Genital Estetik
Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Aşılama Yöntemi
Vajinismus Tedavisi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
İnfertilite ve Tüp Bebek
Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA
2012-2013 yıllarında uzmanlık eğitimi sonrası Muş’un Malazgirt ilçesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mecburi hizmet görevini tamamlayan Dr. Doster 2013-2014 yıllarında İstanbul Bağcılar Özel Medipol Universitesi Hastanesinde ve 2014-2017 yıllarında Bursa Özel Medical Park Hastanesinde görev yaptı. Bu yıllarda Cinsel Terapi ve Aile ve Çift Terapisi sertifikası alan Dr Doster Kadın Hastalıkları ve Doğum çalışma alanına Vajinismus Terapisi ve Seksüel Fonksiyon Bozuklukların Terapisi’ni de ekledi. Kozmetik ve Estetik jinekoloji alanında eğitim aldı ve 2018’de ISAGSS (International Society of Aesthetic Genital Surgery and Sexology) Uluslararası Estetik Genital Cerrahi ve Seksoloji Topluluğu’na katıldı.
2017’de kurduğu Kadın Hastalıkları ve Doğum Özel Kliniği’nde çalışan Doktor Yuliya Doster Kozmetik Jinekoloji ve Estetik Genital Cerrahi, Vajinismus Terapisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında çalışmaktadır. Doktor Doster evli ve 2 çocuk annesidir.
Uzmanlık Eğitimi Süresince:
Genel Jinekoloji ve Opstetri, Jinekolojik Onkoloji, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ve Ürojinekoloji alanlarında eğitim aldı.
Operatif Histeroskopi ve Laparoskopi sertifikası,
Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografi sertifikası almaya hak kazandı.
Sertifikalar:
2012, Laparoskopi ve Histeroskopi Uygulama Eğitim Sertifikası
2015, Cinsel Terapi Eğitimi Sertifikası
2016, Aile ve Çift Terapisi Eğitimi Sertifikası
2018, Reconstructive - Aesthetic Genital Surgery & Sexology (RAGSS)
2018, For successfully attending the Laboratoires VIVACY Theory and Injection Technique Advanced Training on DESIRIAL indications
2018, Kadında, Genital Bölgede, Fonksiyonel ve Estetik Amaçlı Dolgu Uygulamaları ve DESIRAL – DESIRAL PLUS
2018, Kozmetik Jinekolojik Operasyonlar Canlı Cerrahi Kursu
2019, Mezoterapi Uygulama
2019, İleri Düzey Genital Estetik Cerrahi Hands On Kursu
m....a
36 yaşında üç normal doğum yapmış bir kadınım idrar kaçırma ve genital genişlik ile ilgili sıkıntım vardı internet te araştırarak Dr. Yuliya Doster hanımı buldum ve iyikide bulmuşum
Hemşirelerinin güler yüzü ilgisi alakası çok memnun kaldım muayene sonrası kısa sürede ameliyati planladık ve hemen oldum korktuğum gibi olmadı iyileşme sürecim çok güzel geçti hiç zorlanmadım
Ameliyat olucaklar hiç düşünmesin çok profesyonel ler
h....
Merhabalar 43 yaşında danışanım. Dışdudaklara hyrolanik asit dolgusu yaptırdım. Yağ dokusunda azalma ve volüm kaybı vardı. Bu şikayetimden dolayı Dr. Yuliya Doster kliniğine başvurdum. Yapılan işlem sonrası sonuçtan çok memnun kaldım. Sosyal yaşantımı hiç etkilemedi. İşlem sonrası günlük işlerime devam ettim. Genital estetik üzerine profesyonel olması nedeniyle Dr. Yuliya Doster'i tercih ettim. Her kadın güzel olmayı hakeder endişe etmeden güvenerek klinikte rahatsız olduğunuz tüm işlemleri yaptırabilirsiniz.
23 yaşındayım iç dudak büyüklüğü sebebiyle kendilerine başvurdum. İletişim, klinik temizliği, ilgi güzeldi. Beyazlatma ve daraltma için de görüşme sağlayacağım
l....ç
idrar problemim nedeni ile Yuliya hocama başvurdum.Idrar,vajinoplasti ve perinoplasti amelyatı oldum.Karar surecinde çok endiseliydim.Yulia hanim ve değerli ekibi sayesinde amelyat olmaya karar verdim.Amelyat sonrası hiçbir şekilde zorluk yaşamadım.Bunlardan daha önemlisi kendisinin ve ekibinin bana karşı rahatlatici yaklaşımları sayesinde süreci çok rahat anlattım. Hasta gizliligi hassasiyetine önemli vermesi ayrıca benim için önemliydi..En önemlisin gerek Yulia hocama gerek ekibine zor anda rahatlıkla ulaşabildim.Mutlu bir şekilde sikayetlerimden kurtuldum.KESINLIKLE YULİA HANIM VE EKİBİ diyorum.
sa...a
Labioplast ameliyatı oldum 30 yıldır bu sorunumdan kurtulmayı hayal ediyordum ama bir türlü cesaretim yoktu, korkularım vardı. doktorum Yuliya hanım beni cesaretlendirerek 30 yıllık hayalimi gerçekleştirdi ve beni bu sorunumdan kurtardı. Ameliyat ve tedavi sürecim çok kolay oldu. doktorum Yuliya hanım ve tüm personeline saygılar
b....k
34 yaşında Sürekli devam eden kronikleşmiş enfeksiyon tedavisi için doktor hanıma geldim. 3 seans lazer tedavisi yapıldı. İlk seanstan sonra sonuç almaya başladım.
ze...
Merhaba 43 yaşında bir bayanım icdudaklarım buyuklügü çok rahatsız ediyordu uzun süren bir araştırma sonrasında Yuliya doster klinigini buldum muayene ve ameliyat sonrası istediğim bir sonuç oldu sıkıntılarım geçti ve özgüvenim yerine geldi bu durumda olanlar bence ertelemeden gelmeli sonuç memnun edici gerçektende
y*...*
Merhabalar ben yuliya hanıma labioplasti ameliyatı için gittim. İlk görüşmede muayene oldum işlem hakkında bilgi aldım ve o gün operasyon tarihine karar verdik. Hemşireler çok ilgiliydi ve içimi çok rahatlattılar cok yardımcı oldular bana. 19 yaşındaydım daha öncesinde cinsel bir birlikteliğim olmamıştı zaten yapılan işlemde ne benim için ne de doktor hanım için sorun olmadı bundan çekinmeyin. Sorunsuz bir şekilde operasyonumu oldum. Ben lokal anestezi şeklinde oldum birde genel anestezi seçeneği var acı eşiğim yüksek olmasına rağmen anestezi iğnesi bayağı yakıyormuş sadece gidecek olanlara tavsiyem bence genel anesteziyle yaptırın operasyonlarınızı onun dışında süreçten ve sonuçtan çok memnunum zaten bir ay oldu tamamen iyileştim bugün erimeyen dikişlerim de alındı. Doktora ve hemşire arkadaşlara minnettarım
ha...a
Yuliya Doster ve ekibinin yakından ilgileri ve sorunumla ilgili detaylı açıklamaları benim için pozitif bir başlangıç oldu.. Genital bölge ve kasık bölgesinde daha önce yanlış ağda uygulamasıyla oluşan kararma sorunum için uygulamış oldukları 4 seans PRP ve lazer ile beyazlatma uygulamasıyla çözüme ulaşıldı. Kliniğin her zaman çok temiz oluşu, tüm personel ve sağlık çalışanlarının güler yüzlü, sabırlı yaklaşımları ile kendimi güvende hissettim. Bundan sonraki zamanlarda da genel jinekolojik rutin kontrollerimi yaptıracağım bir yerle buluştuğum için mutluyum.
a ...ö
Araştırmalarım sonucu Doktor hanıma sürekli olarak akıntı vajinada genişleme şikayeti ile gittim. Muayene olarak görüşmemiz sonucunda lazerle vajina daraltma operasyonu geçirdim 3 seansti yaklasik islem 15 20 dakika kadar kisa süren acısız ve ağrısız bir işlemdi. Ve işlem sonrasında etkisi ilk seanstan itibaren etkiliydi. Gerek Yuliya hanım gerekse hemşireleri çok ilgili ve güleryüzlüydüler hasta mahremiyetine ve gizliliğine çok özen göstermeleri en hassas konumdu . Kendilerine ilgi ve alakaları için minnettarım. Hiç çekinmeden gidebilirsiniz işinin ehli bir doktor tavsiye ederim.
Yuliya Doster isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yuliya Doster, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Yuliya Doster tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Yuliya Doster adresi nerede?Yuliya Doster şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak mahallesi Birinci badem sok no:26 Lotus Plaza B blok K:4 N:46 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yuliya Doster isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yuliya Doster online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yuliya Doster isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yuliya Doster, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yuliya Doster hangi dilleri konuşuyor?Yuliya Doster ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Yuliya Doster isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yuliya Doster tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yuliya Doster hakkında ne düşünüyor?Toplam 254 hasta / danışan, Yuliya Doster hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları