ra...t
Muhteşem bir adamsın hocam, ilgisi alakasıyla hastayı dinlemesisiyle güzel bir doktor, ben covidten dolayı bir ay boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştüm ve 1 ekimde kontrole gittim, beni pandemi 1 bölumüne yönlendirdiler doktor bey de tesadüfen pandemi bir bölümündeydi ilgisi alakası ve en çokta hastayı bölmeden sabırlı bir şekilde dinlemesi insani bir şekilde yaklaşması muhteşemdi, zaten hastaneye giden insanlar hasta ilgi alaka bekler yardım bekler karşısında güler yüzlü bir doktor bekler bu konuda muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
zs...s
Özel bölgede çıkan sivilceye benzer şeyler sebebiyle bugün muayene oldum Sayın hocama ve o kadar memnun kaldım ki anlatamam hastaya davranışı konuşması tutumu profesyonelliği rahatlatması ilgisiyle gerçekten gördüğüm en iyi cildiyeci .
Yılmaz Ulaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Ulaş, Dermatoloji.
Yılmaz Ulaş adresi nerede?Yılmaz Ulaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Ulaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Ulaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yılmaz Ulaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Ulaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Ulaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Ulaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yılmaz Ulaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar