2015 yılında Psikoloji lisans programından mezun oldum. MEB onaylı Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlayarak Aile Danışmanı ünvanı aldım. Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde Prof. Dr. Cebrail Kısa, Prof. Dr. Kadir Özdel gibi değerli hocalarımın yanında çok kıymetli ve öğretici stajlar yaptım. Mesleki gelişimin ömür boyu sürmesi gerektiği anlayışıyla birçok mesleki eğitim aldım. Prof. Dr. Hakan Türkçapar , Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, Prof. Dr. Kadir Özdel’den Bilişsel Davranışçı Psikoterapi, Prof. Dr. Cebrail Kısa’dan Cinsel Terapi, Boşanma Terapisi, Evlilik ve Çift terapisi eğitimleri aldım. Türkiye’nin en iyi klinisyenlerinden eğitim alabilme şansını yakalayabilmek benim için çok kıymetli bir deneyim oldu. Bunun yanında özel bir şirkette üç yıldır danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Şu an çalışmalarıma yüz yüze görüşmeler ve online olarak devam etmekteyim.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
a ...e
Resteronda çalışırken yonca hanim bize misafir olarak geldi o anladı benim biraz sıkıntılarımin olduğunu onlayin tedavi başlattı bana ilk sens ta bile insanın içine dokunuşlari oluyor mükemmel bir insan tavsiye ederim herkese.Buradan ona teşekkürlerimi gönderiyorum.
Aile olarak çok sıkıntılarımızın olduğu bir süreçte tanıştık Yonca hanımla. Onu ilk tanıdığımdan bu yana hayatımda birçok şey değişti. Kendisini henüz tanımadan, doktortakvimi’nde psikolog araştırırken buldum ve o enerjiyi aldım. Daha ilk görüşmemizde yanılmadığımı anladım. Duygusal durumlarım düzeldi, sorunlar tamamen bitmedi elbette ama bakış açım, sorunları ele alış biçimim çok değişti. Kendimi çaresiz ve aciz hissetmiyorum. Daha güçlü ve daha pozitifim Görüşmelerimiz hala devam ediyor sevgili psikoloğumla. İyi ki tanımışım sizi.
ze...
Online danışmanlık almak pek tercih ettiğim birşey değildi fakat yurt dışında yaşadığım için Türkçe bilen bir psikolog bulmakta zorlanıyordum. Yonca Hanım’dan kuzenimin tavsiyesi ile randevu aldım. Kendi içimde çözümleyemediğim problemlerim vardı ve yaşam kalitemi olumsuz yönde etkiliyordu artık bu durumlar. Yonca hanımın çok iyi bir enerjisi var. 45 dakika nasıl geçti hiç anlamadım. Hayatımda hiç bu kadar kendimi anlatıp konuştuğumu hatırlamıyorum. Bir insan sadece konuşarak ve anlatarak psikolojisini nasıl düzeltebilir ki diye düşünür ve psikoloğa gitmeyi gerekli bulmazdım. Ama hiç öyle olmuyormuş. Benim gibi içinden çıkamadığınız konular varsa ve çevrenize anlatsanız da kimsenin anlamayacağını düşünüyorsanız kesinlikle psikolojik destek alın. En azından yalnız ve umutsuz hissetmiyorsunuz artık kendinizi.
i.....
Evliliğimizi sonlandırmayı düşündüğümüz bir dönemde tanıştık Yonca Hanım’la. Danışmanlık aldığımız süreçte eşim ve ben hatalarımızı gördük. En önemlisi sağlıklı bir iletişim kurmayı öğrendik. Anne-baba rolüne kendimizi kaptırıp karı-koca olmayı unuttuğumuzu farkettik. Yonca Hanım’ın sorunları ele alış biçimi ve tavsiyeleriyle birçok sorunumuzu hallettik. Aldığımız psikolojik desteğin ilişkimize bu denli faydasının olacağını doğrusu hiç düşünmemiştik . Sorunlarınız çığ gibi büyümeden hatta ilişkinizin başındayken gitmek gerçekten çok fayda sağlayacak. Bu süreçte bize gösterdiği ilgi ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.
ad...a
Psikoloğa gitmek hep istediğim birşeydi ama hem çekinmekten hem de zaman bulamadığımdan yapamıyordum. Yonca Hanım bu iki sorunumu da çözdü. Suçlanmadan “ aman canım seninki de dert mi “ diye sinir bozucu yorumlar duymadan içimde biriktirdiğim herşeyi anlatabilmek, yüklerden kurtulmak müthiş bir his. Herşey için çok teşekkür ederim kendisine.
t...
açıkçası benim cinsellikle ilgili ciddi sorunlarım vardı ve bu sebeple bütün ilişkilerimde sorun yaşıyordum. Etrafımda bu sıkıntılarımı paylaşabileceğim, güvendiğim birileri de yok maalesef. İşim, ailedeki konumum itibariyle imajımın zedelenmesi endişesi taşıdığım için kimseyle paylaşamamak beni çok zorlamaya başlamıştı. Bu sebeple anlatırken endişe duymayacağım birinden psikolojik destek almaya karar verdim. Bunu neden daha önce akıl edemedim ki diye kendime çok söylendim. Kendisine arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Her seans öyle iyi geldi ki bana. Birine bir şey anlatırken “koz veriyor muyum acaba?” , “bunu başkasına anlatır mı?” Benimle ilgili “ ne garip biriymiş bu “ diye düşünür mü endişesi taşımamak ne büyük bir rahatlıkmış:) Yonca hanımın enerjisi müthiş. Seanslarımız hala devam ediyor. Bir sonraki seansımı iple çekiyorum. Tabii ki çevreme de öneririm kendisini, hatta önerdiğim insanlar da oldu
m...
Öyle çaresiz bir zamanda hayatımıza girdi ki. Çocuğumla hem evde hem de okul hayatında sorunlar yaşıyorduk. Ve nasıl baş edeceğimi bilemez durumdaydım. Yonca Hanım’dan öğrendiklerimizle anne-babalığa, çocuğumuza bakış açımız değişti. Öğrendim ki inatçı, aksi, huysuz çocuk yokmuş. Doğru iletişim kuramayan ebeveyn varmış. Yonca hanımla yolumuz kesiştiği için çok şanslıyız. Her zaman sabırla, sıcak sesinizle tüm sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim.
y.....
Öfke kontrolü ve özel problemlerimden dolayı arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Yonca hanım danışanına yararlı olmaya yönelik çalışmalar yürüten, çözüm odaklı , işinde oldukça disiplinli ve dakik bir psikolog. Mesleki bilgisi oldukça tatmin edici. Anlamlandıramadığım, beni zorlayan olaylara farklı açılardan bakabilmek , kendimi daha iyi tanımak bu zorlu süreci daha kolay atlatmamı sağladı . İş ve özel hayatımdaki gündelik sıkıntılar benim için içinden çıkılamaz bir problem haline dönüşmüyor artık. Yonca Hanım’ı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
r.....
Yonca Hanım’a hayatıma dokunup güzelleşmesine yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Hayatımı olumsuz etkileyen ileri düzey bipolar bozukluğum vardı. Yonca hanım ilk seanstan sonra kendisinin çalışma alanı kapsamında olmadığı için beni bu konuda uzman bir psikiyatriste yönlendirdi. Daha önce o kadar çok gittim ki psikoloğa , psikiyatriste ama hiç verim alamadım, karamsarlığa kapıldım. Ancak Yonca Hanım’ın ilgisi, tespitleri , yönlendirmeleri, süreçlerimi takip etmesi bana kendimi çok iyi hissettirdi. Yonca hanım yaklaşımıyla değerli hissettiriyor.
i̇....
Beklediğimden ve umduğumdan çok daha fazlasıydı. Kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum. Ciddi bir bunalım geçiriyordum. Yonca hanım beni çok iyi bir psikiyatriste yönlendirdi . Hem doktorum hem de Yonca Hanım’ın desteğiyle çok güzel ilerleme kaydettik. Son derece komplekssiz ve insanın halinden anladığını iliklerinize kadar hissettiriyor. Odak noktasının “faydalı olabilmek “ olduğunu gerçekten hissediyorsunuz. İyi niyeti ve bana kattıkları için çok minnettarım kendisine.
Yonca Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yonca Arslan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Yonca Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Yonca Arslan adresi nerede?Yonca Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yonca Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yonca Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yonca Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yonca Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yonca Arslan hangi dilleri konuşuyor?Yonca Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yonca Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yonca Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yonca Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yonca Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Yonca Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yonca Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Yonca Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu