Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
ha...k
Öncelikle Ailecek kendisini tanımaktan son derece memnun kaldık tavsiye üzerine kendisine gitmiştik oğlumun nefes alma sorunu vardı ve iyi bir hekim arayışındaydık. Tavsiye üzerine kendisiyle tanıştık iyikide böyle bir Hekimi böyle bir insanı tanıdık
İlgili bilgili saygılı detaylı bilgilendirme samimi kendisinden allah razı olsun herkese ısrarla tavsiye ederim Allah yolunu açık etsin Güzel ülkemin güzel değeri Yılmaz hocam.
Hasta
Yılmaz Hocaya burun ameliyatı olmak için 2.5 yıl bekledim.Ameliyat için Ankara'dan İzmire gittim.Kendisi ile görüştüğümde bana o güveni verdiği için Ankara'da doktor araştırmadım bile.Hem nefes alma problemim ortadan kalktı hem de şekil olarak istediğim gibi bir burna sahip oldum.Kendisi işini severek yapan ve işine,hastalarına saygısı olan işinde çok iyi bir doktor.Beni ameliyat öncesi ve sonrasında hep dinledi ve doğru yönlendirdi, korkmama rağmen hiç korktuğum gibi olmadı.Ameliyat sonrası da morarma ve şişlik minimum düzeydeydi.Kendisine çok teşekkür ediyorum
Hocamla 2015 yılında tanıştık.gbs sendromu tanısıyla hastaneye yatmıştım. Uzun süren entübasyon sonucu boğazım kendisini kapatıyordu. Nirinci denemede boğazım daki daralma geçmeyince, beni yılmaz hocama emanet ettiler. Defalarca süren ameliyatlardan sonra kaburgamdan parça nakli yaptı boğazıma ve beni yeniden hayata bağladı. Gerek tedavi sürevi gerek sonrası olsun domtor olarak değilde bir abi gibi davrandı. Sadece tedavide değil moral ve motivasyon bakımındanda çok iyidir. Benim orada yattığım uzun süre boyunca baktığı diğer hastalarada aynı yaklaşımdaydı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkını ödeyemem hocamın. İyi varsınız hocam.
d.....
Günlerce bir sürü hastaneye gidip geldikten, kutularca ilaç kullandıktan sonra kendisiyle karşılaştım ve sesimden hastalığımın şiddetini anlayıp yatış verdi. Tükürüğümü bile yutamaz durumdayken Yılmaz hocam sayesinde iyileştim. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Hastalarıyla iletişimi o kadar güzel ki.. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ö.....
Yılmaz Bey alanında takdire şayan bir doktordur. Kendisi ile deneyimimi ve tedavimi özetlemek gerekirse; yıllar önce doku büyümesi nedeniyle bir burun ameliyatı olmuştum. Bu ameliyatta doku ile beraber kıkırdakta alındığı için sonrasında burnum çöktü ve nefes alamaz duruma geldim. Akabinde bir süre sonra ikinci bir ameliyat daha olmak zorunda kaldım. Bu ameliyatta gereken sonucu veremedi.
Nihayetinde artık nefes alamaz duruma gelmiştim. Sorunumun %30´luk bir oksijen alımı ile uyku apnesine dönüşmesine ramak kalmıştı ki Yılmaz Bey ile tanışma şansını yakaladım. İlgisi, süreç ve durum hakkında doğru bilgilendirmesi sayesinde 3. ameliyatıma gönül rahatlığı içinde girdim. Uyanma süreci dahil toplamada 7 saat süren ameliyatta, göğüs kafesimden kıkırdak/ doku alarak burnumun tüm iskeletini yeniden inşa etti. Ameliyatım hem zorlu hem de doku uyuşmaması ihtimali olan uzun ve riskli bir ameliyattı. Fakat Yılmaz Bey tüm sorunları halledecek şekilde özveri ile muhteşem bir iş çıkardı. Üstelik özellikle rica ettiğim gibi burnum doğal bir görünüm ve güzellikte oldu. Şimdilerde çevrem burnuma hayran kalırken, ben nefes alabilmenin sevinci ile yükselen yaşam kalitemin keyfini çıkarıyorum. Aynı zamanda babamın boğazından çok tehlikeli bir tümörü alıp, annemin kulağında ki tüm problemleri halletmek kaydı ile kulağını yeniden inşa etmiştir. Artık kendisini aile doktorumuz gibi görmekteyiz. Kısacası hem burun, hem kulak hemde boğaz ameliyatlarını birebir tecrübe etmiş ve sonuçlarını görmüş biri olarak Yılmaz Bey´i gözü kapalı tavsiye ediyorum. Hem sorunları çözmekte hem de estetiği korumakta alanında nadir ve yetkin bir doktor kesinlikle. Bu vesile ile kendine tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. "İyi ki ve iyi ki sizinle karşılaşabildim sayın kıymetli doktor! Emeğinize ve elinize sağlık!"
g....k
Nazofarenks ca tedavisi sırasında tavsiye üzerine gittim.11senedir doç.dr.Yılmaz Özkul hocanın kontrolü altındayım.Allah razı olsun.çok iyi ve güven duyduğum bir doktor.şiddetle tavsiye ederim.iyi ki varsınız.
Doktor Bey ile 3 yıl önce tanıştım. Ses kısıklığı sebebi ile gitmiştim ve boğazıma kötü huylu malûm hastalıktan bulundu. Çok hassas bir yerde olmasına karşın, Doktor Bey'in pozitif konuşmaları, desteği, telkinleri ve ameliyat tedavisi ile eski sağlığıma kavuştum. Ameliyat sonrası her kontrol ve görüşmede aynı ilgisi ve bilgisi devam etmektedir. Kendisine bugüne dek yaptıkları için çok teşekkür eder, meslek hayatında ben ve benim gibilere şifa olmasını temenni ederim.
ha...r
Ses kısıklığı için gitmiştim. Maalesef kanser çıktı. Yılmaz hocam; başarılı lazer ameliyatı ile beni bu dertten kurtardı. Kendisi; mesleğini severek yapan, araştırmacı ve enerji dolu bir kişidir. Ayrıca; ABD tıp dergilerinde tümör ile ilgili makaleleri yayınlanmış, son derece başarılı bir hocadır. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
h....
Yılmaz Hocamla 4 yıl önce tanıştım nefes alma problemim vardı ve burnumun şeklinden mutsuzdum. Yılmaz hocam ameliyatımı yaptı sağlık problemim tamamen düzeldi ve çok güzel bir burun şeklim oldu. Yılmaz Bey tek kelimeyle mükemmel bir hekim çok bilgili , hastalarıyla özenle ilgilenen çok kibar iletişimi güzel güler yüzlü bir hekim. En zor tedavileri bile başarıyla sonuçlandırıyor . İzmir’de tanıdığım en iyi doktor samimiyetle ve güvenle tavsiye ediyorum.
Nefes alma problemi yaşayanlar için doğru adres. Yılmaz Bey işinden oldukça emin, karşı tarafa güven veren ve samimiyetiyle hastayı rahatlatan bir doktor. Ayrıca kendisi, eşimin burnunun kırılmış ve daha önce başka doktor tarafından çok kötü şekilde yapılmış olan ameliyatını revize etti. Eşim ve ben sayesinde sağlığımıza kavuştuk. Yılmaz Bey’e ailecek minnettarız. Gönül rahatlığı ile herkese öneririm.
Yılmaz Özkul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Özkul, Kulak Burun Boğaz.
Yılmaz Özkul adresi nerede?Yılmaz Özkul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Özkul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Özkul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yılmaz Özkul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Özkul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Özkul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Özkul hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Yılmaz Özkul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları