Aile Hekimliği Randevusu
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
eb...m
Yıldız hanima bayildim. Arkadasimin onerisiyle gittim kendisi asiri tatlı sempatik bir doktor yüzündeki enerji zaten insana olumlu hissettiriyor. Dudak dolgusu yaptırdım ve bayıldım aşırı doğal oldu iki senedir keşke yıldız Hanım’ı tanıyıp baştan ona gelmek isterdim ilgisi alakası çalışanları hepsi çok titiz ve çok işinde başarılılar şimdiden mutluyum her şey için çok memnun ayrıldım
me...
Diplomasının hakkını veren bir hekim , gerek Güleryüzü gerek bilgilendirici tedavi süreci ve steril pırıl pırıl ortamı gönül rahatlığı ile gidip tedavinizi yaptırabilirsiniz kendisine ozon terapi ve hacamat yaptırdım gayet memnun kaldım
a....k
Kendim araştırarak tesadüfen buldum. 3 aydır gidiyorum hala devam ediyorum. Biyolojik lifting hizmeti aldım. Olumlu sonuçlandı. Kendisi pozitif enerjili biri hastayla iletişim çok iyi. Ben çok memnunum.
z....ö
2 yıldır gidiyorum. Hacamat, botoks ve cilt bakımı yaptırdım. Kendisi gayet güler yüzlü, cana yakın, çok tatlı biri. Yıldız Hanım'ı çok seviyoruz. Ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
Yıldız Hanım’a ikinci defa geliyorum. Yazın hacamat yaptırdım kendisine, bugün işlemi tekrarladık olumlu etkisini çok fazla gördüm. Hocamız ve ekibi çok yardımsever çok ilgililer herkese tavsiye ederim.
em...ç
Ozon tedavisi, c vitamini , saç mezoterapisi ve hacamat tedavilerimi ayni gün peşpeşe oldum. Doktor hanimin ve yardimcilarinin ilgi alakalari gercekten mukemmeldi. Tedavi surecim cok bilgilendirici ve mutlu geçti. Güleryüzün mekanı.
e....ç
Yıldız hanima göz altı dolgusu ve mezoterapi yaptırdım. İşlemlerden çok memnun kaldım. Çok guleryuzlu ve her işlem hakkında detaylı açıklamalar yaptı.
d.....
Ben gayet memnun kaldım. Kendisi ile ilk kez tanıştım ama çok başarılı, neşeli, hastalarıyla ilgili bir doktor. Hiçbir sıkıntım olmadı, hatta tekrar gideceğim. Botoks işlemi yaptırdım gayet memnun kaldım.
d.....
Kendisinden çok memnun kaldım. İlgili, alakalıydı ve çalışanlarıda öyle. Yıldız Hanım dudak dolgusu ve burun dolgusu işlemimi yaptı. Yaptığı işlemle oldukça doğal bir görünüm elde ettik.
öz...a
Kendisine dudak dolgusu için gittim bende gitmeden önce yorumlara güvenerek gitmiştim hiç yanılmadım bilgilendirici dikkatli titiz sabırlı anlayışlı güleryüzlü bir hanımefendi. Kendisinden aldığım bilgilerle sağlıklı yaşam için alternatif tıpla alakalı destek almaya devam edeceğim yıldız hanım ve ekibi tekrar görüşmek dileğiyle
Yıldız Kıraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldız Kıraç, Aile Hekimliği, Kupa Terapi (Hacamat). Size Yıldız Kıraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Hekimliği Randevusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Mezoterapi, Normal Randevu, Ozon Terapi, Botoks, Dolgu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu.
Yıldız Kıraç adresi nerede?Yıldız Kıraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle, 3068. Sokak, No:1 K:1 (Özkar Vatan 1 Apartmanı) Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldız Kıraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yıldız Kıraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yıldız Kıraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldız Kıraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yıldız Kıraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldız Kıraç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yıldız Kıraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Yıldız Kıraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.