Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Şeker Hastalığında Şeker Kontrolü
Şeker Hastalığında Şeker Takibi
Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi
l.....
Yunus hocam tarafından Laparaskopik cerrahi yöntemiyle taş dolu safra kesem alındı. 24 saat sürmeyen hastane maceram sonrasında hiç ağrı kesiciye ihtiyaç duymadan bir iyileşme süreci yaşadım. Elinize sağlık..
Yunus hocadan ufak bir yağ bezesi aldırma operasyonu geçirdim. Gerek ilgi alakasıyla gerek yardım severliliği ile çok iyi bir hoca
d.....
Bugün 1. Ayım ve 10 kilo verdim. 1 ayda 10 kilo vermek benim için imkasızdı. Hem görünüş olarak hem hissiyat olarak hafifledim. Yıllardır kilo ile mücadele etmekten çok yorulmuştum iyi ki bu kararı aldım. Ameliyatım çok başarılı geçti, Doktor Yunus Bey her daim yanımda oldu. Kendime bol ekaili günler diliyorum
Kilolarından kurtulmak isteyen herkesin Yunu Topal hocam ile tanışmasını tavsiye ederim..
ok...
Yunus hocam benim için çok büyük bir şans oldu iyiki tanıdım ve hastası oldum benim hayatımı güzelleştirdi çok teşekkür ediyorum iyiki miğde küçültme ameliyatı oldum
s....ç
Yunus hocama tüp mide ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Gerek ilgisi gerek bilgisi ile çok iyi bir doktor. Sanırım 0 olmasaydı bu ameliyatı olamazdım ve 15 günlük kısa bir surede 11 kilo veremezdim. Teşekkürler hocam
uğ...i
1yıl önce 133kg ile tüp mide oldum 45kg verdim kızımla aynı anda olduk kızımda 60kg verdi ıyıkı gelmişiz ve iyiki güvenmişiz çok güzel bir süreçten geçtik kusmadım halsizleşmedim çok fazla korkutmuşlardı ama ıyıkı kimseleri dinlememmişim hocamla görüşmeden karar vermeyin
gü...i
Esim ve kızım 1yil önce tüp mide oldu bende 15 gün önce tüp mide oldum artık ailece tupluyuz yunus hocam iyiki var çok sağlıklı yüz ve güzel bir süreç geçirdik kendisi iyiki var tereddüt etmeden kendisine emanet edebilirsiniz kendinizi çok ilgili bir doktor.ailemizin doktoru oldu.
vi...a
На 22 години съм и на 27 юни се оперирах при доктор юнус Топал и съм много доволна за 3 месеца съм смъкнала 35 килограма и приятелите ми са много доволни от доктора и от обслужването на болницата номер едно са препоръчвам го на всеки който се нуждае от тази операция да се свържат с секретарката на доктора страхотен екип са много съм благодарен от тях "
su...a
41 yaşındayım. Yunus Hocama geçen sene 12 kasımda tüp mide ameliyatı oldum . Bu ameliyatı olmadan önce 100 kiloydum. Allah kendisinden razı olsun şuan 54 kiloyum gören herkes çok şaşırıyor genç kız gibi oldum. Her şeyden azar azar yiyorum ve kilo almıyorum daha ne isterim .Operesyon sonrasında da benimle hep ilgilendiler.Ne zaman arasam hep ulaşabildim . Bu kadar profesyonel ve bu kadar ilgili bu doktoru kaçırmayın. Kilolarından rahatsızlık duyan ve iyi bir doktor arayan herkese tavsiyemdir.
f...
Yunus Bey’e sosyal medya aracılığı ile ulaştım. Obezite şikayetim için başvuruda bulundum .Ameliyat oldum . İlk görüşme ameliyat ve tedavi süreci çok iyi ilerledi ve ilerliyor Yunus hocam, başarılı işinde çok iyi titiz dikkatli ve güvenilir .Tüm çevreme önerdim öneririm ve Yunus Bey’e akraba ve arkadaşlarımı yönlendiriyorum.
Yunus Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Topal, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size Yunus Topal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Normal Randevu, Laparoskopi.
Yunus Topal adresi nerede?Yunus Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Topal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Topal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Topal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Topal hangi dilleri konuşuyor?Yunus Topal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yunus Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Topal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Topal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yunus Topal hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Yunus Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yunus Topal hangi sigortaları kabul ediyor?Yunus Topal, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yunus Topal ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar