Merhaba, Hacettepe Üniversitesi mezunu fizyoterapistim ve Hacettepe Üniversitesi Genel Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisansımı tamamladım. Doktora yeterliliğimi aldım ve doktora tez aşamasındayım. Tüm alanlarla ilgili gerekli kursları almış olmakla birlikte, kendimi mesleki anlamda geliştirmekteyim. Mesleğimi severek yapıyorum.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +20 daha fazla

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Bel - Boyun Fıtığı

Boyun Fıtığı

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Yıldız Yücel Fizik Tedavi

Merhabalar, Yıldız hocama çocuğumuzu götürdüğümüzde sadece gelişim geriliği olduğunu söylediler. Ancak çocuğumuz yürüyemiyordu. Haftada 3 gün düzenli ev programı ile destekleyerek verdiği egzersizler sayesinde çocuğumuz tutunarak yürümeye başladı. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisine emeklerin den dolayı sonsuz teşekkürler.

Konum: Yıldız Yücel Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

2500 gram, 37+3 doğan bebeğimizi Yıldız Hocam'a götürdük. Kendisi çok ilgilendi, en başından beri takiplerimizi birlikte sürdürüyoruz. Kendisi çok bilgili ve alanında uzman bir fizyoterapist. Fizik tedavi alanında uzmanlığını almış. Güleryüzlü ve çok ilgili. Bebeğimiz sayesinde çok yol kat etti teşekkürlerimizi sunarız.

Konum: Yıldız Yücel Felç

Yıldız hanım felç geçiren babama karsi fizik tedavi onerileri ve hareketleri her seyi cok bilgilendirici olmakla beraber kisiligiyle de asiri pozitif bir bayan. Kendisiyle gönül rahatligiyla calisabilirsiniz ve farkli oldugunu goreceksiniz cok tesekkurler her sey icin.