KORONER ANJİOGRAFİ, KORONER STENT-BALON İŞLEMİ, PERİFERİK ANJIOGRAFİ, PERİFERİK STENT-BALON İŞLEMİ, KAROTİS ANJIOGRAFİ VE STENT, KALP PİLİ-PACEMAKER, ICD-ŞOK CİHAZI, ASD KAPATMA, AORT ANEVRİZMASI STENT-EVAR-TEVAR.

Apikal Kardiyoloji Merkezi
Kartaltepe Mahallesi İncirli Cad. İhsan Kalmaz Sokak No:2, Bakırköy, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Prof. Dr. Yüksel Doğan
İskenderpaşa Mah. Horhor Cad. No: 4, Fatih

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Apikal Kardiyoloji Merkezi Diğer

Babamın kalp yetmezligi sebebi ile gittik.Doktor bey çok ilgili ve alakalıydı hastayı çok iyi dinleyip muayenesi sırasında da çok dikkatli ve bütün ayrıntılara dikkat eden tedavi süreci ile ilgili nasıl bir yol izlememiz gerektigi konusunda bize yardim ettigi icin şimdiden kendisine çok teşekkür ederiz

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Covid-19’a yakalanıp hastalığı atlattıktan sonra şiddetli göğüs ağrısı ve kalp ağrım mevcuttu. Bunun üzerine kardiyolojiye gitmek yoğunluktan ötürü hiçbir hastanede yer bulamadım. Tesadüfen gittiğim bir doktordu. Randevumu aldıktan sonra çok tereddüt ediyordum ama gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Kalp ağrılarımı nasıl olduğunu anlattım ekg çekildi ve sonrasında detaylı bir eko çekimi yapılıp ayrıntılı bir şekilde incelendi. Bunun üzerine efor testi de yapıldı. Her detayıyla ilgilenildi. Bir çok kez kardiyoloji doktoruna gittim ama ilk defa bu kadar dinleyen ve sonrasında detaylı bir geri dönüşle açıklama yapan bir doktorla karşılaştım. Güleryüzüyle doktor bey o an ki korkunuzu yıkıyor. Kafanızda soru işareti kalmadan acaba ilgilenir mi diye tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla kalp ile ilgili bir sorununuz olduğunda kendisi Çamlıca Medipol Hastanedinde çalışmakta tercih edebilirsiniz.