Dr. Yuliya Doster üniversite eğitimini Diyarbakır’da Dicle Tıp Fakültesinde, 2006’da tamamladı. Uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde 2007-2012 tarihlerinde alan Dr. Doster Obstetrik ve Jinekoloji, Jinekolojik Onkoloji, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ve Ürojinekoloji alanlarında çalışarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanını kazandı. Uzmanlık eğitimi süresince sertifikalı Histeroskopi ve Laparoskopi eğitimi ve Jinekolojik ve Obstetrik Ultrason eğitimi aldı.
2012-2013 yıllarında uzmanlık eğitimi sonrası Muş’un Malazgirt ilçesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mecburi hizmet görevini tamamlayan Dr. Doster 2013-2014 yıllarında İstanbul Bağcılar Özel Medipol Universitesi Hastanesinde ve 2014-2017 yıllarında Bursa Özel Medical Park Hastanesinde görev yaptı. Bu yıllarda Cinsel Terapi ve Aile ve Çift Terapisi sertifikası alan Dr Doster Kadın Hastalıkları ve Doğum çalışma alanına Vajinismus Terapisi ve Seksüel Fonksiyon Bozuklukların Terapisi’ni de ekledi. Kozmetik ve Estetik jinekoloji alanında eğitim aldı ve 2018’de ISAGSS (International Society of Aesthetic Genital Surgery and Sexology) Uluslararası Estetik Genital Cerrahi ve Seksoloji Topluluğu’na katıldı.
2017’de kurduğu Kadın Hastalıkları ve Doğum Özel Kliniği’nde çalışan Doktor Yuliya Doster Kozmetik Jinekoloji ve Estetik Genital Cerrahi, Vajinismus Terapisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında çalışmaktadır. Doktor Doster evli ve 2 çocuk annesidir.
Uzmanlık Eğitimi Süresince:
Genel Jinekoloji ve Opstetri, Jinekolojik Onkoloji, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ve Ürojinekoloji alanlarında eğitim aldı.
Operatif Histeroskopi ve Laparoskopi sertifikası,
Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografi sertifikası almaya hak kazandı.
Sertifikalar:
2012, Laparoskopi ve Histeroskopi Uygulama Eğitim Sertifikası
2015, Cinsel Terapi Eğitimi Sertifikası
2016, Aile ve Çift Terapisi Eğitimi Sertifikası
2018, Reconstructive - Aesthetic Genital Surgery & Sexology (RAGSS)
2018, For successfully attending the Laboratoires VIVACY Theory and Injection Technique Advanced Training on DESIRIAL indications
2018, Kadında, Genital Bölgede, Fonksiyonel ve Estetik Amaçlı Dolgu Uygulamaları ve DESIRAL – DESIRAL PLUS
2018, Kozmetik Jinekolojik Operasyonlar Canlı Cerrahi Kursu
2019, Mezoterapi Uygulama
2019, İleri Düzey Genital Estetik Cerrahi Hands On Kursu

Dr. Yuliya Doster muayenehanesi
Uzay Pastanesi Üstü. İhsaniye Mah. Leylak Sok. Plaza 224 B Blok K: 1 D: 5, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Genital Estetik

Labioplasti (iç Dudak Estetiği) +35 daha fazla

Aşılama Yöntemi

Botox Uygulaması

Cinsel Problemler

Genital Estetik

Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Uzay Pastanesi Üstü. İhsaniye Mah. Leylak Sok. Plaza 224 B Blok K: 1 D: 5, Bursa

Makaleler

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Dr Yuliya hnm ile doktor arkadaşım aracılığı ile tanıştım,(sağlık sektöründe çalıştığım için bir çok doktor ve hemşire tanıdım, gerçekten işini severek yapan bir doktor ve ekip bulmak kolay değil ), yıllardır istediğim ama cesaret edemediğim iç dudak sarkması ameliyatı için muayene oldum.Ekibi ve kendisi o kadar ilgili ve canayakın ki hemen karar verdim kısa sürede operasyon planlandı.Lokal anestezi ile oldum ayrıca dışdudaklara da hyrolanik asit dolgusu yaptırdım bir kaç saat klinikte dinlendikten sonra evime gittim.Süreç çok rahat ağrısız geçti, sonuçtan çok memnun kaldım özgüvenim yerine geldi. Doktor hanım ve ekibi iyi ki varlar...

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Merhaba, 2 yıllık evliyim. Evliliğimizin ilk yılından itibaren farklılıklar olduğunun farkındaydık ancak geçebilecek bir durum olduğunu düşündük. Basit ve ağrısı olmayan bir muayene sonucunda vajinismus teşhisi kondu ve tedavi süreci başladı. Doktorum ve güzel ekibi o kadar ilgiliydi ki her sorumda, her endişemde yanımdalardı. Ortalama 6 7 seans içerisinde hastalığı yendik.Yuliya Hanım işinde oldukça profesyonel. Bu hastalığın fiziksel olduğu kadar psikolojik boyutuda var, doktorum bu alanda da uzman Kurduğu iletişim ve üslup ile size güven veriyor, rahat bir tedavi süreci geçirmenize sebep oluyor. Yorum okuyarak muayeneye gitmeye karar vermiş biri olarak yazıyorum; rica ediyorum ertelemeyin, eğer yanlış olduğunu düşündüğünüz bir durum varsa hemen muayeneye gidin. Korkmayın; tedavi de, tedavi sürecide ağrılı değil. Her aşamasında acaba ne olacak diye gittiğim muayene odasından başarabiliyorumun sevinciyle çıktım. Sevgili Doktorum Yuliya Hanım ve muhteşem ekibine minnettarım..

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Estetik

32 yaşındayım 4 normal doğum yaptım.Sürekli akıntı şikayetim mevcuttu ve bollaşma hissediyordum.Doktor Yuliya Doster Kliniğini tercih ettim.Vajinoplasti+labioplasti+rahim ağzı yarası işlemlerini yaptırdım.Olduğum ameliyatlardan çok memnunum.Her geldiğimde klinikteki herkes tarafından çok güzel karşılanıyorum.Bu kliniği tanıdığım için çok mutluyum .

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Sevgili doktorum Yuliya Hanım sayesinde 3 yıllık vajinismus sorunumu 4 seansta çözdüm.
Kendisine ve ekibine çok minnettarımhepsi güler yüzlü bir şekilde tedavi sürecimde yanımda oldular. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarımın da daha fazla vakit kaybetmeden ve hiç korkmadan gitmesini tavsiye ederim. Biz çok güçlüyüz.

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Estetik

23 yaşında bekar bi bayanım uzun araştırmalarım sonucu iç dudak sarkması işlemi için doktor hanıma muayene oldum kısa sürede işlem günü planladık lokal anestezi ile oldum bir kaç saat klinikte dinlendikten sonra evime gittim işlem sonrası süreç çok kolay geçti tam iyileşmem olduktan sonra görüntüden çok memnun kaldım bu süreçte her zaman sorularıma cevap veren hemşire hanımlara ve diğer ekibe sevgiler

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Bölge Beyazlatma

Genital beyazlatma yapıldı ama beyazlama olmadı daha da koyu oldu ve bacak aramda leke kaldı ben gerçek gidip muayene olmuş bir danışanım bu arada

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Eşimle 1,5 yıl önce evlendik ancak benim korkularım yüzünden ilişkiye giremiyorduk ilişkiye girmeyi deniyorduk ama katlanılmaz acı duyduğum için eşimi de ilişkiyi de engelliyordum hemen akabinde hastanede kadın doğum doktoruna gittiğimde bana durumun psikolojik olduğunu aile terapistine gitmem gerektiğini söyledi ama ben bu sorunun bu şekilde çözülemeyeceğini düşündüm. Aradan geçen zamanda birçok araştırma yaptım ve Doktor Yuliya Doster ı tercih etmeye karar verdim bu süreçte okuduğum hasta yorumlarının da büyük etkisi oldu. Toplam 3 seansta bu sorunu tamamen çözdük. Şimdi geriye dönüp baktığımda neden bu kadar bekledim diye kendime kızıyorum. Hem doktor hanım hem de ekibi çok ilgiliydi güler yüzlüydü hepsine minnettarım . Süreç boyunca çok yardımcı oldular herşeyi açıkladılar ve süreci tamamladık. Sizin de böyle bir sorunumuz varsa bence hiç vakit kaybetmeyin çünkü bu çözülemeyecek bir sorun kesinlikle değil.

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Estetik

36 yaşında üç normal doğum yapmış bir kadınım idrar kaçırma ve genital genişlik ile ilgili sıkıntım vardı internet te araştırarak Dr. Yuliya Doster hanımı buldum ve iyikide bulmuşum
Hemşirelerinin güler yüzü ilgisi alakası çok memnun kaldım muayene sonrası kısa sürede ameliyati planladık ve hemen oldum korktuğum gibi olmadı iyileşme sürecim çok güzel geçti hiç zorlanmadım
Ameliyat olucaklar hiç düşünmesin çok profesyonel ler

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Diğer

Merhabalar 43 yaşında danışanım. Dışdudaklara hyrolanik asit dolgusu yaptırdım. Yağ dokusunda azalma ve volüm kaybı vardı. Bu şikayetimden dolayı Dr. Yuliya Doster kliniğine başvurdum. Yapılan işlem sonrası sonuçtan çok memnun kaldım. Sosyal yaşantımı hiç etkilemedi. İşlem sonrası günlük işlerime devam ettim. Genital estetik üzerine profesyonel olması nedeniyle Dr. Yuliya Doster'i tercih ettim. Her kadın güzel olmayı hakeder endişe etmeden güvenerek klinikte rahatsız olduğunuz tüm işlemleri yaptırabilirsiniz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

23 yaşındayım iç dudak büyüklüğü sebebiyle kendilerine başvurdum. İletişim, klinik temizliği, ilgi güzeldi. Beyazlatma ve daraltma için de görüşme sağlayacağım