1991 yılında Samsun'da doğdum. İlköğretim ve lise eğitimlerimi Samsun'da tamamladım. 2009 yılında Samsun Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2010-2016 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimime devam ettim. 2017-2021 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Aile Hekimliği uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2018 yılından itibaren medikal estetik ve bütüncül tıp ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı eğitimler ve kongrelere katılarak mesleki donanımlarıma katkı sağladım. 2022 yılı itibariyle kendi kliniğimde dolgu, botoks, ip askı, altın iğne radyofrekans, PRP, mezoterapi, ozon terapi, hacamat (kupa) ve intravenöz tedaviler ile hastalarıma hizmet vermekteyim.

Yenimahalle, 3068. Sokak, No:1 K:1 (Özkar Vatan 1 Apartmanı), Atakum, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Aile Hekimliği Randevusu

Ağrı Terapisi +15 daha fazla

Botoks

Dolgu

Dudak Dolgusu

Aile Hekimliği Randevusu

Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi Dudak Dolgusu

Yıldız hanima bayildim. Arkadasimin onerisiyle gittim kendisi asiri tatlı sempatik bir doktor yüzündeki enerji zaten insana olumlu hissettiriyor. Dudak dolgusu yaptırdım ve bayıldım aşırı doğal oldu iki senedir keşke yıldız Hanım’ı tanıyıp baştan ona gelmek isterdim ilgisi alakası çalışanları hepsi çok titiz ve çok işinde başarılılar şimdiden mutluyum her şey için çok memnun ayrıldım

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi Hacamat (Kupa) Tedavisi

Diplomasının hakkını veren bir hekim , gerek Güleryüzü gerek bilgilendirici tedavi süreci ve steril pırıl pırıl ortamı gönül rahatlığı ile gidip tedavinizi yaptırabilirsiniz kendisine ozon terapi ve hacamat yaptırdım gayet memnun kaldım

Telefon numarası doğrulandı

Kendim araştırarak tesadüfen buldum. 3 aydır gidiyorum hala devam ediyorum. Biyolojik lifting hizmeti aldım. Olumlu sonuçlandı. Kendisi pozitif enerjili biri hastayla iletişim çok iyi. Ben çok memnunum.

Z
Telefon numarası doğrulandı

2 yıldır gidiyorum. Hacamat, botoks ve cilt bakımı yaptırdım. Kendisi gayet güler yüzlü, cana yakın, çok tatlı biri. Yıldız Hanım'ı çok seviyoruz. Ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Yıldız Hanım’a ikinci defa geliyorum. Yazın hacamat yaptırdım kendisine, bugün işlemi tekrarladık olumlu etkisini çok fazla gördüm. Hocamız ve ekibi çok yardımsever çok ilgililer herkese tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi Ozon Terapi

Ozon tedavisi, c vitamini , saç mezoterapisi ve hacamat tedavilerimi ayni gün peşpeşe oldum. Doktor hanimin ve yardimcilarinin ilgi alakalari gercekten mukemmeldi. Tedavi surecim cok bilgilendirici ve mutlu geçti. Güleryüzün mekanı.

Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi Randevu

Yıldız hanima göz altı dolgusu ve mezoterapi yaptırdım. İşlemlerden çok memnun kaldım. Çok guleryuzlu ve her işlem hakkında detaylı açıklamalar yaptı.

Telefon numarası doğrulandı

Ben gayet memnun kaldım. Kendisi ile ilk kez tanıştım ama çok başarılı, neşeli, hastalarıyla ilgili bir doktor. Hiçbir sıkıntım olmadı, hatta tekrar gideceğim. Botoks işlemi yaptırdım gayet memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnun kaldım. İlgili, alakalıydı ve çalışanlarıda öyle. Yıldız Hanım dudak dolgusu ve burun dolgusu işlemimi yaptı. Yaptığı işlemle oldukça doğal bir görünüm elde ettik.

Ö
Konum: Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi Dolgu

Kendisine dudak dolgusu için gittim bende gitmeden önce yorumlara güvenerek gitmiştim hiç yanılmadım bilgilendirici dikkatli titiz sabırlı anlayışlı güleryüzlü bir hanımefendi. Kendisinden aldığım bilgilerle sağlıklı yaşam için alternatif tıpla alakalı destek almaya devam edeceğim yıldız hanım ve ekibi tekrar görüşmek dileğiyle