me...r
hastaya karşı ukala davranışları olan soğuk algınlığında dahi tomografi isteyen radyasyon vs. zararlarından haberdar olmayan bir doktor.Nedenmi aralık 08de tomgrafi istedi çektirdim akabinde aynı hastanenin noroloji polikliniği tomografi istediçektirdim soğuk algınlığına yakalandım tomografi istedi 1,5 ay içerisinde 2kez tografi çektirdiğimi bu kez çektirmek istemediğimi söyleyince ukala birşkilde kan tahliline de gerek yok diye elimdeki kan tahlili istek reçetesini çekip aldı ve karamböle ilaç yazarım öyleyse sen bilirsin dedi.yorum sizlerin....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yunus Balkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Balkan, Kulak Burun Boğaz.
Yunus Balkan adresi nerede?Yunus Balkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Bitlis Yolu No:20/1 Bitlis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Balkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Balkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yunus Balkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Balkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Balkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Balkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yunus Balkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.