Meslek hayatına Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde başlayan Dr. Yozgat, Türkiye'nin çeşitli önde gelen sağlık kuruluşlarında Pediatrik Kardiyoloji uzmanı olarak görev yapmış ve saygın pozisyonlarda yer almıştır. Akademik başarıları arasında 2015 yılında Doçentlik, 2020 yılında ise Profesörlük unvanını alması bulunmaktadır.
Pediatrik Kardiyoloji alanında birçok bilimsel araştırmaya katkı sağlayan Dr. Yılmaz Yozgat, aynı zamanda ulusal ve uluslararası tıp derneklerinin üyesi olup alanındaki gelişmeleri yakından takip etmektedir.
Kariyerinde çocuk kalp sağlığına odaklanarak önemli çalışmalar gerçekleştiren Prof. Dr. Yılmaz Yozgat, küçük yaştaki hastaların sağlıklı bir geleceğe kavuşmaları için özveriyle hizmet vermektedir.
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Görüşler içerisinde ara
Bugün 18.30 randevusunda, Doktor Yılmaz Bey ile tanışma fırsatı bulduk ve gerçekten eşsiz bir deneyim yaşadık. 14 yaşındaki kıvırcık :)oğlumu her yıl düzenli olarak çocuk kardiyoloğuna götürüyorum, ancak Yılmaz Bey gibi işinde mükemmel, açıklayıcı, bilgilendirici ve bir o kadar da sevecen bir doktorla daha önce karşılaşmadım. Rutin kontrol amacıyla gittiğimiz bu ziyarette, kendisinden edindiğimiz bilgiler ve tavsiyeler paha biçilemezdi.
Doktor Yılmaz Bey, sadece mesleki bilgisiyle değil, mütevazılığı ve insanlığıyla da örnek bir hekim. İlgisi, sabrı ve yaklaşımıyla hem bizi hem de oğlumuzu son derece rahatlattı. Böylesine özel bir doktorun kıymeti mutlaka bilinmeli. Biz de çıkışta hemen arkadaşlarımıza önerdik ve herkesin kendisiyle tanışmasını dileğiyle yönlendirdik.
Sizin gibi hekimlere minnettarız, iyi ki varsınız. Ayaklarınıza taş değmesin, emeğinizin değeri ölçülemez.
me...e
Yılmaz hocamızı araştırmalarım sonucunu ve güzel yorumlar sayesinde tanıdım bugün 2,5 yaşında ki oğlum için gittik kalbinde üfürüm duyduğunu çocuk doktorumuzun söylemesiyle randevu günümüze kadar çok tedirgindim odaya girer girmez hocamızın yakın sıcak güler yüzlü karşılaması bizi mest etti oğlum da sakince muayene oldu açıklayıcı bilgi verici ailenin içini rahatlatıcı konuşmalar yapan mükemmel bir doktor 31 yıllık ömrümde ilk kez böyle bir doktora rastlamak işini severek yapan insanları terslemeden ilgi gösteren hekimlerin olduğunu görmek bizi çok mutlu etti Allah razı olsun iyi ki tanıdık sizi Yılmaz hocam ben burda yazılan güzel yorumlar sayesinde kendiyle tanıştım benim yorumum da başkalarına ışık olur diye memnuniyetimi belirtmek istedim
d....u
kızıma olan ilgisi şevkati ve yaklaşımı inanılmaz güzeldi ,daha önce 3 kez ekg çektirmeye çalıştık ancak kızımın huzursuzluğu ve asabiyetinden dolayı yapamamıştık.yılmaz beyin yumşak ve rahatlatıcı tavırları ile ne olduğunu anlamadan detaylı çekimlerinin tamamını yaptırdı.Kızım gibi zor bir çocuga bu işlemi 1 damla gözyaşı bile döktürmeden ve hatta eğlendirerek sabırla işlemi yaptırması ne kadar iyi bir dr olduğunun en iyi kanıtıdır. İyi ki size gelmişiz .Sevgilerimle
qa...f
Dr Yilmaz is Very human doctor, he is so kind person, and cares the patients alot.
We brought a baby with heart problem, and he helped us alot for the treatment and operation, Now baby is doing fine and healthy.
mu...i
Kızımızda doğuştan vsd kalp deliği vardı. İlk günden itibaren hocamıza götürüyoruz ve böyle mükemmel ilgili güler yüzlü işinde bilgi ve birikime sahip başka kalp doktoru görmedim. Kızımıza başarılı bir kalp ameliyatı süreci geçirtti ve çok yardımcı oldu. Kızımız şuan 9 aylık halen kontrollerimize gidiyoruz.
b....y
Down sendromlu kalbinde deliği olan 2 haftalık bebeğimizle hocamla yollarımız 2 yıl önce başka bir doktor arkadaşımızın tavsiyesi ile kesişti.Hocamız tedavi sürecini bir öğrencisine anlatır gibi anlattı,bizi okadar rahatlattı ki korkuyla girdiğimiz odadan şükrederek çıktık.Yazılacak o kadar çok şey var ki hocam sizin için o kadar kıymetlisiniz ki saygıyla ve sevgiyle selamlıyoruz sizi...
16 yaşındaki kızımı kalp rahatsızlığı şikâyeti için götürdüm, muayene sırasında bize gösterdiği ilgi, açıklama ve tecrübesi ile hakkında buraya ne yazsam kelime ile karşılığı olamaz teşekkür ederim hocam...
Yilmaz bey mükemmel bir doktor. Ömrümde gördüğüm en merhametli hastalarina karsi sevkatli elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan herseyden önce iyi bir insan. Oglum miyokardit geçirmişti takibimizi yapiyor. Oğlumun anjiyosunu da kendisi yapti. Allah razi olsun kendi evladi gibi gördüğü ve ilgilendiği için keske her doktor Yilmaz bey gibi olsa.
Yılmaz Yozgat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Yozgat, Çocuk Kardiyolojisi. Size Yılmaz Yozgat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Yılmaz Yozgat adresi nerede?Yılmaz Yozgat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8 Bahçelievler
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
- Acıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Yozgat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Yozgat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılmaz Yozgat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılmaz Yozgat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yılmaz Yozgat hangi dilleri konuşuyor?Yılmaz Yozgat ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Yılmaz Yozgat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Yozgat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yılmaz Yozgat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Yozgat hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Yılmaz Yozgat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yılmaz Yozgat hangi sigortaları kabul ediyor?Yılmaz Yozgat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.