Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Hasta
Sol el bileği skafoid kırığım için dr beye muayene olmuştum tanı ve tedavide çok yardımcı oldu açıklamaları yeterince iyiydi şu anda bileğimle ilgili herhangi bir sorunum yok kesinlikle tavsiye ediyorum.
ha...
Ekim 2021 de sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı oldum 10 günde ayaklandım doktor bey çok ilgiliydi ameliyatdan çok memnun kaldım agrım kalmadı 1 ay sonra sol diz çapraz bağ ameliyatı olacağım tavsiye ederim doktorumu
Bence Malatya'nın en iyi doktorlarından biri benim ayağım 5santim kısaydı aynı zamanda kalcam bitmişti doktor bey sayesinde şimdi çok iyiyim Allah ondan razı olsun dalında uzman bir doktor dualarım onunla
yu...4
Yurdaer Denizhan şüpheniz Malatya’nın en iyi ortopedi doktorudur . Daha 15 gün önce ön çarpraz bağ ve menisküsten ameliyat oldum koltuk değneksiz ve dizliksiz yürüyebiliyorum . Ellerine sağlık hocam , şükürler olsun
ay...z
Ön ,iç,dış çapraz ve menüsküs yırtığından ameliyat oldum 08.17.2015 tarihinde 15 gün sonra ayağa kalktım ve yürüyorum çok başarılı bir ameliyattı kesinlikle tercih edilecek bir dr. alanında uzman
ha...l
Ön çapraz bağ ameliyatı oldum ve sadece 2 hafta geçmesine rağmen çok rahatlıkla yürüyebiliyorum. Çok teşekkür ederim.
me..._
doktor bey çok iyi bir doktor.herkese önerrim.ayağım ağrıyordu doktor bey tarafından daha iyiye gidiyor.
Yurdaer Denizhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yurdaer Denizhan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Yurdaer Denizhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Yurdaer Denizhan adresi nerede?Yurdaer Denizhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Asfaltı 6. Km. No:219 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yurdaer Denizhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yurdaer Denizhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yurdaer Denizhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yurdaer Denizhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yurdaer Denizhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yurdaer Denizhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yurdaer Denizhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yurdaer Denizhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Yurdaer Denizhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yurdaer Denizhan hangi sigortaları kabul ediyor?Yurdaer Denizhan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yurdaer Denizhan ile iletişime geçmenizi öneririz.