Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Gen İş Merkezi Kat:3 No:7 Seyhan/ADANA, Adana
Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
Uzm.Dr.Yunus Emre Sönmez
Yaklaşık 14 yıldır devam eden psikiyatri yolculuğumu kendi muayenehanemde sürdürüyorum . Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri alanında uzman olarak mesleğimi severek sürdürmekteyim.
ha...a
Sizi tanıdığım için Allah’ıma şükürler olsun.Size geldiğimde nasıl bir ruh halinde olduğumu bir tek siz biliyorsunuz.Yunus Emre bey’e geldiğimde çok ağır bir depresyondaydım sürekli ağlama ve sinir nöbetleri geçiriyordum sağlıklı düşünemediğim zamanlardı onun sayesinde o dönemlerden kurtuldum şu an kendimi zihinsel olarak daha iyi hissediyorum size çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız..
gö...m
Yunus Emre beyi tarsusta çalıştığı zamandan beri tanıyorum.Anksiyete bozukluğu sebebiyle Adana'daki yeni muayenehanesine gittim.Hastasini sonuna kadar dinleyen,sizi eleştirmeden sıkıntılarınızdan en kısa sürede nasıl kurtulacağıniza yol gösteren, her zaman neşeli ve umut veren kısacası işini çok iyi yapan bir hekim.Tedavimi düzenledi ve ilaclarimla ilgili fikirlerimi sabırla dinledi.Kendimi daha iyi hissediyorum.Adana-mersin çevresinde kendisinden daha iyi bir psikiyatrist olduğunu zannetmiyorum.Yeni muayenehanesi de tasarım olarak çok şık olmuş.
no...o
Yunus Emre bey ile görüşmemin sebebi sosyal fobilerimden bi türlü kurtulamıyor olmamdı.dışarıya çıkma sosyallesme fikri bile bende strese,karnımda kasılmalara sebep oluyordu.markete gitmek dahi benim için büyük bir sorundur.ailem dışında kimseyle iletişim kurmak istemiyordum.suan bendeki değişimin, çevremdeki herkes farkında.seanlara devam ediyorum ve çok memnunum.
f.....
Sinava hazirlik dönemimde çok sıkıntılarım vardi.aile baskısı, gelecek kaygısı ,kiyaslanma korkusu vs vs.yunus hocam sayesinde hepsini atlattım diyebilirim.artik kendime güvenim de tam.
çocukluk döneminde yaşadığım ve kimseyle paylasamadigim travmalarimdan kurtulmamda çok büyük katkısı oldu yunus emre beyin.her detayı en ince ayrıntısına kadar anlatıp kafamdaki bütün sorularıma karşılık bulabildim.
es...r
son derece profesyonel, Bi o kadar samimi bir hekim yunus bey.hasta doktor ilişkisi değil de Bi arkadaşımla sorunlarımı paylasiyormuscasina rahat hissettim.evliligimde yaşadığım sıkıntıları birkaç görüşme sonrasında aştım diyebilirim.
sa...k
Yunus Emre bey sadece ilâç yazıp yollamak yerine ilgisi ve samimiyeti sayesinde kendime bile itiraf edemedigim bi çok sorunumun ustesinden geldim .her seans sonrasi daha iyi hissediyorum.kendisine teşekkür ederim
ay...r
Işsiz kaldığım dönemde strese bağlı yeme bozukluğu ve öfke problemlerim için gitmistim.hayatimi yeniden düzene koymamda çok yardımcı oldu.son derece ilgili bi hekim.
er...k
yunus bey sayesinde, sosyal hayatımı olumsuz etkileyen gereksiz kaygılarımdan kurtuldum. Kendisi son derece ilgili bi hekim iyi ki tanıma fırsatım oldu. Teşekkürler
os...n
Öncelikle samimi ve ilgili yaklaşımı için, sorunlarıma farklı açıdan bakmamı sağlayıp bi bakıma hayatımı kolaylaştırdığı için çok memnunum. Teşekkürler.
Yunus Emre Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre Sönmez, Psikiyatri. Size Yunus Emre Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Yunus Emre Sönmez adresi nerede?Yunus Emre Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Gen İş Merkezi Kat:3 No:7 Seyhan/ADANA Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Emre Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Emre Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Emre Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Yunus Emre Sönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yunus Emre Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Emre Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Emre Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Yunus Emre Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler