Uzm. Dr.
Çocuk İmmünolojisi
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Bursa 1 adres
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Umi plaza Yeni Karaman mahallesi Sanayii caddesi Umi Plaza Kat 3 No 25 Osmangazi, Bursa
Aşı Takibi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
me...n
Kızımın alerji anlamında bir çok şikayeti vardı ( genetik ,bendede rinit alerji ve astım var )yurda hanım detaylı muayenesi ve ilaç tedavisi nokta atışı oldu eve gelip tedaviye başladım 1 gün sonrasında tüm alerjik reaksiyonları azalmaya başladı şuan önümüzde bi kaç yıl takip etmemiz gereken bi süreç var yurda hanımda emin ellerdeyiz .
ev...i
Gerek yaklaşımı gerek tecrübesi ile mükemmel bir doktor. Bizim hayatımıza dokundu ve kabusa dönen alerji nedeni ile kilo alamama problemimizi yönlendirmeleri ile çözdük. İyi ki tanışmışız...
se...u
2 yaşındaki kızımı kronik öksürüğü sebebi ile Yurda hocama götürdüm, kendisi çok ilgili ve çok güler yüzlü bir hekim. Ayrıca çocuğa yaklaşımı ve aileyi detaylı bilgilendirmesi güvende hissettiriyor.
şe...
Yurdanur hanımla kızım anafileksi geçirdiğinde tanıstık götürmediğim hastane profesör kalmamıstı bnde piskolojik olarak çok yıpranmıstım takı yurdanur hocam lâ tanısana kadar önce benı dinledi sen iyi ol oda iyi olacak dedi ve herzaman her fırsatta saat kaç olursa olsun kendi alanı bile olmayan zamanlarda bile destek oluyor alerji alanında çok iyi iyiki siz rabbim iyiki sizi karsımıza cıkardı. Kızımın çoklu besin alerjı ve atopik termotit
se...n
Yurda hanım harika bir hekim. Çocuğa severek yaklaşımı, güler yüzle karşılaması, sabırlı şekilde tüm sorularımızı yanıtladı ve aklımızda tek soru işareti olmayadan yanından ayrıldık. sayesinde alerjimiz bitti. Koşulsuz güvenebileceğim adresimiz oldu
i̇....
Biz sık ve sürekli tekrar eden yüksek ateş sebebiyle hocamızdan randevu aldık. Nitelikli ve alanında ne kadar yetkin birisi olduğunu ilk randevumuzda anladık. Kan testi isteyip sonuçlanmasının ardından bağışıklığımızın zayıf olduğunu ve bir tedavi sürecine başlamamız gerektiğini belirtti.
eb...r
İlgisi alakası müthişti çocuklara yaklaşımı, korkutmadan önce konuşarak kabullendirmesi herşey gerçekten çok güzel ilerledi alerji testi kısmını o kadar iyi yönetiyorki dr hanım kızım hiç anlamadı bile sakince bekledi. ilginiz alakanız güleryüzünüz ve anne baba olarak bizi sıkmadan neler yapabilceğimizi anlattığınız için çokca memnun kaldık
t.....
O kadar tatli ve guven veren bir doktor ki..Empatik,her sorunuzu alerjinin mantigiyla aciklayan muthis bir bilim insanı..İki cocugumun da alerjisini tespit etti tum sorularıma ışık oldu..Gaziantep'ten sadece onun icin geldim.Her alerjik cocuga Yurda Hocam gibi bir doktorla karsilasmak nasip olur insallah.Allah kendisinden razi olsun..
öz...
Keşke daha önce tanısaydık hocamızı yaklaşımı bilgileri ile güvende hissettik kendimizi oğlumun alerjik egzaması var bu yolda yalnız olmadığımızı hissettirdi şimdi korkmadan endişe etmeden bu süreci geçirmeye çalışıyoruz iyi ki varsınız Yurda hocam
s....k
Yurda hanıma oğlumuz Çınarın alerjisi için gittik. Kendisi çok güler yüzlü çok sıcakkanlı ve hastalığı herşeyiyle inanılmaz detaylı bir şekilde anlatıyor. 10 gün gibi kısa bir sürede bile vermiş olduğu ilaçlar ve uygulamamız gerekenler sayesinde oğlumuz çok fazla ilerleme katetti . Biz kendisinden çok memnun kaldık.
Yurda Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yurda Şimşek, Çocuk Alerjisi, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Yurda Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Hasta çocuk muayenesi, Bebek Takibi ve Aşılar, Aşı takvimi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Hastalıkları, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuklarda Egzema, Çocukta gelişimi izleme.
Yurda Şimşek adresi nerede?Yurda Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Umi plaza Yeni Karaman mahallesi Sanayii caddesi Umi Plaza Kat 3 No 25 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yurda Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yurda Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yurda Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yurda Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yurda Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Yurda Şimşek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yurda Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yurda Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yurda Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 163 hasta / danışan, Yurda Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yurda Şimşek hangi sigortaları kabul ediyor?Yurda Şimşek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.