Doç. Dr.
İstanbul 1 adres
Randevu +45 daha fazla
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adenozin Deaminaz (ADA) Testi
Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..)
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Yeşilbağlar Mah. D100 Bulvarı Yan Yolu No:20 Pera Office Blokları Kat:2 No:5, İstanbul
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adenozin Deaminaz (ADA) Testi
Alkali Diyet
Büyüme Hormonu Testi
Deksametazon Süpresyon Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Tedavisi
Endokrin Bozukluklar Takibi
Galaktore
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Hipofiz Hastalıkları
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..)
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar)
Hormon Testi
Jinekomasti
Kişiye Özel Beslenme Programları
LHRH Uyarı Testi
Lityum Testi
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Metabolik kemik hastalıkları (osteoporoz, Paget hastalığı, osteomalazi, gebelikte osteoporoz ve kırıklar)
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Metabolizma hastalıkları (kilo fazlalığı, kilo azlığı..)
Obezite Testi
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Su Kısıtlama Testi
Tiroid Kan Testleri
Tiroid Ultrasonografi
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB)
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
İnsülin Direnci Tedavisi
İnsülin Direnci Testi
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Doç.Dr. Yusuf Aydın Muayenehanesi
1972 yılında Tarsus'ta doğdum. İlk orta ve lise öğretimimi yine Tarsus'ta devlet okullarında tamamladım. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne girerek tıp eğitimimi bu kurumda tamamladım. 2002 yılında İç hastalıkları uzmanı, 2006 yılında Endokrinoloji, Metabolizma ve Beslenme hastalıkları uzmanı oldum. 2010 yılında Doçent unvanını aldım. 2008-2016 yılları arasında Düzce üniversitesinde Öğretim üyeliği yaptım. Bu dönemde 3 yıl İç hastalıkları Bölüm başkanlığı, 6 yıl Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları bölüm başkanlığı görevini yaptım. bu dönemde 2000 saat üzerinde ders anlattım 100 'ün üzerinde bilimsel araştırma makalesi yayınladım 15 adet tez danışmanlığı ve yönetimini yaptım. 2010-12 yılları arasında Düzce Yığılca bölgesinde 2500 den fazla hastanın genel sağlık taramalarını da içeren geniş çaplı bir projeye başkanlık ettim. Bilimsel yayınlarıma 1200 üzerinde atıf yapılmıştır. Bir çok kitapta bölüm editörlüğü gerçekleştirdim.
Özel ilgi alanlarım, tiroid hastalıkları, tiroid nodülleri, tiroid biyopsisi, gebelerde tiroid hastalıkları, diyabet, obezite, hipofiz hastalıklarıdır. Bunun yanı sıra Polikistik over sendromu, hirsutizm, osteoporoz ve adrenal bez hastalıkları ile ilgili araştırma ve yayınlarım mevcuttur.
se...z
Doç. Dr. Yusuf Aydın, tanıştığım andan itibaren gösterdiği ilgi ve içtenliğiyle sağlık yolculuğumda bana rehber oldu. Şeker hastalığı teşhisi konduğunda, süreci en ince ayrıntısına kadar açıklayarak tüm sorularımı yanıtladı ve her adımda destek oldu. Bu süreçte yalnızca hastalığımla ilgilenmekle kalmayıp, insana verdiği değerle gönlümde ayrı bir yer kazandı. Daha önce birlikte verdiğimiz kilo mücadelesinde de gösterdiği özveri, işine olan tutkusunu ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.
Tedavim hâlâ devam ediyor ve Yusuf Hoca her ziyaretimde aynı içtenlikle beni karşılıyor. İyi bir doktor olmanın ötesinde, hastalarıyla kurduğu samimi ilişki ve tüm süreçlerde onların yanında oluşu onun en büyük farkı. Yusuf Hoca’nın önceliği her zaman insan sağlığı; alanındaki bilgi ve deneyimi kadar, insanlarla olan güçlü iletişimi de gerçekten takdire şayan. Onun gibi bir doktorla tanışmış olmaktan büyük mutluluk ve minnet duyuyorum.
f.....
Yusuf Hocaya kızımın tsh yüksekliği için gittik. İlgisinden ve detaylı açıklamalarından çok memnun kaldık. Muayenehanesinde ultrason olması ve bizzat doktorumuzun incelemesi de bizi memnun etti.
gü...
Doç.dr.Yusuf AYDIN beyi uzun aramalar sonucu doktor takviminden buldum ve hakkında yapılan bütün yorumları hak ettiğini düşünüyorum oğlumun haşimato hastalığı için kendisine gittik muayenesi ni yaptı ultrasonla nodülü olup, olmadığına baktı ve bizi ne yapmamız gerektiği konusunda çok güzel aydınlattı hatta benim tiroid hastası olduğumu öğrenince nodülüm varmı diye ultrasonla baktı bigilendirdi çok kibar ve güler yüzlü, samimi sanki uzun yıllardır tanıyormuş gibi hissettim kendisini en önemlisi bana verdiği güven duygusu oldu en kısa sürede kendim ve şeker hastası olan sevgili eşim için gitmeyi düşünüyorum
e....o
Yusuf hocama tiroid nodullerim için başvurdum..çok ilgili, kibar ve işinde profesyonel... detaylı şekilde bilgilendirildim, kendisi de tekrar ultrason ile nodullerimi kontrol etti. İçim rahat bir şekilde, kafamda soru işareti olmadan klinikten ayrıldım.Detayli tetkik ve bilgilendirme yapıyor doktorumuz, takibimde de yine kendisiyle görüşeceğim..Emeklerinize, ilginize sağlık
ed...ç
Yusuf Hoca ile 7 yıl önce hamilelik sürecimde tanıştım, tip 1 diyabet ve haşimato rahatsızlığım ile ilgili periyodik olarak kontrole gidiyorum kendisine. Detaylı muayene ile kapsamlı bir analiz yapıyor.Durumlara bakış açısı hastayı ürkütmüyor, Bütüncül değerlendirmeleri hastayı motive ediyor. Kesinlikle, endokrinoloji ile ilgili bir desteğe ihtiyacınız varsa , Yusuf hoca ile görüşmenizi tavsiye ederim.
ay....
İşini severek ve başarı ile yapan harika bir doktor. Tiroit ve diyabet hastalıklarım için gidiyorum. Düzenli bir şekilde kontrol ediyoruz. Aynı zamanda karaciğer değerlerim çok kötüydü geçen aylarda. 6 ay içerisinde çok iyi bir seviyeye getirtti. İtina ile ve detaylı muayene yapıyor tavsiye ederim.
ş....i
Tiroid bezinde tesadüfen rutin kan tetkiki sonucunda çalışmama durumu saptandı. Yusuf hocam kendim de doktor olmama rağmen her şeyi sabırla anlattı, 6 ay takip etti ve en sonunda ilacımı bıraktırdı. İlgisi, bilgisi her şeyiyle mükkemmel bir doktor.
Eşimin bogazı ağrıyordu, gün içi bir şeyi yok akşam 9'dan sonra ateşi 38.5'lara çıkıyor titreme geliyordu. Bogaz enfeksiyonu gribal enfeksiyon sandık . Bu arada biz 3 hafta gecikmiş olduk. Sonra dr tiroid bezlerinde sorun olabileceğini soyleyince, arastirip Yusuf beyi bulduk. Yusuf bey subakut tiroidid tanisi koydu ve hemen tedaviye başladı. semptomlar 1 haftada gecti ama ilacını 6 hafta daha kullandı ve iyileşti esim. Bu süreçte bir kac kez soru sormamiz gerekti bizi görüntülü arayarak bilgilendirdi ve yönlendirdi. Gercekten hastalariyla yakından ilgileniyor. Tahliller çıkınca biz aramadan o aradı. İnsan kendini kıymetli hissediyor. Biz çok memnun kaldık..Tiroidid hastalığı olanlara öneriyoruz.
n....k
Yusuf Bey öncelikle yaklaşımı sonrası değerlendirmeleri ile çok iyi bir doktor Annemin şekeri 450-550 değerlerindeydi ve iki insülin iğnesi kullanıyordu
İnsülin iğnesinin birinin faydası olmadığı için bırakmasını söyledi ve diğer insülin iğnesinin dozunu ayarladı. Şuan annem çok iyi bundan sonrası için Yusuf Bey in takibinde olacak
Yusuf Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Aydın, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Yusuf Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları), Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB), Tiroid Ultrasonografi, Kişiye Özel Beslenme Programları, Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları).
Yusuf Aydın adresi nerede?Yusuf Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbağlar Mah. D100 Bulvarı Yan Yolu No:20 Pera Office Blokları Kat:2 No:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Yusuf Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla