ZENO İş Merkezi. Ertuğrulgazi Mahallesi, Damlalar Sk. No: 28 K:5 D:41, Eskişehir
Aile Çiz Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
gü...
Benim bir oğlum var kendisiyle oğlum ilk 1,5 yaşında tanıştık ve su an 5 yaşında yine doktor beye gidiyoruz ilk devlet hastanesindeydi çok ilgili kafamdaki tüm soruları sabırla cevaplamıştı bana be oğluma çok iyi geldi daha sonra özel yer açtı şimdide oğlumda hiperaktivite var yine onunla devam ediyoruz bence en önemli şey aklına takılan sorulara net cevap bulmak ve tam olarak buluyorum tedavimizde şükür iyi gidiyor gayet detaycı ve çok takip ediyor çok tesekür ederim
Çocuğum için alacağım desteğin ilk aşamasından itibaren herşey olumlu şekilde ilerlerledi. Sekreteryanın pozitif yaklaşımı , muayene öncesinde ve o an kurduğu iletişim güzeldi. Çocukların oynayabileceği alanda gerekli ve yeterli oyuncaklar vardı. Bekleme esnasında sıkılmadan vakit geçirdi. Doktor Beyin yaklaşımı , bizi dinlemesi, detaylı bilgilendirmeleri ,verdiği önerilerden memnun kaldık.
s....s
Rahatsızlığımız konusunda doğru teşhis ve doğru tedavi süreciyle bize büyük güven verdi ve rahatsızlığımızı kesin çözümle sonuçlandırdı.Bu denli ilgi ve alaka ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri, bir hasta olarak çok memnun kaldık.Oğlumun OKB teşhisi ile çıktigimiz bu yolda doktorumuzun sayesinde beklenilenin daha kısa sürede iyileşmesini sağladı. Doğru ilaçlar ve terapileri ile sağlikli günlere erdik.. Doktorumuz iyi ki var teşekkürlerimizi sunuyorum ..
u.....
İletişim becerisi çok iyi. Yaklaşımı çok düzgün. Anlayışlı. Konusuna hakim. İşinde iyi. Problemi iyi teşhis ediyor ve iyi bir tedavi uyguluyor. Tedavi süresince hastayı dikkatle ve ilgiyle takip ediyor. Gerektiğinde ilacın dozunu ayarlayarak, istenen sonucun alınmasını sağlamak için çaba sarfediyor.
hü...u
Biz gayet memnun kaldık oğlum yeteri kadar sakin ve artık eskisi gibi değil doktor bey çok iyi güler yüzlü detaylı anlatan ve öncelikle sabırlı
tu...a
1.sınıfa başlayan çocuğumun sosyal ilişkiler ve dikkat dağınıklığında ki problemleri için gittik.Dr.bey çok güzel dinledi bizi ve sınıf öğretmenimizden de bilgi almak için onunla da iletişime geçti.seans sonunda yapmamız gerekenler konusunda yönlendirmeleri,bilgilendirmesi güzeldi.işini bu kadar severek yapan,gerçekten yardımcı olmak için uğraşan Yunus Emre beye teşekkürler.çocuğumla alakalı ilk kez bir yerden çıkarken şimdi ne yapacağım demedim.
Hasta
Doktor Beyle oğlumuzun DEHB şüphesi ile ilgili arayış içerisindeyken taniştık. Bu durumun aileler üzerinde oluşturduğu baskıyı bilirsiniz. Kendisi oğlumuzun tedavisini üstlendi ve bizim fark edemediğimiz sıkıntılarimizi bile teşhis etti. Hem çocuğumuzun hemde bizim doktorumuz oldu. Tedavimiz devam ediyor gözle görülür gelişmeler ve ilerlemeniz var. Süreç içerisinde hem aileye hemde çocuğa sürekli desteğini ve yardımını göreceksiniz. Biz doktorunuzdan çok memnunuz sorunlarımızı içtenlikle dinleyip rahatlatıcı ve profesyonel bir yaklaşımla çözümlememize verdiği destek eşsiz.
n....l
Sevgili doktorumuz Yunus Emre Bey ve calışma arkadaşları tüm içtenlik ve samiyetleriyle kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlıyor. Kızımın bu hayattaki yolculuğunda ona destek olduğu, yolunu bulmasına yardım ettiği ve rahatlattığı için sonsuz teşekkürler doktorumuza..Her konuda içiniz rahat bir şekilde ayrılıyorsunuz ortamlarından. Sağ olun, var olun ve hep olun hayatlarımızda..
16 yasında kızım anksiyete tedavisinde çok güzel yol katettik.Yunus Emre Beyin ilgisi ve titiz çalışmasından çok memnun kaldık.Başarıları daim olsun.
b....b
Epilepsi hastası oğlumdaki dikkat eksikliği sebebiyle nöroloji doktorumuzun tavsiyesi üzerine gittik. Yunus Emre Bey oldukça anlaşılır, ilgili, iletişimi çok iyi her şeyi sık dokuyup ince eleyen bir doktor. Her türlü soruma net cevap alabiliyorum.Oğlumdaki olumlu değişmelerden çok memnunum. İnşallah daha da olumlu sonuçlar alacağız. Oğlumun sebepsiz el titremeleri için bu güne kadar gitmediğimiz doktor kalmadı, sebepsiz dediler hep.Yunus Emre Bey onun bile açıklamasını yaptı.Her şeyle tek tek ilgileniyor. Öğretmenlerini arayıp tek tek bilgi alıyor. Ayrıca kendisine direkt olarak ulaşabilmek de çok güzel.
Yunus Emre Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre Avşar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Yunus Emre Avşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Aile Çiz Testi, Cümle Tamamlama Testi.
Yunus Emre Avşar adresi nerede?Yunus Emre Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ZENO İş Merkezi. Ertuğrulgazi Mahallesi, Damlalar Sk. No: 28 K:5 D:41 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre Avşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Emre Avşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Emre Avşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Emre Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre Avşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Emre Avşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Emre Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Yunus Emre Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yunus Emre Avşar hangi sigortaları kabul ediyor?Yunus Emre Avşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.