go....
Babamin norolojik olarak gordugu 4 senelik tedavinin yani sira son.zamanlarda asiri halsizlik ve uyku halindeyken kaslarda teshis ettigi rahatsizligi ni tedavi ederek gerek hekimligine gerek tevazusuna hayran.kaldigimiz doktorumuz yuksel beye sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz
80 yaşında kayınvalidemin ayağındaki his kaybı nedeniyle doktorumuzu ziyaret ettik kendisi görüşme sırasında hastaya hastalığını unutturacak bir yakınlıkla ve yüce bir tevazu ile karşılaması bize inanılmaz iyi geldi.Yaşlıların tamda istediği bir tavır sergiledi Hiçbir dr için bir yorum yazmadım ama böyle platformlarda onlarca yorum okudum ve bu bildiklerimi ve gördüğüm yakınlık böyle bir platformda paylaşılması gerekir düşüncesiyle bende bir yorum paylaştım.Kendisini çok değerli buldum uslubü,yakınlığı ve bizden biriymiş tavrı zaten hastaya bir tedavi başlangıcı oluyor sonrası tahilil tetkik.Tekrar teşekkürler Uzman Dr Yüksel Akbıyık
Yüksel Akbıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Akbıyık, Nöroloji.
Yüksel Akbıyık adresi nerede?Yüksel Akbıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Akbıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Akbıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yüksel Akbıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Akbıyık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Akbıyık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Akbıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yüksel Akbıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Nörologlar