Psikolojik Danışman Yunus Yavuz, 1993 Sakarya doğumludur. Lisans eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında tamamlamıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra memleketi Sakarya'ya dönüş yaparak özel okullarda mesleği ile alakalı çalışmalar yapmıştır. Özel okul kariyeri sırasında ağırlıklı olarak sınav döneminde bulunan öğrenciler ve onların aileleriyle görüşmeler yapmıştır. Toplumdaki bireylerin psikolojik desteğe yoğun olarak ihtiyaç duyduğu pandemi sürecinde online psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başlamış ve birçok danışan görmüştür. Şu an aktif olarak online psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Psikolojik Danışman Yunus Yavuz çocuk, genç ve yetişkin ruh sağlığına yönelik psikolojik destek hizmeti vermektedir. Çocuklarda, gençlerde ve yetişkinlerde var olan kaygı bozuklukları, sınav kaygısı, akran zorbalığı, fobiler, öfke kontrolü, travma sonrası stres bozukluğu, depresyon, stres yönetimi, özgüven sorunları, iletişim problemleri gibi sorunlara yönelik psikolojik destek hizmeti vermektedir.
Almış olduğu eğitimler;

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +10 daha fazla

Aile Rehberliği

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Konum: Online Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Yunus Hocamı bu site vasıtasıyla tanıdım. Hayatima dair düşüncelerim şekillendi. Hayattan beklentim yok gibiydi. Hayata karşı hedeflerimi sorgulamamda ve doğru hedefler oluşturmamda çok faydası oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Yunus Bey ile görüşmelerimiz kendimi keşfetmemi sağladı. Beni etkili dinlemesi, samimi hali bazı sorunlarımı daha kolay fark etmemi ve üstesinden daha rahat gelebilmemi sağladı. Böyle bir sitenin olması Yunus bey ile tanışmamı sağladı. Düşünen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Donanımı, bilgisi, güler yüzlü yaklaşımı ve aldığı eğitimleriyle çok iyi bir danışman gerçekten. Verdiği tavsiyeler sayesinde hayata daha güzel bir pencereden bakabiliyorum. Kendimi rahatlamış ve değerli hissediyorum sayesinde. Ben hiç pişman değilim. İyi bir danışman isteyenlere Yunus Bey önerimdir