me...k
bende sizinle aynı sitedeyim ve sizin gizli bir hayranınızım bende gecen ay yeğenimi getirdim ilk önce çokk yakışıklısınız ve cok tatlısınız doktorlunuza gelince çook iyi bir doktorsunuz
i̇...n
Sayın hocam nasılsınız ben Adanadan ismail Başalan Abdullah Nebi başalanın babasıyım Adana Seyhan Tıp merkezinde muayene oluyodu halada arada sırada oraya gidiyoruz sizden çok mennun kaldık oğlum ise 3 yaşına doğru ilerliyor sevgiyle kalın iş hayatınızda başarılar diliyorum.
is...z
Nihayet Anamur iyi bir çocuk doktoruna kavuşmuş.
Yücel Yücetürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yücel Yücetürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yücel Yücetürk adresi nerede?Yücel Yücetürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeli Evler Cad. Ahmet Yesevi Bulvarı Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yücel Yücetürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yücel Yücetürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yücel Yücetürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yücel Yücetürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yücel Yücetürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yücel Yücetürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yücel Yücetürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla