üm...l
Yüksel beyle altı yıldır çalışıyoruz. Güven duyduğum bir doktor dur. Hastasına saygılıdır. Çok çaresiz dönemlerinde yanımda oldu.
başka bir şehirden merkeze gittiğim her defasında onca yoğunluğuna rağmen fedakarlık ederek bana zaman ayırır.
meslegine ve insana saygıda kusur etmez.
ruhsal bir sorununuz varsa önerim Yüksel beyle tanismanizdir..
sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle kalın.ayşe gül
öz....
YÜKSEL BEYDEN ÖNCE,ÇOK AĞIR TRAVMALARIM VARDI.Bİ ÇOK DOKTORA DA GÖRÜNDÜM.FAKAT BANA YÜKSEL BEYİN TEDAVİLERİ İYİ GELDİ.ÇOK UZUN SÜRE İLAÇSIZDA HAYATIMI SÜRDÜRDÜM.AMA PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLAR,ZATEN HASSAS OLAN ,DUYGUSAL ANLAMDA ÇABUK ETKİELENEN İNSANLARDA OLUYOR.BEN DE GENETİK TARAFI DA VAR..ŞU ANDA ÇOK İYİYİM.İYİ OLMAMA RAĞMEN DOKTOR KONTROLLERİMİ DEVAM ETTİRİYORUM.İNSAN OLARAK DA YÜKSEL BEY,ÇOK CANA YAKIN,SEVİMLİ BİRİSİ..KISACASI ; İYİ Kİ VAR.
Yüksel Hantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Hantaş, Psikiyatri.
Yüksel Hantaş adresi nerede?Yüksel Hantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Hantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Hantaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yüksel Hantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Hantaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Hantaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Hantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yüksel Hantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler