Eğitim hayatı süresince Biruni Üniversitesi Hastanesi ve çeşitli rehabilitasyon kurumlarında uygulamalı staj yapmıştır. Bunlar:
• Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi klinikleri uygulamalı stajı
• Biruni Üniversite Hastanesi- Nöroloji, KBB ve Pediatri kliniklerinde gözlem stajı
• Özel Yeşeren Düşler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi- Stajyer
• Özel Buğra Anaokulu yaz gözlem stajı.
• Özel Sancaktepe Birikim Okulları (Anaokulu) bahar gözlem stajı.
Sertifikalar ve katılmış olduğu kongreler:
• TÜRKÇE ERKEN DİL GELİŞİM TESTİ (TEDİL)- Sertifika
• TÜRKÇE OKUL ÇAĞI DİL GELİŞİM TESTİ (TODİL)- Sertifika
• DIR FLOORTİME 101- Sertifika
• Okul Çağı Kekemeliğinde Değerlendirme ve Terapi- Prof. Dr. Kurt Eggers- Sertifika
• Kekeleyen Bireylerde Bilişsel Davranış Terapisi- Prof. Dr. Kurt Eggers- Sertifika
• Kızılboğa Danışmanlık- Ergen ve Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım & Exposure- Sertifika
• Beşiktaş RAM Online Staj 2021
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
y....u
Gerçekten kendisi çok ilgili bi insan 6 aydır kendisinden oğlum için tedavi alıyoruz ve çok mutluyuz. Kendisi çok güler yüzlü bir insan ve çok içten oğluma da çok güzel katkıları oldu herkese de önerebileceğim bi insan
ca...u
Biz kekemelik için gelmiştik şuan oğlumuz çok iyi Allah razı olsun çok memnun kaldık çok ilgili kendisi ve güleryüzlü
be...
Merhaba Yurdagül hanım ile iyi ki karşılaştık iyi ki yollarımız kesişti onu çok seviyoruz.. biz fonolojik bozukluk için gittik kendisine yaklaşık 5 aydır gidiyoruz ve çok memnunuz oğluma çok faydalı oldu süreç çok güzel ilerliyor ve ben bu durumdan çok memnunum oğlumun konusmasinda çok ilerleme ve düzelme oldu bizim gibi herkese faydalı olacağını düşünüyorum..
ye...l
2023 yılında 3 yaşında oğlum ile Aralık ayının sonunda Yurdagül Hanımla dil terapi sürecine başladık, 10 aydır da sürecimize devam ediyoruz, anne ve baba dışında hiçbir kelime konuşamayan oğlum 2 seansta okuldaki arkadaşlarının ismini söylemeye başladı. Sadece donanımlı eğitimiyle değil tatlı dili ve güleryüzlü davranışlarıyla da terapi sürecine çok üyük bir katkı sağladı. Şuan akıcımbir şekilde konuşsa da doğru telafuzu sağlayabilmek adına sürecimize devam ediyoruz. Yurdagül Hanım sayesinde oğlumun konuşamadığı dönemini unuttuk ve ailecek sohbet edebilmek çok güzel. İyiki hayatımıza dokundunuz
ye...
İyi ki iyi ki iyi ki diyebileceğim çok şey var ama iyi ki siz sayenizde kızımızın özgüveni de yerine geldi. İlk başladığımızda ne kadar umutsuz olsamda çok kısa bir sürede bu kadar ilerleme hepsi Yurdagül hanımın sayesinde. Duru nun konuşma geriliği vardı ve 1 sınıfta çok sıkıntılı bir süreçti. Bir gün ağlayarak sizi buldum sizi aradım şimdi her seans ta gülerek gelip gidiyoruz . Duru artık konuşma geriliğinden dolayı arkadaşlarından çekinmiyor artık net konuşuyor sizin sayenizde .. iyi ki Duru nun Yurdagül ablası var
d....g
Merhabalar , sizlerde benim gibi yorumlara bakacaksınız , haklısınız .:) Bende 5 yaşındaki özellikle r,l,s seslerini doğru şekilde çıkartamayan kızım için arayış içerisindeydim . Evime yakın yer bakıyordum Yurdagül hanımı buldum , yorumlarda da herkesin olumlu görüşleri olunca başladık terapiye. Öncelikle kendisi hakikaten çocuk dostu çocuklarla çok iyi anlaşıyor , çok nazik ve güler yüzlü.Kızım ve ben kendisini çok seviyoruz . Seans günü koşarak gidiyor kızım .:)) 3 aydır gidiyoruz. İşinde gerçekten başarılı hiç bir dakikasını boşa harcamak istemiyor , verimi maksimum derecede tutuyor. R’ sesini hiç çıkaramayan kızım ilk “R” dersi seansında hemen çıkardı . Tabi konuşurken arada yanlış çıkartabiliyor sesi, o da artık tekrarlarla yoluna girecektir. Sizde tanışırsanız memnun kalacaksiniz kendisinden …Sevgilerimle .
s....ş
2 yaşında kulağıyla ilgili yaşadığı bir sorundan dolayı dil ve konuşma gecikmesi olan kızım bir süre sonra dil ve konuşma terapistine ihtiyaç duyduk uzun bir arayisin sonunda Yurdagül hanım ile yollarımız kesişti. İletişimi kararlılığı ve güler yüzüyle harika bir insan kızım çok severek gidiyor ve 1 ay gibi kısa bir sürede bile inanılmaz bir etki ve gelişim sağladık bu kadar kısa sürede bu kadar güzel etki alabileceğimizi düşünmedik. Yurdagül hanımın kararlılığı, iletişimi, etkileşimi, sıcaklığı, sabrı ve yapılabileceğini her seferinde bize göstermesi çok mutlu etti bize herkese gözüm kapalı tavsiye ettiğim bir insan. İyiki kızımın Yurdagül ablası olduğunuz çabanız gayretimiz kararlılığınız için iyiki diyoruz ...
tu...
Yurdagül Hanımla yaklaşık 3.5 ay önce sosyal medya aracılığıyla araştırma sonucumuzda tanışmıştık daha ilk görüşmemizde sıcakkanlı oluşu bizi çok etkilemişti Hatta oğlum bile Anne Urdagül Ablaya yine gideceğim demişti Oğlum çok az cumle kurabiliyor ve bazi harfleri çıkaramıyordu ayrıca biraz dikkat eksikligide vardı verdiği tavsiyeler üzerine bu süreci daha da olur haline getirdik ve güzel bir yol katettik Yurdagül Hanımın gerçekten çok sıcakkanlı güler yüzlü olması oğlum Ali kerem için çok artısi oldu Allah ondan razı olsun onun gibi işini severek yapan birisini herkese tavsiye ederim Maalesef bizim İstanbul dışına tasinma sürecimizden dolayı yarım kalmış olacağız ama yinede ondan çok şey öğrendik iyiiki tanimisiz
bu...m
Yaklaşık 3.5 ay önce başladık Yurdagül Hanımla oğlumun dil ve konuşma eğitimine başlangıçta oğlum çok az kelime kullanıyordu bazı kelimeleri de net söyleyemiyordu hem vermiş olduğu eğitimle hem de göstermiş olduğu yakinlik ilgi alaka sevgi oğlumu okadar etkilemiştiki hep severek ve isteyerek gitti geldiğimiz noktada oğlumun daha çok sözler sarfetmesi daha net şeyler ifade etmesi bizi çok mutlu etti Yurdagül Hanıma keşke daha erken başlasaydık diyorum son olarakta Yurdagül Hanımı hiç unutmayacağız bizim için ayrı bir yeri var terettüssüz her aileye tavsiye ederim kendisini
er....
Yaklaşık 2 ay süren bu süreçte, Yurdagül Hanım'ın sabırlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde oğlumuz zorlanmakta olduğu sesleri doğru çıkarmayı başardı. Oğlumuzun bu gelişimindeki katkısı için Yurdagül hanımla iyi ki tanıştık diyoruz. Kendisinin uzmanlığı ve şefkati, çocuklar için harika bir destek sağlıyor. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.
Yurdagül Erdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yurdagül Erdal, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yurdagül Erdal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Yurdagül Erdal adresi nerede?Yurdagül Erdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü mahallesi Sultangazi caddesi no:8/7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yurdagül Erdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yurdagül Erdal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yurdagül Erdal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yurdagül Erdal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yurdagül Erdal hangi dilleri konuşuyor?Yurdagül Erdal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yurdagül Erdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yurdagül Erdal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yurdagül Erdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Yurdagül Erdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yurdagül Erdal hangi sigortaları kabul ediyor?Yurdagül Erdal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri