Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Eğitim Danışmanlığı
s ...k
Eşimle iletişimim yoktu boşanacaktık fakat onunla ilgili bile görüşemiyorduk tuğberk beye geldim ve eşimle iletişime geçmeyi başarabildim. oldukça sakin bir yapısı var bütün önyargılarımı yıktı önerileriylede çok yardımcı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum
mm...e
sayın hocama tavsiye üzerine Denizliden geldim, 1.5 ayda bütün sorunlarımı çözdü diyebilirim artık hayata bakışım ve ilişkime bakışım çok farklı. ön yargılıydım bu kadar iyi geleceğini düşünmemiştim, hocama saygılar
a ...k
Nişanlımla evlilik oncesinde ciddi tartismalar yasadik nisani atma durumuna geldik, son çare Tugberk beye geldik ve gerçekten çok faydasini gördük tecrübesiyle soru işaretlerimizi giderdi
t ...r
Ayrılık sonrası problemlerim vardı problemli bir süreçten geçmiştim, bir desteğe başvurmak için gecikmiş olsam da Tugberk beyle görüşmek çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum
e ...s
Ailemle çok büyük sorunlar yaşıyodum Tuğberk hoca bi abi gibi bütün sorunlarımı çözdü diyebilirim ailemle tartışmıyorum bile. Her zaman her mesajıma cevap verdi ne kdar teşekkür etsem azdır
d....
İlk girdiğimde bi çekingenlik oluştu fakat tuğberk bey o hissi üzerimden 5 dk içerisinde aldı geldiğim için ve faydasını alacağıma şüphesiz bir inanç yerleşti doğru seçim
p ...t
Eşime ve evliliğime güvenim kalmamıştı. Tuğberk bey alanında uzman ve güven veren bir yapıya sahip. Çocuklarımla da çok iyi anlaştı, problemlerimizi çözdük. Kesinlikle öneriyorum gözünüz kapalı gidebilirsiniz
k ...a
Eşimle boşanma kararı aldık, son çare olarak tavsiyeyle Tuğberk Bey’e gittik gerçekten çok tecrübeli ve anlayışlı bir danışman herkese öneriyorum, problemlerimiz çözüldü ufak tefek sorunlarımız oluyor fakat onlar da her evlilikte olabilecek şeyler kesinlikle tavsiye ediyorum
Eşimle boşanma noktasına geldiğimizde evliliğimize bir şans vermek adına Tuğberk bey e gitmeye karar verdik. Tuğberk bey sayesinde iletişim sorunumuzu çözdük ve evliliğimizi kurtardık. Samimi ve çözüm odaklı kendisi. Çok memnun kaldık.
Nişanlımla evlilik arifesinde büyük problemlerimiz vardı, ailelerimiz yüzünden ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Tuğberk Bey sayesinde büyük bir ilerleme kaydettik, kısa zamanda da evleneceğiz. Kendisinin bu süreçte bize verdiği desteklerden dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Yılmaz Tuğberk Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Tuğberk Şentürk, Aile Danışmanlığı. Size Yılmaz Tuğberk Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı.
Yılmaz Tuğberk Şentürk adresi nerede?Yılmaz Tuğberk Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Bulvarı No:24 Ata Plaza Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Tuğberk Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Tuğberk Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılmaz Tuğberk Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılmaz Tuğberk Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yılmaz Tuğberk Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Tuğberk Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Tuğberk Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Tuğberk Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Yılmaz Tuğberk Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yılmaz Tuğberk Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Yılmaz Tuğberk Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.