Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çobançeşme, Fatih Cd. No:1/8, İstanbul
Medipol Bahçelivler Hastanesi
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
Profesyonel Yolculuk:
Mevcut Görevi: Dr. Yozgat, İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde Pediatrik Kardiyoloji alanında Profesör olarak görev yapmaktadır.
Önceki Çalıştığı Yerler:
Bezmialem Vakıf Üniversitesi: Medipol Üniversitesi'ne geçmeden önce, Dr. Yozgat, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Konsültan Pediatrik Kardiyolog olarak görev yapmıştır.
İzmir Dr.Behçet Uz Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Temmuz 2010 - Eylül 2015 tarihleri arasında Dr. Yozgat, İzmir Dr.Behcet Uz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Konsültan Pediatrik Kardiyolog olarak görev yapmıştır.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi: Dr. Yozgat, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve Eylül 2003 - Ağustos 2009 tarihleri arasında Pediatrik Kardiyoloji Yardımcı Doçenti, Danışman Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı ve Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapmıştır.
Merzifon Hava Kuvvetleri Hastanesi ve İzmir Hava Kuvvetleri Hastanesi: Dr. Yozgat, Ağustos 2000 - Eylül 2003 tarihleri arasında Merzifon Hava Kuvvetleri Hastanesi'nde ve Ağustos 1998 - Ağustos 2000 tarihleri arasında İzmir Hava Kuvvetleri Hastanesi'nde pediatrik danışmanlık hizmeti sunmuştur.
Akademik Başarılar:
Dr. Yozgat, alanına önemli katkılarda bulunarak 30 Ekim 2020 tarihinde Profesör unvanını almıştır.
16 Nisan 2015'te Doçentlik unvanını kazanarak etkili bir akademik kariyer sergilemiştir.
Eğitim:
Dr. Yozgat, tıp eğitimini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tıp Fakültesi'nde almış ve 1991 yılında 76.7/100 Diploma Notu ile mezun olmuştur. Mezun olduğu okul, Dünya Tıp Okulları Dizini'nde yer almaktadır.
Profesyonel Üyelikler:
Dr. Yozgat, Türk Tabipleri Birliği, Türk Pediatri Derneği ve Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği gibi saygın tıp dernekleri ile bağlantılıdır.
Ödüller ve Tanıma:
Pediatrik araştırmalara yaptığı katkıların bir göstergesi olarak Avrupa Pediatrik Endokrinoloji Derneği 2008 Başkan Poster Ödülü'nü almıştır.
Araştırma Katkıları:
Dr. Yozgat, klinik veya klinik öncesi araştırmaların sonuçlarından türetilen birçok orijinal makale türündeki yayında aktif rol oynamıştır. Araştırmaları, hem hibe destekli hem de kendi finanse ettiği çalışmaları içermekte, bu da tıbbi bilgiyi ilerletmeye olan bağlılığını göstermektedir.
Özetle, Dr. Yılmaz Yozgat, pediatrik kardiyoloji alanında akademik mükemmelliği, klinik uzmanlığı ve araştırmaya olan bağlılığıyla dikkat çeken bir profesyoneldir.
me...e
Yılmaz hocamızı araştırmalarım sonucunu ve güzel yorumlar sayesinde tanıdım bugün 2,5 yaşında ki oğlum için gittik kalbinde üfürüm duyduğunu çocuk doktorumuzun söylemesiyle randevu günümüze kadar çok tedirgindim odaya girer girmez hocamızın yakın sıcak güler yüzlü karşılaması bizi mest etti oğlum da sakince muayene oldu açıklayıcı bilgi verici ailenin içini rahatlatıcı konuşmalar yapan mükemmel bir doktor 31 yıllık ömrümde ilk kez böyle bir doktora rastlamak işini severek yapan insanları terslemeden ilgi gösteren hekimlerin olduğunu görmek bizi çok mutlu etti Allah razı olsun iyi ki tanıdık sizi Yılmaz hocam ben burda yazılan güzel yorumlar sayesinde kendiyle tanıştım benim yorumum da başkalarına ışık olur diye memnuniyetimi belirtmek istedim
d....u
kızıma olan ilgisi şevkati ve yaklaşımı inanılmaz güzeldi ,daha önce 3 kez ekg çektirmeye çalıştık ancak kızımın huzursuzluğu ve asabiyetinden dolayı yapamamıştık.yılmaz beyin yumşak ve rahatlatıcı tavırları ile ne olduğunu anlamadan detaylı çekimlerinin tamamını yaptırdı.Kızım gibi zor bir çocuga bu işlemi 1 damla gözyaşı bile döktürmeden ve hatta eğlendirerek sabırla işlemi yaptırması ne kadar iyi bir dr olduğunun en iyi kanıtıdır. İyi ki size gelmişiz .Sevgilerimle
qa...f
Dr Yilmaz is Very human doctor, he is so kind person, and cares the patients alot.
We brought a baby with heart problem, and he helped us alot for the treatment and operation, Now baby is doing fine and healthy.
mu...i
Kızımızda doğuştan vsd kalp deliği vardı. İlk günden itibaren hocamıza götürüyoruz ve böyle mükemmel ilgili güler yüzlü işinde bilgi ve birikime sahip başka kalp doktoru görmedim. Kızımıza başarılı bir kalp ameliyatı süreci geçirtti ve çok yardımcı oldu. Kızımız şuan 9 aylık halen kontrollerimize gidiyoruz.
b....y
Down sendromlu kalbinde deliği olan 2 haftalık bebeğimizle hocamla yollarımız 2 yıl önce başka bir doktor arkadaşımızın tavsiyesi ile kesişti.Hocamız tedavi sürecini bir öğrencisine anlatır gibi anlattı,bizi okadar rahatlattı ki korkuyla girdiğimiz odadan şükrederek çıktık.Yazılacak o kadar çok şey var ki hocam sizin için o kadar kıymetlisiniz ki saygıyla ve sevgiyle selamlıyoruz sizi...
16 yaşındaki kızımı kalp rahatsızlığı şikâyeti için götürdüm, muayene sırasında bize gösterdiği ilgi, açıklama ve tecrübesi ile hakkında buraya ne yazsam kelime ile karşılığı olamaz teşekkür ederim hocam...
f.....
Yilmaz bey mükemmel bir doktor. Ömrümde gördüğüm en merhametli hastalarina karsi sevkatli elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan herseyden önce iyi bir insan. Oglum miyokardit geçirmişti takibimizi yapiyor. Oğlumun anjiyosunu da kendisi yapti. Allah razi olsun kendi evladi gibi gördüğü ve ilgilendiği için keske her doktor Yilmaz bey gibi olsa.
Yılmaz Yozgat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Yozgat, Çocuk Kardiyolojisi. Size Yılmaz Yozgat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
Yılmaz Yozgat adresi nerede?Yılmaz Yozgat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme, Fatih Cd. No:1/8 İstanbul
- Bulgurlu, Alemdağ Cd No:100, İstanbul
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Yozgat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Yozgat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılmaz Yozgat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılmaz Yozgat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yılmaz Yozgat hangi dilleri konuşuyor?Yılmaz Yozgat ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Yılmaz Yozgat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Yozgat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Yozgat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Yozgat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yılmaz Yozgat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları