Dr. Öğr. Üyesi
Ozon Terapi,
Proloterapi
Bursa 1 adres
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Odunluk Mah. Erdoğan Binyücel Cad. Eker İş Merkezi B1 Blok, Kat:1, No:108, Bursa
Ozon Terapi Randevusu
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Yara Tedavisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Dr. Öğr. Üyesi Op. Dr. Yunus Keser Yılmaz Muayenehanesi
Birleşik Krallık İngiltere Bournemouth ta altı aylık akademik eğitim gördü. Bir çok özel hastanede Kalp ve Damar cerrahisi uzmanı olarak hastalarına tetkik ve tedavilerini yaptı.
Akademik kariyerinde en son olarak Balıkesir Üniversitesi Tıp fakültesi Salık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim dalında Öğretim Üyesi olarak görev almıştır.
Tamamlayıcı Tıp alanında çalışmaları mevcut olan Dr. Öğretim Üyesi Yunus Keser YILMAZ Kalp Damar Varis Hastalıklarının tedavisi, Fitoterapi ve Homeopati , Akupunktur tedavisi, Proloterapi, , Mezoterpi, Kupa Hacamat tedavisi, Ozon tedavisi eğitimlerini Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde tamamlamıştır. Tüm bu alanlarda Sağlık Bakanlığı onaylı uygulama ve tedavi yetkisi mevcuttur. Klinik Nöralterapi eğitimleri ile ilgili alanda yetki belgesine sahiptir.
Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji ve Genel Cerrahisi alanlarında yazılmış ve çeviri kitaplarında Kalp ve Damar Cerrahisi ile ilgili bölümleri yazmıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış yüzlerce makaleleri ve tebliğleri vardır. Bilimsel dergilerde danışman, yayın kurulu üyeliği ve ulusal ve uluslararası Kalp ve Damar Cerrahisi Kongrelerinde bildiri değerlendirme kurulunda görev almıştır.
Kalp ve Damar hastalıkları ve cerrahisi tedavisi, Varis hastalıkları tedavisi, varis yaraları ve varis ülseri tedavisi, Fitoterapi ve Homeopati, Akupunktur tedavisi, Hacamat, Kupa, Ozon tedavisi, , Mezoterapi, Poloterapi, PRP, Kök Hücre tedavisi, Nöralterapi tedavileri ile hastalarına tedavi hizmeti vermektedir.
se...z
Yüzümdeki kılcal damar için geldim ilk seansım olması gerektiği halde yüzde gözle görülür çok fark var işini çok güzel yapan ve ilgili ve güler yüzlü bi doktor
Yunus Bey herkese tavsiye edebileceğim, işini titizlikle yapan bir doktor. Ozon tedavimi uyguladı. Tedavimden memnun kaldım. Emeğine sağlık. Herkese tavsiye ederim.
Belim ağrıyordu hiç yatamıyor, gezemiyordum. Tedavi gördüm şu anda çok iyiyim. Ozon terapisi uyguladı ve çok iyi geldi. Yan yatamıyor, kalkamıyordum şu anda çok iyiyim. Yunus Bey çok iyi bir doktor. Belim düzeldi şimdi dizim için gidiyorum.
ş...
İnternette araştırarak kendisine ulaştık. Bazı tanıdıklarımızın da zamanında kendisine tedavi olduğunu öğrendik. Varisten dolayı başvurduk. Yunus hoca ve klinik ekibi gayet iyi, söz verdikleri gibi en ufak detaya kadar ilgilendiler, çok memnun kaldık. Çevremizde ihtiyacı olanları kesinlikle yönlendiriyoruz.
s ...
DR YUNUS beyin YAPTIĞI varis TEDAVİSİNDEN çok memnunum çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim her çeşit varisi başarılı bir şekilde tedavi ediyor her hasta memnun sonuç alıyor kesinlikle muayne olun
ze...n
Kronik böbrek yetmezliği ve kronik diyabet 1 hastalığım sebebi ile, ozon tedavisi olmam tavsiyesi aldım. 21/12/2023 tarihinde saat 10:30'da ozon tedavisi görmek için kliniğinize geldim. 1 seans ozon tedavisi aldım. Ama hizmetinizden hiç ama hiç memnun kalmadım
ha...a
Doktor bey cok ilgili güler yüzlü.. daha evvel 10seanslık ozon tedavisi yaptırmıstım. Hatırlatma seansları ıcın gittim ve buraya devam edeceğim ins. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
ye....
Bir kac ay once Yunus hocayı internetten araştırıp gittim ve varis tedavisine başladık yaklaşık 6 7 ay kadar sürdü tadavimin sonlarına doğru her gittiğimde artık bitiriyoruz diyip tekrar çağırdı isini titizlikle yapan önem veren bir doktor.Artik tedavim bitti ve fotoğraflar olmasa önceki halini unuttum bile simdi bacaklarimda hiç birsey kalmadi.Arzu hanım a da çok teşekkür ederim samimiyetiniz yaklasiminiz herseyden önce tedavi sürecinde çok titizlikle çalışmalarınız için.Iyki yollarımız kesismis sizlerle Başarılarınız daim olsun insallah hocam
Hasta
Ağrısız, varis çorabı kullanmama gerek kalmadan varislerimden kurtuluyorum, Yunus Bey alanında çok deneyimli bir doktor süreçten çok memnunum
Hasta
Doktor Bey işini çok özenle yapıyor varis tedavisi süresince çok memnun kaldım uyguladığı tedavi ile sorunsuz bir şekilde sağlığıma kavuştum başta Arzu Hanım başta olmak üzere tedavi süresince yalnız bırakmayan personele de teşekkür ederim Doktor Beye tüm titizliginden işine verdiği önemden ve hastayı sıkı bir şekilde takip etmesinden dolayi da çok çok teşekkür ederim
Yunus Keser Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Keser Yılmaz, Kalp Ve Damar Cerrahisi, Ozon Terapi, Proloterapi. Size Yunus Keser Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ekg, Ekogram(Ultrason), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Eko(Ekokardiyografi), Yüzeyel Ekokardiyografi, Variköz Ven Skleroterapisi, Skleroterapi, Preoperatif Değerlendirme, Venöz Dupleks Ultrasonografisi, Randevu.
Yunus Keser Yılmaz adresi nerede?Yunus Keser Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mah. Erdoğan Binyücel Cad. Eker İş Merkezi B1 Blok, Kat:1, No:108 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Keser Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Keser Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Keser Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Keser Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Keser Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Yunus Keser Yılmaz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yunus Keser Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Keser Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yunus Keser Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Yunus Keser Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yunus Keser Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Yunus Keser Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları