülerini, kaplama ve takma işlemlerini kendisi yaptı. Tedavimden oldukça memnun kaldım.
Görüp görebileceğiniz en ilgili doktor diyebilirim. Ön dişlerime 6 tane zirkonyum kaplama, arka dişlerime 4 tane porselen kaplama tedavimi yaptırdım. Tedavilerimden memnunum. Yıldız Hanım çok ilgili bir doktor. Kendisi aşırı hasssas, dikkatli, özverili ve işini severek yapan nadide doktorlardan bir tanesi.
y.....
Hocamız her şeyden önce çok ilgili. Komple ağız implant tedavimi yaptırdım. 1 buçuk ay oldu şimdilik bir aksilik yok, çok memnunum. Bütün detayları büyük bir titizlikle hocamız ele almış. Kendisine kolaylıklar diliyorum.
bü...
Gittiğinizde güler yüzle karşılıyorlar eğer doktorun işi bitmediyse kısa bir süre bekletiyorlar ama çok fazla bekletmiyorlar genelde saatinde içeri alıyorlar ve doktorun ilgisi gerçekten çok güzel her detayına kadar anlatıyor ne yapması gerektiğini nasıl yapması gerektiğini çok memnun kaldım normalde dişçiden korkan bir insanım ama burada korkum kalmadı gibi bir şey doktorum çok ilgili güler yüzlü gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim ve bu ilgileri için de teşekkür ederim
v....ç
Hocamıza teşekkür ediyorum gayet başarılı hoş güler yüzlü 13 tane zirkonyum yapıldı tedavi süreci çok başarılı ayrıca ortam da güzel hocamıDa pozitif güler yüzlü ve profesyonel ben çok memnunum allah razı olsun
Hasta
Benim diş etlerim düzeltimi, estetik amaçlı olarak yukarıya alındı, ön dişlerime zirkonyum yapıldı. Hem tedavim hem de kontrol sürecim bitti. Süreç beklediğimden daha iyi geçti. Teşekkür ederim.
er...l
6 implant takdırdım. Üzerine 12 diş protezi yapıldı. Protez takım sürecindeki tüm çalışmalardan dolayı dolayı çok çok teşekkür ederim.
o ...m
Babamın dişleri için birçok diş hekimine gittik. Daha önce yapılan dişlerinden hiç memnun kalamadığı için korkarak başladık tedaviye. Ancak Yıldız hanımın tedavi sırasındaki ilgisi, sıcaklığı, güler yüzü ve açıklayıcı bilgilendirmeleri sayesinde provalarımız çok güzel geçti. Dişleri 2 hafta oldu takıldı. Bi defa kontrole çağırdı doktorumuz bizi, gittik herhangi bir sorun yok gayet memnun babam çok şükür. 3 ay sonra tekrar kontrole gelmemizi söyledi. Çok ilgilendi Allah razı olsun kendisinden. Yıldız hanıma burdan da tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz. Iyi ki kendisiyle karşılaştık. Başarılarının devamını diliyoruz.
h....a
Tedavi sürecinde inanılmaz derecede ilgili ve işini gerçekten üst düzeyde yapan bir hekim. Gülüş tasarımı ifadesi; doktorum için icat edilmiş olabilir.
Ağrısız ve acısız bir gülüş tasarımına kavuşturduğu için çok teşekkür
m....a
Araştırmalarım sonucu denk geldiğim ve üst dişlerimde yaşadığım estetik sıkıntılardan dolayı başvurdum doktor hanıma; gayet iyi karşılanıp sorun tespit edilip, planlama yapıldı. Üst dişlerimi diş etinde bazı düzeltmeler yapılıp zirkonyuma karar verdik, daha sonraki tedavi sürecinde eli hafif, işini gayet iyi yapan bir uzman olarak gayet memnum kaldım. Tavsiye ediyorum şahsen.
Yıldız Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldız Arslan, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Yıldız Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Köprü, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, Çene Eklemleri Tedavisi, İmplant, Estetik Porselen, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Yıldız Arslan adresi nerede?Yıldız Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mah. Cumhuriyet Cad. No:20-A İstanbul
- Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım No:4/D İç Kapı No:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldız Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yıldız Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yıldız Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldız Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yıldız Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldız Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yıldız Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yıldız Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Yıldız Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldız Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Yıldız Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri