Çubuklu Mh. Vatan Cd. Şehit Ahmet Gündoğdu Sk., Beykoz, İstanbul
bi...i
Hocamın eline ve emeğine sağlık. Verdiği hizmetten dolayı şükranlarımı bilidiriyorum. Olabilecek en kısa sürede, en kaliteli ve olağan üstü iletişimi ile beraber dişlerimle alakalı (köprü kaplama) sorunumu çözdü. Başkalarına da vereceği hizmetten ötürü değerli hekimimizin, ömrünün ve iş hayatının uzun olmasını diliyorum.
al...n
Hocamız gerçekten çok bilgili ve becerikli. Çok kısa zamanda en uygun şekilde dişlerimi köprülerini halletti. Böyle kurumlarda böyle doktorların olmasını isterim.
sr...r
Yücel hocama çok teşekkür ediyorum. İlgili ve bilgilidir. Eksik dişlerime köprü ve porselen kaplama sorunlu dişlere dolgu yapıldı.Soru ve sorunlarınız cevapsız kalmaz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz...
me...a
Doktor Yücel Tüfenkçi Hocamıza Çok Teşekkür ederim Allah kendisinden razı olsun Ağrıyan dişim için gittim kendisine,Doktorumuz Kontroll ettiğinde Çekilecek dişleri çekeceğini ve Yapılacak dişleri yapıp eksik olan tüm dişleri tamamlayacagini iletti Salı Günü tedavi süreceğine başlayacağız inşallah Günümüzde böle doktorlar çok nadir kaldi (Dış Doktoru arayışında olanlar için Doktorunuzu tavsiye ederim)
ha....
Bugün Beykoz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş hekimi Yücel Tüfenkçi' de 11.00 de randevum vardı. Dolgu tedavisi yaptı. Kendisi hem harika bir hekim hem de insanlık olarak sanki kendi ailesinden biriymişim gibi benimle ilgilendi, yakınlık gösterdi. Kendimi sanki özel hastanedeymişim gibi hatta ondan da iyi hissettim. Kendisine nasıl teşekkür edeceğimi bilmediğim için burdan yazmak istedim. Tedavide ağrı sızı hissetmedim ve çok başarılı geçti. Böyle doktorlarımız çoğalsın inşallah, Allah bin kere razı olsun, ben böyle bir Diş Hekimi hiç görmemiştim, herkese tavsiye ederim.
Beykoz Adsm'de Dt.Yücel Tüfenkci hocaya ikinci kez randevu alamadan gitmeme ragmen beni geri cevirmedi.Cok ilgili,alakalı ve güler yüzlü biri.2 disimi cekmesine ragmen hicbir agrim sizim yok ve hekimliginde oldukca tecrubeli.Kendisine cok tesekkur ediyorum.
Yücel hocama çok tesekkur ederim. 10 dk da 3 dişimede dolgu yapti. Hic ağrısız sızisiz Diger dolgularim icinde gun verdi. ben bukadarini beklemiyordum. işinin ehli bir doktor. Bundan sonra dişim için tercih edeceğim tek doktor.
bu...k
Yücel hocam gerçekten bir abi gibi davrandı çok sevimli babacan birisi kanal tedavisi danışmak için gittim sadece soru sordum ve masadan 4 tane dişime dolgu yapılmış olarak kalktım ve diger dişler içinde bana gün verdi bir çok sorun buldu ve çözdü hocamızı seviyorum işinin ehli profesyonel birisi.
sa...e
Sayın hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan babama komple diş yaptı işinin hakkını verdi tavsiye üzerine tuzladan gelmiştik iyikide gelmişiz herkese tavsiye ediyorum başarılarınızın devamını dilerim iyi günler
tu...
Yücel bey çok iyi bir hekim diş temizletmek için gittim fakat diğer diş sorunlarımı söyleyip bi daha ki hafta tedaviye başladık kesinlikle çok ilgili bi hekim tavsiye ediyorum
Yücel Tüfenkçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yücel Tüfenkçi, Diş Hekimi.
Yücel Tüfenkçi adresi nerede?Yücel Tüfenkçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çubuklu Mh. Vatan Cd. Şehit Ahmet Gündoğdu Sk. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yücel Tüfenkçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yücel Tüfenkçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yücel Tüfenkçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yücel Tüfenkçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yücel Tüfenkçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yücel Tüfenkçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Yücel Tüfenkçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri