Uzm. Dr.
Yunus Emre Baysal
Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları daha fazla
Eskişehir 1 adres

Büyükdere Mahallesi Bağüstü Sokak No: 6/1 İncievleri A Blok, Odunpazarı, Eskişehir
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Görüşler içerisinde ara
Kızım doğuştan atrofik böbrekli. Daha öncede doktor beye götürmüştük. Ara ara kontrol ettiriyoruz. Bugün de tekrar götürdük . Ne yapmamız ne yapmamız konusunda bize detaylı bir şekilde hiç sıkılmadan anlattı. Aklımızda tek bir soru işareti kalmadan muayenehaneden ayrıldık.
5,5 aylık bebeğimin böbrek açıklığı sebebiyle gittik detaylı anlattı neler yapmamız konusunda bizi bilgilendirdi ilgili bir doktor zaten bebeğime olan yaklaşımı da çok güzeldi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim
g.....
Bizim üç tane çocuğumuz var. Üç çocuğumuzun da en başından beri ona götürdük, takibini kendisi yaptı. Yıllarca çocuklarımızla çok ilgilendi, uzun uzun muayene edip bize bilgiler verdi. Ve hastaları her zaman takip eder. Telefonu hep açıktır, 7/24 telefonunuza cevap verir, burada olmasa bile bir şekilde müdahale eder. Herkese tavsiye ediyorum, zaten benim tavsiyem üzerine de çok gitmiş, arkadaşlarımız, akrabalarımız var, hepsi de çok memnunlar.
g.....
Uzm. Dr. Yunus Emre Baysal'a küçük oğlumun rahatsızlığı için gittik, gerek ben gerekse oğlum doktorumuzun yaklaşımlarından çok memnun kaldık, teşhisi, tedavisi ve bu süreçte yaklaşımı mükemmeldi. Bence Eskişehir için değil tüm ülkemiz için bir değerdir kendisi, böyle doktorlarımızın kıymetini bilmeliyiz açıkçası.
2016 doğumlu bir kızımız var. Doğuştan multikistik böbrek ile aramıza katıldı. O dönemde Yunus Emre Hocam Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde görev yapmaktaydı. Kendisinin bilgisi, ilgisi çok iyiydi. 2016 yılından bugüne kadar kızımın sağlığı ile Yunus Emre Hocam ilgilendi. Her sene sağlam olan tek böbreğini kontrol etmek için gerekli tetkik ve tahlilleri istedi. Bize bu konularda yardımcı oldu. Şimdi Hocam kendi muayenehanesini açtı. Biz de kızımın ilk rahatsızlanmasında yine kapısını çaldık. Yaptığı muayene, bulguları değerlendirmesi ve tedavi önerisi son derece tutarlıydı. Soğuk algınlığından kaynaklı boğaz ve burun problemi yaşayan kızımız Yunus Emre Hocamın verdiği ilaçlarla (tek böbreğe zararı olmayan) 1 günde toparladı. Zaten gerekmedikçe ilaç vermez. Kendisinden Allah razı olsun.
Alerjik olan çocuğumun geçmeyen öksürüğü sonucunda yolumuz hocamızla kesişti tedavi sonrasında kısa sürede sağlığımıza kavuştuk
28 haftalık prematüre doğan kızım için gittik muayenede o kadar ilgilendi ki her şeyi detaylı bir şekilde anlattı aklımdaki bütün soruları cevapladı çok ilgili sonunda doktorumuzu bulduk herkese tavsiye ediyorum
Yunus Emre hocamla ilk oğlumun ateşlenmesi ve yanlış doktor seçimlerimiz yanlış tedaviler sonrası tanıştık onun doğru tanısı akabinde tedavi sürecimiz hemen çocuğumun toparlanması ile başlayan tanışıklığımız yaklaşık 9 yıldır devam ediyor şu an 3.bebeğimizi getiriyoruz bilgisine doğru tanılarına ve tedavilerine güvendiğimiz doktorumuz olduğu için çok şanslıyız
aylık rutin kontrol ve bobreklerde olan ufak bir sorunumuz hakkinda bilgi almak icin gittik. sicak kanli bir doktor. ofisi temiz ve ferah
22 aylık ikiz bebeklerim için gittik. İkisi ile de ayrı ayrı kendi çocuğu gibi severek detaylı olarak ilgilendi muayene etti. Muayene sonrası neyin neden olduğunu, ne yapılması gerektiğini bize tek tek ayrıntıları ile anlattı. Bu zamana kadar gittiğimiz doktorlar içinde işini bu kadar severek yapan, sormadan açıklayan bir doktor görmedik. Sonunda aradığımız doktoru bulduk. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz ve kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz.
Yunus Emre Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre Baysal, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Yunus Emre Baysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme.
Yunus Emre Baysal adresi nerede?Yunus Emre Baysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mahallesi Bağüstü Sokak No: 6/1 İncievleri A Blok Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Emre Baysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Emre Baysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Emre Baysal hangi dilleri konuşuyor?Yunus Emre Baysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yunus Emre Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre Baysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yunus Emre Baysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Yunus Emre Baysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.