BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İZZETTİN ÇALIŞLAR CADDESİ NO:32 KAT:2 D:7, Bahçelievler, İstanbul
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
GTOS Terapi
Manipülasyon
Manuel Terapi
Fzt. Yunus Emre Demirdağ
Ortopedik rehabilitasyon alanında çeşitli hastanelerde görev yaptım.
2017 yılından itibaren kendi merkezim olan GTOS Bahçelievlerde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Belim için gitmiştim kayma vardı. Doktorum kambur kalma ihtimalim var demişti. Belimin yukarısında şişlik vardı, tedavi oldum makine ile tedaviler uyguladı. Ağrılarım geçti, faydası oldu, rahatladım. Çok iyi bir insan kendisi hareket önerileri oldu. Tavsiye ederim Emre Bey'i.
Ben çok memnun kaldım kendisinden. Belimde sinir sıkışması vardı. Ben 2.5 ay kortizon tedavisi gördüm ameliyat olmamak için. Ağrım hafiflemişti aradan zaman geçince aynı şekilde başladı belimin ağrısı. O kadar ilaç kullanmama rağmen yine başladı. Ben de Emre Bey'e gittim çok şükür daha iyiyim. Filmlerimi de götürmüştüm kendisi makine ile tedavi uyguladı. Sağ bacağım tutukluk yapıyordu şimdi daha iyiyim gayet rahat yürüyebiliyorum. Ağrım baya hafifledi. Bir seans daha alırsam daha iyi olacağımı düşünüyorum yaklaşımı çok iyiydi. Aileden biri gibi bir kardeş gibi yaklaştı.
ya....
Uzun süredir geçmeyen kroniklesmis bel ağrılarımdan kurtuldum. Çevremdeki herkese öneriyorum. Gönül rahatlığıyla muayene ve tedavi olabilirsiniz
Gerçekten memnun kaldık, verim alabildik tedaviden. 15 günde bir gittiğim bir süreç oldu. El ile, makineyle ve bir aparatla yapılan uygulama yaptı. Biz internetten bakıp gittik çok güler yüzlü tatlı bir danışman kendisi. En önemlisi tedaviden sonuç alabilmekti büyük bir rahatlama oldu ilaç kullanmadan iyi bir sonuç aldık. Ayda bir gidip tekrar etmeye çalışıyorum. Bel fıtığı ve sol karın kası pelvik ağrısıyla gitmiştim eski ağrılarım kalmadı. Tamamen tesadüfen kendisini bulduk ama çok memnun kaldık bu tip ağrılar yaşayan kişilerin alternatif tıptan faydalanmak adına değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum sonuçlar çok güzel.
Yunus Emre Demirdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre Demirdağ, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Yunus Emre Demirdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, GTOS Terapi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Yunus Emre Demirdağ adresi nerede?Yunus Emre Demirdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İZZETTİN ÇALIŞLAR CADDESİ NO:32 KAT:2 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre Demirdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre Demirdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Emre Demirdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Emre Demirdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yunus Emre Demirdağ hangi dilleri konuşuyor?Yunus Emre Demirdağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yunus Emre Demirdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre Demirdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Emre Demirdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Emre Demirdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yunus Emre Demirdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yunus Emre Demirdağ hangi sigortaları kabul ediyor?Yunus Emre Demirdağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler