YEK Terapi Merkezi
Kadınlar Denizi Mahallesi, 2726. Sokak, A Blok, Güneş Sitesi, No:1 Kuşadası, Aydın, Kuşadası, Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +25 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Randevu +15 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Kadınlar Denizi Mahallesi, 2726. Sokak, A Blok, Güneş Sitesi, No:1 Kuşadası, Aydın, Aydın

YEK Terapi Merkezi

Psk.Yonca Ecer Kayaduman, Yek Terapi Merkezi kurucusudur.
Merkezinde Uzman Psikologlar ile “Çocuk, Ergen ve Aile Bölümü” ile “Yetişkin Bölümü” gibi çalışmaları belirlenen terapi sürecinin, danışanın ihtiyacına göre, en etkin şekilde uygulanmasını olanaklı kılmakta, bu ortak çalışma uzman psikologlar tarafından uygulanan kişilik testleri, zeka testleri desteklenmektedir.

YEK TERAPİ MERKEZİNDE

EMDR , PSİKODİNAMİK EĞİTİMİ, BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ EĞİTİMİ , CİNSEL TERAPİ EĞİTİMİ , HİPNOZ, OYUN TERAPİSİ ,AİLE DANIŞMANLIĞI gibi birçok terapi ekolü ile çalışılmaktadır.

Depresyon , vajinusmus , kaygı bozuklukları , panik atak , anksiyete bozuklukları , travma ve kişilik bozuklukları , yas genel ilgilendiği alanlardır .

Yonca Ecer Kayaduman aldığı birçok eğitim ile Bireysel terapi , çift terapisi , cinsel terapi , çocuk ergen terapisi ile kendi kliniğinde danışanlarına yurtiçi ve yurtdışı yüzyüze ve online hizmet vermekte.
Mesleğini çok severek yapmaktadır .

“Sağlık, kişinin bedensel, ruhsal ve sosyal tam iyilik halidir.”

Konum: YEK Terapi Merkezi Psikoterapi

Yonca hanımla geçen sene tanıştık, kendisine halledemediğim aşamadığım psikolojik sorunlarım yüzünden gitmiştim,iyiki gitmişim seanslarımız bitti ama sıkışınca gideceğim ilk kapıdır kendisi..Profesyonel yaklaşımı içten samimi duruşu kendisinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.Çıkmaz sandığınız sokakların muhakkak bir çıkışı olduğunu sizi rahatlatarak gösteriyor.İşini severek yapan nadir insanlardan..

Konum: YEK Terapi Merkezi Aile Terapisi

Verdiği güven duygusu samimiyeti empati yeteneği sıcak içten yorumları size her şartta kendinizi iyi hissettiren anlaşıldığınıza emin olduğunuz ve herşeyin düzeleceğini daha ilk seansta hissettiren işinde uzman profesyonel bı danışman henüz yolun başındayız ama şimdiden herşeyi düzeltme gücünü kendimde bulmami sağladı kendim ve ailem için mücadele yeteneğimi geri kazandırdı kendimi kesfetme yollarını bulmada yardımcı oldu eğer kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız yonca hanım İnanın ki doğru adres.

Y
Konum: YEK Terapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Yonca hanıma doktor takvimim sayesinde ulaştım kendisine yapılan yorumlar beni çok etkiledi ve hemen randevu aldım yonca hanıma travmalarım için başvurdum yonca hanıma kendisi bana çok iyi geldi yonca hanım sayesinde kendimi sevmeyi değer vermeyi öğrendim hayata bakış açışımı değiştirdim bir çok yönden yonca hanım sayesinde bir çok şeyi öğrendim herşeyden önce sizi anlayabilen bir terapist bu herşeyden önce geliyor bu konuda yonca hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Kendimiz olup iyi hissetmeyi hak ettiğimiz bakış açısına bağlı kalmak, sadece diğer insanlar için değil, kendimiz için de şefkatli bir endişe duyabilmek,başkaları için cömertçe yaptığımız her şeyi kendimiz için de yapabilmek, kendimizi önemsemek zor gibi görünse de bunu sizinle de aşabilmek büyük mutluluk verdi .Bunu hak ediyoruz:)

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Sevgili yonca hanım vajinismus gibi geçmişteki travmalara dayalı olan rahatsızlığımı sayesinizde birkaç seans sonucunda olumlu sonuç aldım desteğiniz ve ilginize minnet duyarım

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Bana güvenip , iç dünyanızı açmanız,bu sorunu kısa sürede beraber aşmamızı sağladı. Teşekkür ederim . :)

Konum: YEK Terapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Yonca hanım harika bir insan ve çok deneyimli bir psikolog.Hayata farklı pencerelerden bakamamdaki emeğine minnettarım.Anlayışla,dikkatle dinlediği harika seanslarımız oldu.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Teşekkür ederim , değerli yorumunuz için :) Farklı bakış açıları deneyimleyebileceğiniz güzel bir yaşam diliyorum .

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yonca Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde ulaştım. Çok kötü bir dönemden geçiyorken onunla tanıştığım için çok mutluyum. Her zaman işini doğru yapan çok iyi bir psikolog kendisi.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Mutluluk, devam eden yeni zorluklarla dolu bir süreçtir.Bu zorlu süreçleri de içselleştirmeden kendi başınıza üstesinden gelebileceğiniz, mutlu anlarınız olması dileğiyle.

Konum: YEK Terapi Merkezi Psikoterapi

38 yaşındayım ve hayatımda tekrar eden döngüleri kırmak için terapi almaya karar verdim. Yonca hanımı Randevu al sisteminde gördüm ve yapılan yorumlar üzerine kendisiyle görüşmek istedim. Sürece başladıktan çok kısa bir süre sonra döngülerimi kırmaya başladım. Yonca hanıma güvenim sayesinde hayatımda daha cesaretli davranmaya başladım. Çünkü yanımda yürümeme yardım eden biri vardı. Tek tavsiyesi bir kitap oldu; her şeyi mükemmel yol göstericiliği ile bana buldurdu :) kitap da kendimi anlamam konusundaki süreci epey hızlandırdı. Bunun için de minnettarım

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Kaybolmadan kendimizi anlamaya başlamak çok kıymetlidir.Bu döngüleri kırmada sizin de desteğiniz büyük. Çok teşekkürler yorumunuz için :)

Konum: YEK Terapi Merkezi Aile Danışmanlığı

Bugün ikinci seansıma katıldım, bir sonraki seansımı sabırsızlıkla bekliyorum, ilk görüşte doğru seçim olduğunu anlamıştım, umutlarım tekrardan yeşermeye başladı bu kadar kısa sürede... Çok daha güzel yol alacağımıza gönülden inanıyorum. Çünkü ben doğru yerdeyim.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Teşekkür ederim. Bu yolculukta size eşlik etmek ve sizi beraber keşfetmek keyif veriyor :)

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yonca hanıma çok yakın bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Panik ataklarımdan dolayı kendisine randevu aldım. Evden dışarı çıkamıyordum ve yalnız kalamıyordum. Çalışmalarımız ve sohbetlerimiz sonucu bu sorunlarımı kolayca aştım. Bu süreçte beni dinleyip anladığını hissetmem bana güç ve güvence verdi. Kendini çevreme hep öneriyorum.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için :) sağlıklı , huzurlu bir yaşam diliyorum .

Konum: YEK Terapi Merkezi Psikoterapi

Yonca hanım alanında kendini geliştirmiş kullandığı tekniklerle sorunlarınıza nokta atışı yapıyor. Benim anksiyete ve okb rahatsızlığım vardı ilaç kullanarak rahatsızlığınızı bastirabiliyorusunuz. ama iltihabı tam kurutmak için bir uzman desteğı şart.

Psk. Yonca Ecer Kayaduman

Teşekkür ederim , değerli yorumunuz için . Sevgilerimle .