İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Tıbbi İlgi Alanları;
Diabet(şeker hastalığı)ve hipertansiyon öncelikli olmak üzere bütün dahili hastalıklar ,hormonal ve metabolizma hastalıkları,
Romatizmal hastalıklar,
Acil dahili hastalıklar,
Mide barsak sistemi hastalıkları,
Böbrek hastalıkları, vb.
e....ö
Medicana hastanesi acile gece annemi getirdik kan değerleri özellikle karaciğer değerleri çok kötüydü. Yunus hoca ilk geceden itibaren annem için gerekli bütün tetkikleri yapıp güzel bir tedaviyle değerleri düzeltmeye başladı ve annemi iyileştirmeden bırakmadı. Ama benim için önemli olan cumartesi gecesi giriş yaptığımız halde pazar sabahı çalışma günü olmamasına rağmen bütün hastalarını gelip görüp onlara inanılmaz sevgi dolu anlayışla ve açıklayıcı yaklaşımı oldu. Çok iyi bir hekim ve en önemliside çok iyi bir insan. Artık bizim için bu bölümde tereddütsüz gelinecek yegane insandır.
z.....
Annemin kansızlık sorunu için kendisinden randevu almıştık, titiz bir şekilde ilgilenip tedavi planı çıkartarak bizi yönlendirdi.
a ...b
Merhaba. İnsülin direncim var, aynı hastanedeki kadın doğum uzmanıyla birlikte paslaşarak Yunus beyle tedavi takibime devam ediyoruz. Bir çok uzman gezdim ama benzer ilaçlar olsa da yeterli iyileşmeyi sağlayamıyordum. Yunus bey sağolsun çözdüm diyebilirim artik. 12 kilo verdim düzenli takip ve tedavi yontemiyle birlikte. Yunus bey odasina girdiğiniz andan itibaren çoğu doktorun yapmadığı fakat aslında rutin olması gereken genel kontrolleri yapıyor. Gösterdiği özeni ilk dakikadan anlıyorsunuz. Bilgisine güvenim sonsuz.
pı...r
ben muayene olmadım ama çok ilgili ve işini en ii şekilde yapan bi dr..verdiği ilaçlar ablama iyi geldi ağrıları durduçok memnun kaldık kendisinden..teşekkür ediyoruz..:)
ay...n
Mer Dr yuunus bey hem hekimliği hem hastaya ilişkisi ve özelliklerde teşhis ve tedavisi çokk çok iyi .ve tüm tanıdıdıklarıma ve Dr arayanlara kesinlikle YUNUS BEYI ÖNERIYORUM
ad...s
Kendisi hastalari ile cok fazla hassasiyetle ilgileniyor. Kendisine Tesekkur eder herkese tavsiye ederim
Yunus Öksüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Öksüz, İç Hastalıkları. Size Yunus Öksüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Normal Randevu.
Yunus Öksüz adresi nerede?Yunus Öksüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Öksüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Öksüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Öksüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Öksüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Öksüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Öksüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yunus Öksüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yunus Öksüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yunus Öksüz hangi sigortaları kabul ediyor?Yunus Öksüz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yunus Öksüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy İç Hastalıkları Uzmanları
Silivri İç Hastalıkları Uzmanları
Büyükçekmece İç Hastalıkları Uzmanları
Kartal İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları