Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dermatoloji Randevusu
Botoks
Dermatolojik Alerji Testleri
Dolgu
Dudak Dolgusu
Hassas deri
Yüz Dolgusu
Doktor Yüksel Oltulu Muayenehanesi
Yıllarca yüzümdeki yaraların cildimden kaynaklı bir rahatsızlık olduğu söylenirken Yüksel hoca ile tanıştım. Beni romatolojiye yönlendirmesiyle senelerdir çaresi bulunmayan hastalığımın ne olduğunu öğrendim ve hala tedavime devam ediyorum. Gerçekten hayatımın en güzel şansı Yüksel Bey ile tanışmak oldu hem güler yüzü hem mesleki bilgisi ile insana umut oluyor. Sizin gibi hekimler iyi ki var umarım çok daha fazla insanın hayatına dokunabilirsiniz…
ya...n
Botox için gittik 10 gün geçmesine rağmen bi farklılık yok. Kaş kaldırdığında kırışıklıklar hala meydana geliyor maalesef.
r.....
İlgi alaka hijyen herşey süper.ama ip askı yaptırdım ve kaşlarım tekrar eski haline geri döndü, dudak dolgusu yaptırdım 2 ay geçmesine rağmen dudak dolgusu kalmadı.iki ay sonra eskiye dönmek çok üzücü.birdaha gitmeyi düşünmüyorum
gö...
Ocak ayında dudak dolgusu yaptırdım ve çok memnun kaldım bugün yeniden randevu aldım ve dudak + burun dolgusu yaptırdım. Çok doğal duruyor çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden randevu alabilirsiniz Çalışan herkes çok ilgililer
nr...k
Annemin ellerinde kaşıntı bacaklarında da kahverengi lekelenmeler oluşmuştu, geceleri kaşıntıdan uyuyamıyordu bir arkadaşımın tavsiyesiyle annemi Yüksel hocaya götürdüm profesyonel ekibi, hocamın ilgisi, güler yüzü ve etkili tedavisiyle kısa zamanda annem sağlığına kavuştu. İYİKİ VARSINIZ YÜKSEL HOCAM
by...l
Alnıma botoks yaptırdım daha önce başka yerlerde memnun olmadığım tecrübeler yaşamıştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya geldim ve memnun kaldım işlemden ve gösterilen özenden memnunum
t.....
Sivilce için gitmiştim ve çok güzel bir tedavi gördüm doktor beye çok teşekkür ederim ilerleme konusu çok güzel ilerliyor yüzümde hiç sivilce kalmadı çok güzel bir muayenehane herkese tavsiye ederim gitmeyen pişman olur
s....y
Harika bir doktor sivilce tedavim için gitmiştim verdiği karışım ilacı sayesınde yüzümdeki sivilce ve lekeleri gitti.çok iyi, güler yüzlü,ilgili bir doktor ilgilendiği için çok teşekkür ederim.
a....t
Yüksel Bey çok ilgili ve güleryüzlu bir doktor. Tedaviye karşı ilgisi sizi motive ediyor. Ben sivilce sorunlarım için kendisiyle görüştüm ve devamli olarak uzaktan da iletisimle destek oldu.
r.....
2 ay önce cildimdeli et benleri için gittim. Başarılı bir şekilde tüm et benlerimden kurtuldum ve tedaviden oldukça memnunum.
Yüksel Oltulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yüksel Oltulu, Dermatoloji. Size Yüksel Oltulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botoks, Dolgu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Hassas deri, Dermatolojik Alerji Testleri, Normal Randevu.
Yüksel Oltulu adresi nerede?Yüksel Oltulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah.Alparslan Bulvarı Park Apartmanı,1.Kat No:25 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yüksel Oltulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yüksel Oltulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yüksel Oltulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yüksel Oltulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yüksel Oltulu hangi dilleri konuşuyor?Yüksel Oltulu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yüksel Oltulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yüksel Oltulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yüksel Oltulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yüksel Oltulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Yüksel Oltulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüksel Oltulu hangi sigortaları kabul ediyor?Yüksel Oltulu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yüksel Oltulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar