el...i
2019 aralık ayında 11 aylık kızımın öksürük şikayeti ile gittim malasef zatürre olmuş kendisi yan dal uzmanlık kazandığı için o gün hastaneden ayrılacaktı yapılacak tedaviyi yazıp hastane yatışımızı yapıp dosyamızı benim isteğimle Ahmet kurt hocaya teslim etti Malatya dan ayrıldığı için üzgünüm
em...y
Benim oğlum 6aylik kızamık oldu yunus emre hocamız sayesinde çok çabuk ve sağlıklı bir şekilde atlattik işini severek yapan doktorlardan herkese tavsiye ederim çok teşekkürler yunus emre hocam ezel bebeğin annesi
ge...a
Mukemmel bir insan ve uzman bir doktor kendisine minnettarim gercekten isini severek yapan bir uzman ismim mustafa genc batin isminde 5.5 yasinda bir oglum var nokta atisi ile sorunlarim8zi cozdu tesekkur ederim
Yunus Emre Kum isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre Kum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yunus Emre Kum adresi nerede?Yunus Emre Kum şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karakavak Mah. Ankara Asfaltı Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre Kum isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre Kum online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yunus Emre Kum isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre Kum bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Emre Kum ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Emre Kum hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yunus Emre Kum hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla