Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
ze...n
Sayın hocama ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 1 senedir uğraştığımı rahatsızlığımı teşhis edip karaciğer biyopsisiyle toksik hepatit olduğunu netleştirdi. Tedavim başlayacak. Hocam sizi seviyoruz...
yu...u
Hepatit c hastasıydım mükemmel bir tedavi ile iyileştim 10 yıldır karaciğer im sağlıklı çalışıyor. Çok sabırlı ve iyi bir hoca olduğunu herkes bilir ama hastalıklarını saklamak isteyenler burada birşey yazmaz Yusuf Topaloglu
sr...c
3 ay oyalayıp teşhis edemediği gibi hastalığımızı, bir de bize en sonunda ben bilemedim dedi ve bizi başka bir doktora yönlendirdi. vakit kaybıyla hastalığımız ilerledi. psikolojik yanını saymıyorum bile. saygılar. SELİN ORDU
Yılmaz Çakaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Çakaloğlu, Gastroenteroloji.
Yılmaz Çakaloğlu adresi nerede?Yılmaz Çakaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
- Valikonağı Caddesi, Hayat Apartmanı No: 149/8 Nişantaşı, Şişli - İstanbul Türkiye 34363 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Çakaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Çakaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yılmaz Çakaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Çakaloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Çakaloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Çakaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yılmaz Çakaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.